Naime, pitala sam vas koliko vremena vasi muzevi provode s vasom bebicom jer meni se cini da moj premalo. Od samog rođenja bebe je tako. Nemojte se ljutiti sto vam pisem dugi post i ovako upadam ali nemam se kome pozaliti a trebam savjet ili barem misljenje. Ne znam jesam ja luda ili tko, ali doslovno sam bila natjerana da štopam vrijeme koje moj dragi provede s malim (beba je sada 4 i pol mjeseca) jer mi se cinilo da je to premalo za jednog oca. Prosjek se sveo na 25 do 35 minuta dnevno. Dakle radi se o vremenu kad je bas on s bebom, bez mene. Nekad to bude koju minuti vise a nekad cak i manje. On radi 8 sati dnevno preko tjedna a vikendom je slobodan. Zali se da je umoran, posao mu je takav da ima stresnih dana ali i onih super ugodnih. Ja sam kod kuce po cijele dane. Nije mi tesko biti sa svojom bebom ali da mali toliko malo vremena bude sa svojim tatom nije dobro. Jer ja ispastam. Ponekad se zelim odmoriti ali beba samo kod mene ne place, jedino ga ja mogu uspavati itd. Beba sigurno misli da je on neki stranac koji malo bude kod nas pa ode. Znam, savjetovat cete mi da razgovaram a njim. I jesam. Vise puta. Sve mu kazem bas ovako kako sam vama napisala, iznesem pred njega sve te cinjenice. I nista se ne mijenja. On kaze da koliko ima potrebu biti s djetetom da toliko i bude. Ali zato je satima na mobitelu ili pred tv-om Razocarana sam.
Tako ti je i kod nas,nekad ne bude ni minute ko npr jučer. Radio je pola smjene pa išao na kratak put i doma samo poljubio malog i izvalio se pred laptop. Ako je tako neki ludi umorni dan ne diram ga. Al čim je slobodan na glavu mu se popenjem da ga makar noć preuzme. Ja isto mislim da se oni ne povežu odmah ko mi. Mali jučer plače a ja sam peglala,muž gleda film na laptopu i ne reagira. Baš sam ga pitala kako nema potrebu ustati se i vidit šta mu je🤷a i sam mi je reka u par navrata da mu je još dosadan,ne zna šta bi s njim,da jedva čeka da se počne igrati i puzati🤦♀️
Za pocetak Sretan Bozic svima!
Ne pratim te savjete svakojakih ljudi jer ok naravno medicina je napredovala al ono… nemoj caj, nemoj vodu nemoj ju pustit da spava dugo nemoj ovo nemoj ono… pa nije da ces dijete ostavit 3 sata u hodalici. Mog muza nije bilo god dana doma s prvom koristis sve moguce nacine da si bar malo olaksas dok ne znam… se otusiras. Stavila sam ju u tu hodalicu onak 7min u kupaonu dok sam se otusirala. Da je toliko "opasno" kako oni pricaju da nejdu kasice prije 6mjeseci nebi se proizvodile kasice za 4+, mislim di je logika… al dobro to je moj stav jer sam alergicna na rode. Da se razumijeno malu sam dojila 2i pol god.. znaci nije da ne zelim ali ono.. brate slatki…
Ma kad pogledas realno, medicina je napredovala puno. Nekad je zivotni vijek bio 50 godina. Danas je 20god duzi. No s druge strane, puno mladih danas ima zdravstvenih problema. Od bolova u ledjima s 30god, gastro problema, poremecaja rada stitnjace i sl. A ti sad razmisljaj jel neki gastro problem povezan s uprzenim brasnom koje su mame davale prije 30god ili s razrijedjenim kravljim mlijekom koje su neke davale? Jesu bolovi u kukovima i ledjima i spustena stopala povezana s hodalicom? I sl. Kad smo kod dohrane, ja pocela polako uvodit kasice. Al ih sama pravim za sad.
