Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Prosinac 2019. 22:47

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Da se javim bili na cijepljenju plakala je 😪😪 al prezivili smo dobila je 1650g u 2mj i narasla 6cm sto je sup sad spava, frescopad je na nogama da joj hladi poslje cemo promjeniti ako dode do temp ili bude nervozna cepic cu joj dati i to cijeli od 120mg rekla je da mogu komotno i poslje nove krecemo s kasicama 😊

Uu super za mjere 😊 A moraju malo plakati kad ih boli 😢 nadam se da ti nece dobit temperaturu 🙏🤞 juuj kasiice znacii, i vi krecete 😀 supeeer

Znam al mene srce boli kad onako place uzas😪😪😪 za sad nema 🙏🙏 oo daa bas me zanima kako ce to ici 🙈🙈🙈

A valjda ne bude ni imala onda 🤞 hahaha javljaaj kako napredujete 😁

Nema za sada osim sto je bila malo nervozna pa joj dala cepic, mjerila joj temp u guzi 36,6 je i nema ju sto mi supp noc cemo valja preziviti nekako ja znam da spavat necu tako mi ju zao nije uopce vesela 😞😞😞

Mozda si trebala pola cepica dat ak vec nema temperaturu, ak daje zbog nervoze i razdrazljivosti 🤔 al dobro, sad si bar sigurna da par sati nece imat temperaturu. Nadam se da ce sutra biti bolje 🤞

Ma rekla mi da mogu slobodno cijeli,na men bitno da ju i ne boli dosta se isplakala danas 😪 i ja se nadam 

30. Prosinac 2019. 22:49

Noemi1

ayla

Aurora87

ayla

Aurora87

Lijepo curka napreduje😊. Sad kad spominjete dohranu…cega sam se ja naslusala sad za Bozic…neka iza nove godine lagano krenem s dohranom…mm-ov bratic je s 2 mjeseca jeo keks umocen u caj a s 5 je jeo grasak ko pravi, sogoricu je s 2 mjeseca baba nahranila grah juhom, ne mogu se sad sjetit koga je baba nahranila obicnom kokosjom juhom s mjesec dana…i tako. Ja jos nisam proucila kako to ide ali imam onu knjigu bebe vole papati pa cu otprilike po tome. Znam da je najbolje uvesti od 4 do 6,5 mjeseci i da se najbolje vidi kad dijete isto zeli jesti dok nas gleda i da je dobro da sjedi vec…to sam onako otprilike upamtila.

Ma jojj dohrana men je sveki cim smo napunili 3mj pocela kao kako je ona davala pa sam rekla da je to moje dijete i moja odluka, pa kad nije spavala preko noci i ujutro da trebam dati jesti ee dobila sam slom zivaca al nisam se dala jer nisam htjela tako rano poceti i tulila ona i tulila na kraju je odustala 😂😂 al dobaci uvjek da se je cula kako internet nevalja da su to doktori rekli da mlade mame kanite se toga 🙄🙄🙄 dobivam proliv al sto ces stariji su takvi dosadni i nemozes si pomoci

Mda, bila je gladna pa nije spavala🙄. I ja sam na pocetku prozvana internet mamom, al bas me briga. A super mi je kako svi imaju neke savjete a da ih i ne pitas…za Bozic sad se mali ukakio na tom rođendanu i kaze mi mmova strina kao pa sta ga odmah presvlacim, nista mu nece biti ako bude malo usran….a nisam ju apsolutno nista pitala🤷‍♀️

Ma meni nitko nezz da sam ja uopce na forumu jer ljudi su cudni jako sto se toga tice za osuditi tu su odmah 🙄🙄 a misle kako ja citam po int nes a ja ne citam jer kad me nes zanima oticu provjeriti a ostalo samo igram igrice 😂😂 mogla si joj fino reci da se usere u gace i nek takva bude par sati pa cu ju ja pitat dal ju pece guzca 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

Meni svi znaju, al nemaju nis protiv 😅 jos kazu kak pokupim pametne savjete. Da je internet prednost 😁

Ajd neka igdi postoji netko normalan a ne da samo osuduju i ja mislim da je prednost puno toga sam saznala na ovom forumu di su mi ljudi rekli kao odaklen znam za to jer od ovih ovdje moras izvlaciti tko god je imao djecu mislim kako mos zaboraviti neke stvati pogotovo od zadnjd 2 god 🙄

30. Prosinac 2019. 22:51

LollyBB

Čitajući o komentarima i "savjetima" rodbine, mislim da sam sretna šta nemamo skoro nikoga blizu.
    Bude nezgodno jer teško možemo skombinirati čuvanje, ako oboje moramo nešto obaviti, ali ne znam šta je gore. Možda ipak ovi savjeti o nemijenjanju govnastih pelena.
    Ayla, nadam se da će noć dobro proći. Naš beban je na redu sredinom 1.mj. Moram još ugovoriti termin, ali znam da će mi biti koma gledati ga uplakanog.
    E, da, riješili smo se širokog povijanja nakon 2 mj. Za one iz Zg, u Klaićevoj smo dobili raniji termin od Šalate.

I ja se nadam 😊 ajme eto toga 

• Noemi1
    31. Prosinac 2019. 00:22

Aurora87

Dalje…nazvaljavala je malog non stop po rukama i licu a kad se rodio se uvrijedila kad smo joj rekli da nema ljubljenja po rukama i u lice…i onda je jos izjavila da ce nam to u inat raditi(ne nama osobno, ali doslo je do nas). Ja namjerno uzimala maramice i brisala ga pred njom a ona se iscuđavala zasto to radim. Rekla sam da cu joj iduci put ponoviti i to bezobrazno da to ne radi a bome ako se bude i dalje inatila, rijetko ce viđat unuka (ovo je izjavio mm, a ja se s njim slazem). Hahaha, a najjace mi je sto su svekrici uvjereni da smo potajno isli kod mojih na rucak a njih smo odbili jer tko na Bozic ruca u 11 ujutro🤣. A mi stvarno tako rucali i krenuli u posjete. I uvrijedili su se sto smo prije otisli kod strine nego kod njih s malim…a isli smo na rođendan kod zene. Al dobro…

Jooj ja to isto ne dam da ga se ljubi u ruke. Ak netko poljubi obrisem odmah. Jaoo a oni su izgleda ljudi kojima nikak ne mos ugodit. 🙄 pa sta i da ste bili negdje dalje na rucku? Treba bit sretna sto ste uopce dosli 

• Noemi1
    31. Prosinac 2019. 00:25

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Da se javim bili na cijepljenju plakala je 😪😪 al prezivili smo dobila je 1650g u 2mj i narasla 6cm sto je sup sad spava, frescopad je na nogama da joj hladi poslje cemo promjeniti ako dode do temp ili bude nervozna cepic cu joj dati i to cijeli od 120mg rekla je da mogu komotno i poslje nove krecemo s kasicama 😊

Uu super za mjere 😊 A moraju malo plakati kad ih boli 😢 nadam se da ti nece dobit temperaturu 🙏🤞 juuj kasiice znacii, i vi krecete 😀 supeeer

Znam al mene srce boli kad onako place uzas😪😪😪 za sad nema 🙏🙏 oo daa bas me zanima kako ce to ici 🙈🙈🙈

Nema za sada osim sto je bila malo nervozna pa joj dala cepic, mjerila joj temp u guzi 36,6 je i nema ju sto mi supp noc cemo valja preziviti nekako ja znam da spavat necu tako mi ju zao nije uopce vesela 😞😞😞

Mozda si trebala pola cepica dat ak vec nema temperaturu, ak daje zbog nervoze i razdrazljivosti 🤔 al dobro, sad si bar sigurna da par sati nece imat temperaturu. Nadam se da ce sutra biti bolje 🤞

Ma rekla mi da mogu slobodno cijeli,na men bitno da ju i ne boli dosta se isplakala danas 😪 i ja se nadam

Aha 😊 jaavi stanjee 🤞

• Noemi1
    31. Prosinac 2019. 00:27

ayla

Noemi1

ayla

Aurora87

ayla

Aurora87

Lijepo curka napreduje😊. Sad kad spominjete dohranu…cega sam se ja naslusala sad za Bozic…neka iza nove godine lagano krenem s dohranom…mm-ov bratic je s 2 mjeseca jeo keks umocen u caj a s 5 je jeo grasak ko pravi, sogoricu je s 2 mjeseca baba nahranila grah juhom, ne mogu se sad sjetit koga je baba nahranila obicnom kokosjom juhom s mjesec dana…i tako. Ja jos nisam proucila kako to ide ali imam onu knjigu bebe vole papati pa cu otprilike po tome. Znam da je najbolje uvesti od 4 do 6,5 mjeseci i da se najbolje vidi kad dijete isto zeli jesti dok nas gleda i da je dobro da sjedi vec…to sam onako otprilike upamtila.

Ma jojj dohrana men je sveki cim smo napunili 3mj pocela kao kako je ona davala pa sam rekla da je to moje dijete i moja odluka, pa kad nije spavala preko noci i ujutro da trebam dati jesti ee dobila sam slom zivaca al nisam se dala jer nisam htjela tako rano poceti i tulila ona i tulila na kraju je odustala 😂😂 al dobaci uvjek da se je cula kako internet nevalja da su to doktori rekli da mlade mame kanite se toga 🙄🙄🙄 dobivam proliv al sto ces stariji su takvi dosadni i nemozes si pomoci

Mda, bila je gladna pa nije spavala🙄. I ja sam na pocetku prozvana internet mamom, al bas me briga. A super mi je kako svi imaju neke savjete a da ih i ne pitas…za Bozic sad se mali ukakio na tom rođendanu i kaze mi mmova strina kao pa sta ga odmah presvlacim, nista mu nece biti ako bude malo usran….a nisam ju apsolutno nista pitala🤷‍♀️

Ma meni nitko nezz da sam ja uopce na forumu jer ljudi su cudni jako sto se toga tice za osuditi tu su odmah 🙄🙄 a misle kako ja citam po int nes a ja ne citam jer kad me nes zanima oticu provjeriti a ostalo samo igram igrice 😂😂 mogla si joj fino reci da se usere u gace i nek takva bude par sati pa cu ju ja pitat dal ju pece guzca 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

Meni svi znaju, al nemaju nis protiv 😅 jos kazu kak pokupim pametne savjete. Da je internet prednost 😁

Ajd neka igdi postoji netko normalan a ne da samo osuduju i ja mislim da je prednost puno toga sam saznala na ovom forumu di su mi ljudi rekli kao odaklen znam za to jer od ovih ovdje moras izvlaciti tko god je imao djecu mislim kako mos zaboraviti neke stvati pogotovo od zadnjd 2 god 🙄

E da, ni meni nije jasno kak ljudi za 2 god zaborave hrpu stvari 😯🤔 

31. Prosinac 2019. 00:36

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Aha 😊 jaavi stanjee 🤞

Budem 😊

31. Prosinac 2019. 00:37

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Aurora87

ayla

Aurora87

E da, ni meni nije jasno kak ljudi za 2 god zaborave hrpu stvari 😯🤔

Pa ni meni nije 🙄🙄 

Venus
    31. Prosinac 2019. 01:57

Vecer drage mame, nije me bilo danima. Mi kod mojih, uzivamo za praznike. Curka sva happy i nasmijana kad ju svi nosaju i zabavljaju, a najsretnija je kad joj je gula guza dok se presvlaci 😂😅

Odgodili smo cijepljenje dodatnih tjedan dana da ne moramo jurit nazad u split, lijepo nam ovdje. 

Nego jeste vidjeli za onaj uzasni slucaj sto je umrla beba od 5mj jer je mama previse tresla/cupkala u Sloveniji, ostecenje mozga? 😭 sindrom tresenog djeteta, kod nas se uopce ne prica o tome, strasno nesto. Sad bas izricito pazimo da je samo njezno ljuljuskamo, nikakvo skakutanje s bebom u rukama vise

• Stelle123
    31. Prosinac 2019. 02:38

Venus

Nego jeste vidjeli za onaj uzasni slucaj sto je umrla beba od 5mj jer je mama previse tresla/cupkala u Sloveniji, ostecenje mozga? 😭 sindrom tresenog djeteta, kod nas se uopce ne prica o tome, strasno nesto. Sad bas izricito pazimo da je samo njezno ljuljuskamo, nikakvo skakutanje s bebom u rukama vise

Nisam konkretno za taj slucaj, ali taj sindrom je nasilje nad djetetom, pa ne moze biti od obicnog  drdanja, treskanja. Kad bi tako bilo pola covjecanstva bi nestalo. Mene isto katkad uhvati panika kad od pocne dok pokusava bljucnit lamatat glavom po mom ramenu, koliko god drzali tu glavu ipak on upravlja smjerovima. Inace neki dan sam citala neki clanak u kojem je bebama dijagnosticiran taj sindrom, a zapravo je krvarenje nastalo nakon cjepljenja. Tak da ima svakakvih verzija. Mene iskreno vise brine SIDS. O tome se isto marginalno prica.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.