Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    02. Siječanj 2020. 16:35

nino2110

Zdravo mame! Ja sam nova na forumu i novopecena sam mama 🥰 moja beba je rodjena 21.10.2019. Ovdje sam kako bih sa vama razmenjivala iskustva i posto cesto pratim ovaj forum odlucila sam da se priključim jer i ja svakako imam puuuuno pitanja 😁

Dobrodosla 😁

Emax
    02. Siječanj 2020. 16:40

Hvala na toploj dobrodošlici, zelim vam svima sretnu novu i sve najbolje u njoj ❤️Ja znam da ovo nije tema ali htjela sam da vas pitam ima li neka mozda iskustva sa tim!? Uglavnom moja bebica je 2,5 mjeseca stara i vec pokušava kad je u blago sjedecem položaju ( u mom krilu naslonjena na moje noge ledjima ) ili dok lezi pokušava da ustane tj podiže se na laktove i ustaje sa glavom i ramenima naprijed podiže se! Ja sam sretna jer je jvala Bogu napredan iako je rodjen na carski i imala sam zelenu plodovi vodu ali kako sam vec rekla novopecena sam mama i sve mi je novo tako da savjeti iskustva su dobrodošli!

Emax
    02. Siječanj 2020. 17:10

Aurora87

nino2110

Hvala na toploj dobrodošlici, zelim vam svima sretnu novu i sve najbolje u njoj ❤️Ja znam da ovo nije tema ali htjela sam da vas pitam ima li neka mozda iskustva sa tim!? Uglavnom moja bebica je 2,5 mjeseca stara i vec pokušava kad je u blago sjedecem položaju ( u mom krilu naslonjena na moje noge ledjima ) ili dok lezi pokušava da ustane tj podiže se na laktove i ustaje sa glavom i ramenima naprijed podiže se! Ja sam sretna jer je jvala Bogu napredan iako je rodjen na carski i imala sam zelenu plodovi vodu ali kako sam vec rekla novopecena sam mama i sve mi je novo tako da savjeti iskustva su dobrodošli!

Moj malac tako neko vrijeme vec odize glavu ali nisam sigurna koliko je to dobro/napredno. Izgleda kao da ce se ustat iz kreveta. Prijateljicina mala je isto tako pa je ispalo da ima hipertonus misica. Ja cu bas pitati pedijatricu za to na iducoj kontroli s 4 mjeseca

Ja sam sinoc čitala toliko dugo o tome i bas sam se zabrinula i radila sam sa njim onaj test sto ima na internetu i ne izgleda mi nista od toga sto pise jedino eto sto pokušava da ustane čim se probudi diže glavu i ramena hoce da se podigne ja ne znam mi imamo vakcinu krajem januara ali razmišljam da odem prije do doktora i upitam al mi nekakav osjecaj u stomaku tezak bojim se

• Noemi1
    02. Siječanj 2020. 17:15

nino2110

Moj ne pokusava 🤷 ne znam jel ti to znak hipertonusa 🤔 uf kak je mene bilo strah te zelene plodne vode. Sva sreca nisam imala, sve regularno bilo. Kakav je bio apgar?

Emax
    02. Siječanj 2020. 17:19

Noemi1

Ja ne znam sta je sprat 😂

Emax
    02. Siječanj 2020. 17:20

nino2110

Noemi1

Ah ovaj telefon sam ubaci neku rijec 😁 mislim ne znam sta je apgar

02. Siječanj 2020. 18:02

nino2110

Moja se isto dize od nedavno i glavu i ramena, bili smo na kontroli al dr nista nije spominjala  🤔 nisam znala da je to za zabrinuti se

• Noemi1
    02. Siječanj 2020. 18:19

nino2110

nino2110

Noemi1

Ah ovaj telefon sam ubaci neku rijec 😁 mislim ne znam sta je apgar

Hahahaha jos gledam kakav sprat 😂 kakvi katovi 😂 e apgar ti je opce stanje bebice kad se rodi. Kao ocijena koju dobije npr 10/10 je max. Ako je apgar ispod 7 ja mislim (7/10) nesto ne valja..

• Noemi1
    02. Siječanj 2020. 18:20

ayla

nino2110

Moja se isto dize od nedavno i glavu i ramena, bili smo na kontroli al dr nista nije spominjala 🤔 nisam znala da je to za zabrinuti se

Tvoja je starija, pa ne mora znacit da je zabrinut se😁

Emax
    02. Siječanj 2020. 18:21

Pa ni ja isto ali malo sam gledala na internetu jer mi je bilo drago da on to radi i onda cujem za taj hipertonus, mi smo imali prije mjesec dana ultrazvuk kukova i pregled bilo je sve uredu ali poceo je prije par dana da se podiže tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.