Lijepo curka napreduje😊. Sad kad spominjete dohranu…cega sam se ja naslusala sad za Bozic…neka iza nove godine lagano krenem s dohranom…mm-ov bratic je s 2 mjeseca jeo keks umocen u caj a s 5 je jeo grasak ko pravi, sogoricu je s 2 mjeseca baba nahranila grah juhom, ne mogu se sad sjetit koga je baba nahranila obicnom kokosjom juhom s mjesec dana…i tako. Ja jos nisam proucila kako to ide ali imam onu knjigu bebe vole papati pa cu otprilike po tome. Znam da je najbolje uvesti od 4 do 6,5 mjeseci i da se najbolje vidi kad dijete isto zeli jesti dok nas gleda i da je dobro da sjedi vec…to sam onako otprilike upamtila.
E da, imam i ja knjigu papam fibo i papam zrdravo od bebivite. Jaooo stvarno cudna prehrana za bebe od 2mj 😯al tak je to prije valjda bilo. Nisu bili informirani, kao mi danas 😊
Ayla, jel curka isla kod bake za Bozic? Kod nas nazalost snijeg nije pao pa smo isli kod obje bake, prabake i na jedan rođendan🙈. Bilo je napirno jer su ga svi ljubili u ruke i lice pa sam ga stalno brisala. A lijepo im je receno da to ne rade vec ranije. Ugl, mislila sam da imam super svekrvu, a sve je vise rospija👿
Hahahaha slusamooo dozivljajee 😱🤔
Da se javim bili na cijepljenju plakala je 😪😪 al prezivili smo dobila je 1650g u 2mj i narasla 6cm sto je sup sad spava, frescopad je na nogama da joj hladi poslje cemo promjeniti ako dode do temp ili bude nervozna cepic cu joj dati i to cijeli od 120mg rekla je da mogu komotno i poslje nove krecemo s kasicama 😊
Uu super za mjere 😊 A moraju malo plakati kad ih boli 😢 nadam se da ti nece dobit temperaturu 🙏🤞 juuj kasiice znacii, i vi krecete 😀 supeeer
Znam al mene srce boli kad onako place uzas😪😪😪 za sad nema 🙏🙏 oo daa bas me zanima kako ce to ici 🙈🙈🙈
A valjda ne bude ni imala onda 🤞 hahaha javljaaj kako napredujete 😁
Nema za sada osim sto je bila malo nervozna pa joj dala cepic, mjerila joj temp u guzi 36,6 je i nema ju sto mi supp noc cemo valja preziviti nekako ja znam da spavat necu tako mi ju zao nije uopce vesela 😞😞😞
Lijepo curka napreduje😊. Sad kad spominjete dohranu…cega sam se ja naslusala sad za Bozic…neka iza nove godine lagano krenem s dohranom…mm-ov bratic je s 2 mjeseca jeo keks umocen u caj a s 5 je jeo grasak ko pravi, sogoricu je s 2 mjeseca baba nahranila grah juhom, ne mogu se sad sjetit koga je baba nahranila obicnom kokosjom juhom s mjesec dana…i tako. Ja jos nisam proucila kako to ide ali imam onu knjigu bebe vole papati pa cu otprilike po tome. Znam da je najbolje uvesti od 4 do 6,5 mjeseci i da se najbolje vidi kad dijete isto zeli jesti dok nas gleda i da je dobro da sjedi vec…to sam onako otprilike upamtila.
Ma jojj dohrana men je sveki cim smo napunili 3mj pocela kao kako je ona davala pa sam rekla da je to moje dijete i moja odluka, pa kad nije spavala preko noci i ujutro da trebam dati jesti ee dobila sam slom zivaca al nisam se dala jer nisam htjela tako rano poceti i tulila ona i tulila na kraju je odustala 😂😂 al dobaci uvjek da se je cula kako internet nevalja da su to doktori rekli da mlade mame kanite se toga 🙄🙄🙄 dobivam proliv al sto ces stariji su takvi dosadni i nemozes si pomoci
Mda, bila je gladna pa nije spavala🙄. I ja sam na pocetku prozvana internet mamom, al bas me briga. A super mi je kako svi imaju neke savjete a da ih i ne pitas…za Bozic sad se mali ukakio na tom rođendanu i kaze mi mmova strina kao pa sta ga odmah presvlacim, nista mu nece biti ako bude malo usran….a nisam ju apsolutno nista pitala🤷♀️
Ma meni nitko nezz da sam ja uopce na forumu jer ljudi su cudni jako sto se toga tice za osuditi tu su odmah 🙄🙄 a misle kako ja citam po int nes a ja ne citam jer kad me nes zanima oticu provjeriti a ostalo samo igram igrice 😂😂 mogla si joj fino reci da se usere u gace i nek takva bude par sati pa cu ju ja pitat dal ju pece guzca 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Ma jojj dohrana men je sveki cim smo napunili 3mj pocela kao kako je ona davala pa sam rekla da je to moje dijete i moja odluka, pa kad nije spavala preko noci i ujutro da trebam dati jesti ee dobila sam slom zivaca al nisam se dala jer nisam htjela tako rano poceti i tulila ona i tulila na kraju je odustala 😂😂 al dobaci uvjek da se je cula kako internet nevalja da su to doktori rekli da mlade mame kanite se toga 🙄🙄🙄 dobivam proliv al sto ces stariji su takvi dosadni i nemozes si pomoci
Mda, bila je gladna pa nije spavala🙄. I ja sam na pocetku prozvana internet mamom, al bas me briga. A super mi je kako svi imaju neke savjete a da ih i ne pitas…za Bozic sad se mali ukakio na tom rođendanu i kaze mi mmova strina kao pa sta ga odmah presvlacim, nista mu nece biti ako bude malo usran….a nisam ju apsolutno nista pitala🤷♀️
Ma meni nitko nezz da sam ja uopce na forumu jer ljudi su cudni jako sto se toga tice za osuditi tu su odmah 🙄🙄 a misle kako ja citam po int nes a ja ne citam jer kad me nes zanima oticu provjeriti a ostalo samo igram igrice 😂😂 mogla si joj fino reci da se usere u gace i nek takva bude par sati pa cu ju ja pitat dal ju pece guzca 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Ma ni kod mene nitko ne zna da sam na forumu ali zakljucuju da citam s interneta pa imam stavove koji se kose s njihovima. A trebala sam joj reci😁, ne znam ni sta sam promrmljala. Ta me zena iznenadila, nisam takvu izjavu od nje ocekivala.