Ayla brate, jel vi sutra idete na pregled? 😊 javi sta kaze ped 😁 upilaj ju za kasice 😂
Ayla brate, jel vi sutra idete na pregled? 😊 javi sta kaze ped 😁 upilaj ju za kasice 😂
Daa idemo 😐😐 a tako mi je muka ici da najrade nebi... Hocu javiti cu koliko je dobila ja mislim sada poslje te kontrole lagano uvoditi kasice pa da vidim kako reagira na njih nadam se da ce htjeti
Daa idemo 😐😐 a tako mi je muka ici da najrade nebi… Hocu javiti cu koliko je dobila ja mislim sada poslje te kontrole lagano uvoditi kasice pa da vidim kako reagira na njih nadam se da ce htjeti
Jel se sad i cijepi isto? 🤔
Joga trazila si misljenje i svatko di je dao odg i na kraju ti sama odlucujes hoces ili neces mecati u hodalicu ili hopsalicu.. Par min mislim da nije neki problem a sad duze vrijeme mislim da bi bilo ja imam problema s ledima a sad jeli do hodalice u kojoj sam bila nezz ili do fizickog posla to nikad necu saznati imam i uz to spustena stopala sto je jos gore za moja leda 😐
Mocusa vjerujem da ti je dosta tesko biti samoj non stop s bebom jer kad muz radi i nema bas vremena i onda jos dode kuci i nece makar na sat vremena da preuzme zera to je ludnica ja poludim jer i meni treba malo odmora od svega i onda kad mi jos kaze da je kuca u neredu ja bi ga streljala.. Al kako ona guguce i frkce i smije se on je s njom i s gustom je sada nedavno sam popizdila i rekla da ju preuzme tokom noci jer ja nisam par noci spavala od nje to bi bilo na sat dva i onda je on bio s njom do pol 5 ujutro jer ja vise nisam mogla mada bi ja to opet izdurala al sam mu dala doznanja da vidi kako je to kad izgubis noc i sad bi ja trebala tokom dana dok ona spava cistit kucu ili nesto raditi taman posla jedva cekam da malo legnem i da se odmorim.. Malo muzu ostavi dijete i reci da moras ici negdje pa nek se snalazi kako god znade moj nije htjeo ni pelenu promjeniti al bome kad mene ni svekrve nije bilo kod kuce bome je promjenio nije namazo kremom kada je mjenjo al reko nema veze za jednom nece biti nista i sad kada treba bome ju mjenja nije to samo moje dijete i ko god dode fino ga ocrnim pred drugima pa nek se misli nije za mene zivot stao da bi ja trebala biti kuci 0-24
Daa idemo 😐😐 a tako mi je muka ici da najrade nebi… Hocu javiti cu koliko je dobila ja mislim sada poslje te kontrole lagano uvoditi kasice pa da vidim kako reagira na njih nadam se da ce htjeti
Da bas zbog toga mi se neda 🙄
Da bas zbog toga mi se neda 🙄
Uuf drzim fige da sve dobro prodje 🙏🤞
Jel za oci ide samo prokuhana voda ili i kamilica. Malo mu se zacrvenilo jedno, al za sada samo kapak pa nije alarmantno?
Sto se tice muzeva, opcenito je puno lakse kad napune 3 god onda ih vodaju okolo, a do tada onako uskoce. Moj je dobar aktivno sudjeluje, ali cim ne moze smirit odma je dijagnoza gladan pa ja moram uskocit. Puno je bolji izbor baka servis.
url=https://lilypie.com]
Jel za oci ide samo prokuhana voda ili i kamilica. Malo mu se zacrvenilo jedno, al za sada samo kapak pa nije alarmantno?
Sto se tice muzeva, opcenito je puno lakse kad napune 3 god onda ih vodaju okolo, a do tada onako uskoce. Moj je dobar aktivno sudjeluje, ali cim ne moze smirit odma je dijagnoza gladan pa ja moram uskocit. Puno je bolji izbor baka servis.
Ja sam vodom ispirala kad je imao trepavicu u oku. A kazu cure da su svasta probale, kamilicu, svoje mlijeko, fiziolosku, obicu vodu, prokuhanu vodu 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji