Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2020. 16:30

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Uglavnom moja vec 3 noc za redom zeza sa spavanjem, okrece se, baca noge, dere se 😰😰 a ja bi spavala 😂😂

I moooooj 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

🙄🙄 Ja nezz sto im se desava ja bi samo spavala ko svi normalni ljudi 😂

Pojma nemam ili skok ili regresija sna il neka faza, jer nije on gladan nocu. Bude vesel, igrao bi se

Ja bi prije rekla skok a ne regresija, jer uce novo svaki dan ona je na trbuhu pocela odgurivati se unatrag i vrtiti se u krug 

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 16:58

ayla

Noemi1

Marina111

Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?

I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂

Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?

68 😅

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 16:59

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Uglavnom moja vec 3 noc za redom zeza sa spavanjem, okrece se, baca noge, dere se 😰😰 a ja bi spavala 😂😂

I moooooj 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Pojma nemam ili skok ili regresija sna il neka faza, jer nije on gladan nocu. Bude vesel, igrao bi se

Ja bi prije rekla skok a ne regresija, jer uce novo svaki dan ona je na trbuhu pocela odgurivati se unatrag i vrtiti se u krug

Nadam se da je skok, to bar krace traje 😬 e moj se jos ne odguruje, za sad se samo kotrlja u svim smjerovima

• Marina111
    09. Ožujak 2020. 17:39

Moja ima oko 70 ako ne i vise 

• Marina111
    09. Ožujak 2020. 17:39

AYLa tvoja ? Kg cm ?

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 17:56

Aurora87

Moj se poceo odgurivati rukama, tj grabi rukama prema naprijed pa se sjeti da ima noge i njima se odgurne pa zaroni glavom🤣. A kad vidi da mu to sporo ide pocne se prebacivat s leđa ma stomak i obbratno pa se tako uspije pomjeriti. Ali stvarno cuda radi, ostavim ga na pol minute na krevetu, evo ga na drugom kraju na rubu😱. Ali ne vidim da se posjeda. Bude onako na boku i podlakti se

Ma joj, mi se preselili na pod. Ne usudim se na krevetu ga ostavljat. Na podu je super 😅 ni kod nas jos nis od posjedanja. E sve nes rascjepkano pisem zbog tih pravila, vise ne znam sta sam rekla, a sta ne

09. Ožujak 2020. 18:15

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?

I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂

Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?

68 😅

Mi 72 ☺️☺️ 

09. Ožujak 2020. 18:16

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

I moooooj 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Nadam se da je skok, to bar krace traje 😬 e moj se jos ne odguruje, za sad se samo kotrlja u svim smjerovima

Da da bar to, 😂 moja se okrece na desnu stranu vise nego li na ljevu al moze al nece

09. Ožujak 2020. 18:17

Marina111

AYLa tvoja ? Kg cm ?

Nap sam 8,5kg i 72cm

09. Ožujak 2020. 18:19

Aurora87

Moj se poceo odgurivati rukama, tj grabi rukama prema naprijed pa se sjeti da ima noge i njima se odgurne pa zaroni glavom🤣. A kad vidi da mu to sporo ide pocne se prebacivat s leđa ma stomak i obbratno pa se tako uspije pomjeriti. Ali stvarno cuda radi, ostavim ga na pol minute na krevetu, evo ga na drugom kraju na rubu😱. Ali ne vidim da se posjeda. Bude onako na boku i podlakti se

Pa rano je za posjedanje, budu.. Ja svoju ne smjesm ostaviti samu na krevetu u kindacu da posto je ogradeno al na ovom neee nikako vec bi na podu zavrsila ako na u boravku na trosjedu uvjek netko mora biti s njom jer ode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.