Ma uzasni su 🙄🙄🙄 sto njih boli briga imali su svoju priliku za odgoj sad je gotovo
Oo boze, a koja je prednost toga da bude ukakan? Nema je, ionak ga na kraju moras presvuc, ovako mu samo to moze nagristi guzu 😩
Noemi, mislim da imam i tu knjigu, to sam na pocetku trudnoce dobila pa zaboravila, a ne znam ni gdje mi je…hehe, zanima te prica o sveki?😁
Ajd eto nesto sto mi je bas zasmetalo i ne kuzim cemu to…znate da je u pocetku izjavila kako sam uvijek u sobi s malim i dojim ga kad oni dođu. Sad sam kupila maramu za dojenje da mogu malog dojiti gdje god i da mogu lijepo sjediti među ljudima i nahraniti ga. Na marami pise "ono bitno ocima je nevidljivo". Za Bozic ja uzela tu maramu i dojim malog a sveki se sva oko mene uzj…la, ko namjesta mi maramu, procita tu poruku i daje komentar "a ostalo je prepusteno masti"…ajd reko dobro, ja ostala bez teksta o cemu ova. Iduci dan mi opet tamo, treba malog dojiti a ona mi kaze neka slobodno odem u sobu, tamo ce mi biti bolje…ne valja znaci ni kad sam u sobi ni kad sam s njima. Dojenje ocito potice mastu, tako da znate…bit ce da se uplasila da svekru nisam potaknula mastu🙈🤣
Aaaaahahahahahahhahahahaa 😂😂😂😂😂😂😂😂 jaooo boze, koja luda zena. Prvo prigovara i svadja se sto si u sobi, a sad kad si pred svima opet ne valja 😂 hahahahaha jaoo ma sam ti doji tak, sam ti nju malo sprdaj 😆 ju juu kak se uplasila 😂😂😂
Da se javim bili na cijepljenju plakala je 😪😪 al prezivili smo dobila je 1650g u 2mj i narasla 6cm sto je sup sad spava, frescopad je na nogama da joj hladi poslje cemo promjeniti ako dode do temp ili bude nervozna cepic cu joj dati i to cijeli od 120mg rekla je da mogu komotno i poslje nove krecemo s kasicama 😊
Uu super za mjere 😊 A moraju malo plakati kad ih boli 😢 nadam se da ti nece dobit temperaturu 🙏🤞 juuj kasiice znacii, i vi krecete 😀 supeeer
Znam al mene srce boli kad onako place uzas😪😪😪 za sad nema 🙏🙏 oo daa bas me zanima kako ce to ici 🙈🙈🙈
A valjda ne bude ni imala onda 🤞 hahaha javljaaj kako napredujete 😁
Nema za sada osim sto je bila malo nervozna pa joj dala cepic, mjerila joj temp u guzi 36,6 je i nema ju sto mi supp noc cemo valja preziviti nekako ja znam da spavat necu tako mi ju zao nije uopce vesela 😞😞😞
Mozda si trebala pola cepica dat ak vec nema temperaturu, ak daje zbog nervoze i razdrazljivosti 🤔 al dobro, sad si bar sigurna da par sati nece imat temperaturu. Nadam se da ce sutra biti bolje 🤞
Meni svi znaju, al nemaju nis protiv 😅 jos kazu kak pokupim pametne savjete. Da je internet prednost 😁
Čitajući o komentarima i "savjetima" rodbine, mislim da sam sretna šta nemamo skoro nikoga blizu.
Bude nezgodno jer teško možemo skombinirati čuvanje, ako oboje moramo nešto obaviti, ali ne znam šta je gore. Možda ipak ovi savjeti o nemijenjanju govnastih pelena.
Ayla, nadam se da će noć dobro proći. Naš beban je na redu sredinom 1.mj. Moram još ugovoriti termin, ali znam da će mi biti koma gledati ga uplakanog.
E, da, riješili smo se širokog povijanja nakon 2 mj. Za one iz Zg, u Klaićevoj smo dobili raniji termin od Šalate.
Sortiraj odgovore
Najstariji