Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Prosinac 2019. 12:59

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla brate, jel vi sutra idete na pregled? 😊 javi sta kaze ped 😁 upilaj ju za kasice 😂

Daa idemo 😐😐 a tako mi je muka ici da najrade nebi… Hocu javiti cu koliko je dobila ja mislim sada poslje te kontrole lagano uvoditi kasice pa da vidim kako reagira na njih nadam se da ce htjeti

Jel se sad i cijepi isto? 🤔

Da bas zbog toga mi se neda 🙄

Uuf drzim fige da sve dobro prodje 🙏🤞

Hvala javim detalje 

• Noemi1
    29. Prosinac 2019. 13:31

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla brate, jel vi sutra idete na pregled? 😊 javi sta kaze ped 😁 upilaj ju za kasice 😂

Daa idemo 😐😐 a tako mi je muka ici da najrade nebi… Hocu javiti cu koliko je dobila ja mislim sada poslje te kontrole lagano uvoditi kasice pa da vidim kako reagira na njih nadam se da ce htjeti

Jel se sad i cijepi isto? 🤔

Da bas zbog toga mi se neda 🙄

Uuf drzim fige da sve dobro prodje 🙏🤞

Hvala javim detalje

Mozee 😁

• MonaL.
    29. Prosinac 2019. 14:03

Stelle123

Jel za oci ide samo prokuhana voda ili i kamilica. Malo mu se zacrvenilo jedno, al za sada samo kapak pa nije alarmantno?
    Sto se tice muzeva, opcenito je puno lakse kad napune 3 god onda ih vodaju okolo, a do tada onako uskoce. Moj je dobar aktivno sudjeluje, ali cim ne moze smirit odma je dijagnoza gladan pa ja moram uskocit. Puno je bolji izbor baka servis.

Ahaha,istina. Uvik kad zaplače je gladan🤦‍♀️🤦‍♀️ ja ga kamilicom čistim,od rođenja. Krmeljavo mu bude pa s njom prođem. Netko koristi i fiziološku

• Noemi1
    29. Prosinac 2019. 16:00

Aurora87

Mm je dosta oko bebe. Zna ga uspavati, bude s njim kad ja nesto trebam, ugl voli biti s njim iako sam primjetila da nekad ne zna sta bi s njim kad se unervozi pa sjedne pred tv pa skupa gledaju🙄. Ali jedva ceka da bude malo veci pa da ga vodi svugdje sa sobom. U svakom slucaju, 90% vremena je mali sa mnom tako da on ipak samo uskace.
    Nego pitanje za mame koje doje.. jedete li ljuto? Ja evo pazim da ne jedem tipa kupus, grah, grasak, ljuto…i sve mi to bas fali al eto…probala sam dinstani kiseli kupus pa je mali imao grceve…mama mi na Bozic spakira sarmu pa nek jedem bez kupusa a sarma ljuta…i tako sam ostala bez rucka danas🙄. Sva sreca pa je to bilo prije pola sata i ne pada mi na pamet sad ista kuhati…A i ostala sam bez ideja za ruckove koji su tako blagi…

Spinat? Sos i meso kuhano, lasagne, bolognese, musaka od krumpira, rizoto, grasak, tortille s nekim blazim umacima, pizza, peceni krumpir, krumpirusa, gibanica, piletina na bijelo, riba i blitva. Ne pada mi vise nist na pamet 🤔 sad sam gladna 😂😂😂

• ReginaP
    29. Prosinac 2019. 19:11

Aurora87

Mm je dosta oko bebe. Zna ga uspavati, bude s njim kad ja nesto trebam, ugl voli biti s njim iako sam primjetila da nekad ne zna sta bi s njim kad se unervozi pa sjedne pred tv pa skupa gledaju🙄. Ali jedva ceka da bude malo veci pa da ga vodi svugdje sa sobom. U svakom slucaju, 90% vremena je mali sa mnom tako da on ipak samo uskace.
    Nego pitanje za mame koje doje.. jedete li ljuto? Ja evo pazim da ne jedem tipa kupus, grah, grasak, ljuto…i sve mi to bas fali al eto…probala sam dinstani kiseli kupus pa je mali imao grceve…mama mi na Bozic spakira sarmu pa nek jedem bez kupusa a sarma ljuta…i tako sam ostala bez rucka danas🙄. Sva sreca pa je to bilo prije pola sata i ne pada mi na pamet sad ista kuhati…A i ostala sam bez ideja za ruckove koji su tako blagi…

Ja sam probala nedavno grah i grasak i dobro je prošlo, al bome kiseli kupus na salatu nije 😓 a ljuto još uvijek izbjegavam 🤷

• Jeja4
    29. Prosinac 2019. 20:48

Cure iz Zg, gdje ste narucivale bebe na pregled kukica, klaiceva ili salata? Gdje se brze dodje na red?

• ReginaP
    29. Prosinac 2019. 21:39

Aurora87

ReginaP

Aurora87

Ja sam probala nedavno grah i grasak i dobro je prošlo, al bome kiseli kupus na salatu nije 😓 a ljuto još uvijek izbjegavam 🤷

Ja obozavam i grah i grasak i to mi bas fali. A i kiseli kupus, al dobro, njega jedem zimi a ne cijele godine. Kako nam je noc bila vesela kad sam kupus jela, ne usudim se sad grah i grasak probati.

Ja bas volim ta variva pa sam odlučila svaki tjedan jedno probat i za sad je ok islo. S tim da sam grasak prvo u rizi biziju jela pa sam tek onda varivo 😁

• ReginaP
    29. Prosinac 2019. 21:40

Jeja4

Cure iz Zg, gdje ste narucivale bebe na pregled kukica, klaiceva ili salata? Gdje se brze dodje na red?

Ja sam se naručila u Klaicevu, dobila termin za nekih 10 dana ako ne i manje pa nisam ni slala dalje

• lalolitala
    29. Prosinac 2019. 21:42

ReginaP

Jeja4

Ja sam se naručila u Klaicevu, dobila termin za nekih 10 dana ako ne i manje pa nisam ni slala dalje

Isto. Nije bas 10 al ono 3tj

• Noemi1
    30. Prosinac 2019. 02:24

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Spinat? Sos i meso kuhano, lasagne, bolognese, musaka od krumpira, rizoto, grasak, tortille s nekim blazim umacima, pizza, peceni krumpir, krumpirusa, gibanica, piletina na bijelo, riba i blitva. Ne pada mi vise nist na pamet 🤔 sad sam gladna 😂😂😂

Spinat bih bas mogla, dugo nisam, hvala😊. A sosa mesa i juhe sam se najela ko nikad u zivotu. I pase mi, ali mi je i malo dosadilo. A sad kad kazes lasagne…narucili mi izvana hranu i mm slavonsku pizzu (koju obizavam al ne jedem zbog malog) i sta cu…vegetarijanske lazanje. Grozne su bile, komadine tikvica i patliđana, a okus koma jer je i patliđan bio gorak. Sve u svemu, jadni vegetarijanci s izborom hrane.
    Tortille, mljac…uf, sad sam i ja gladna😁

Hahaha mogu mislit 🤢 ne volim ni tikvice ni patlidane 😯 al kontam da si vegetarijanci znaju smuckat fine obroke, al svejedno mesoo je meso 🤤 jooj ja spinat obozavam i jos krumpir pire ii pohana piletina 🤤🤤🤤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.