Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    09. Ožujak 2020. 05:50

13,14 150+5
    16,17  150+5 
    19,20 150+5

• Marina111
    09. Ožujak 2020. 05:50

Mi smo još na jednom krutom , doručak ili ručak . Sve ovisi kad se probudi 

Emax
    09. Ožujak 2020. 06:44

Aurora imam ja tu mrežicu nije loša samo meni je lakse bez nje a i on se sad toliko vrti dok se kupa da mreža sad ne dolazi u obzir! Ja jos nisam imala problema sa kom evo cekam 😂 ja sam isto pocela malo sa kasicama al nece nikako ne pojede ni jednu kašičicu samo pljucka vraća nazad smije se 😂 morala sam on tako gleda dok mi jedemo i place pruža rukice moja ginica kaze njima ionako treba dva mjeseca odprilike da naviknu na tu hranu i d je prihvate a ona ima zena i sama cetvero djece mada pedijatar kaze bolje sest mjeseci punih samo dojit pa onda al ja et ne znam nekako sam krenula ne svaki dan al povremeno da ga navikavam

Emax
    09. Ožujak 2020. 06:45

Kod mene pravopis haos, ni tacke ni zareza 😂 sorry cure 

Emax
    09. Ožujak 2020. 08:44

Sigurno se zarazio pa brlja 😂😂😂 svaki put treba oprati ruke nakon korištenja foruma 😂😂😂 kako vi sa koronom? Ja se malo plašim ici sa malim u trgovine i to jer u našem regionu ima par slučaja zaraze mislim tu je nekako i krenulo u Njemackoj al ne sad direktno u našem gradu al ipak.. 😒 ja sam narucila na amazon i ova sto ja imam mi je nekako nepraktična sad mozda ima i drugih al moja beba voli da je u vodi a ne da je polivam vodom toga se malo plaši pa sam je izbacila a i vrtljiva mi je ta mrežica sta znam 🤷‍♀️ Dermatitis ima mala od moje komšinice i kod nje bilo na obrazu bas ovako velika ranica ode pa se vrati i ona je sasta isprobala i sad samo pazi malo da mala ne jede slatko i mliječni proizvode vec duze vremena nema nikako! A zeznuto je sa alergijama bas moras pazit i citat amabalaze jer u svemu ima skrivenih proizvoda ali krenes polako sa mrkvom i ja sam ionako ne pojedu samo izbacuju, treba vremena da prihvate tu vrstu hrane a nama treba strpljenja 💪💪💪

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 12:18

Marina111

A još ste na jedinici ili dvojci (ad)?

Na dvojci smo mi

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 12:20

Marina111

Mi smo još na jednom krutom , doručak ili ručak . Sve ovisi kad se probudi

Bome, dosta ti se budi za jest preko noci 😬 moj se budi isto, al ne bude gladan 

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 12:22

Aurora87

A moj se nocas probudio i smije se🤦‍♀️. Taman sam bila rekla da se ne razbudi. Bili budni od 3 do 4 i 20🤪. Ok, uspavljivala ga nekoliko puta tako da je on malo i drijemao, ali ja nisam…

Hahaa oo znam kak ti je 😒

• Marina111
    09. Ožujak 2020. 12:42

Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?

09. Ožujak 2020. 13:51

Marina111

Dal su vam bebe zamjenile mliječni obrok krutim ? Koliko pojedu , su promjenile raspored ?

Je zamjenila je vise joj ni ne dajem mljeko poslje kasice samo caj ili vodu ako hoce ako nece onda nista 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.