Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    01. Siječanj 2020. 15:17

Aurora87

Stelle123

Ako se ne varam, rotu ne mozes dobit dvaput. Ja cu poludit on se toliko muci s tom probavom, nakon svakog podoja crveni se i napinje po uru vrimena. A tek je proslo 2 tjedna. Ko ce ovo izdrzat.

Moze se dobiti vise od jednom. I nasem malcu niksko da se smiri stanje s probavom. Puno je bolje ali i dalje se zna patiti. Evo jucer i danas bas place i ima proljev. Ali to je valjda rota. Nema krvi, temperature, lijepo papa, ima mokrih pelena, pije probiotik. Nije dehidrirao…🤷‍♀️. Smije li se biogaia dati vise puta dnevno, zna li netko?

Ja ne znam za biogaiu, pise da je 5 kapi 1x dnevno 🤷 

• Jeja4
    01. Siječanj 2020. 18:47

Venus

Sretna Nova ♥️😊

Blago vama sta ste osle u minus, ja zapela na 60kg, isla rodit sa 67-68, ostala trudna sa 57. I ne pada ni gram vec mjesec dana 😭

Vi sto dojite, koliko jedete u danu?

Kako kad stignem, preko dana ne puno ali navecer bi vola pojela 😊

• Jeja4
    01. Siječanj 2020. 18:47

Sretna Nova cure 😊🥂

LollyBB
    01. Siječanj 2020. 21:43

Cure, sve najbolje u 2020.g.! 

• Nensy0308
    02. Siječanj 2020. 08:31

Sretna Nova Godina svima 🎉🎊
    Ja sam za sad izgubila 20 kila, a trebam još 10 da bi došla na početnu kilažu prije trudnoće. I nakon toga onda još trebam skinut pošto sam sa bila udebljala prije trudnoće.
    Ja se znam dići ujutro kad muž ide na posao da pojedem i popijem u miru. Jer inače ne stignem jesti. A ručak muž radi kad dođe s posla i to većinom za dva dana. Tako da jedem ručak kad smo oboje doma s curkom. 

Emax
    02. Siječanj 2020. 08:51

Zdravo mame! Ja sam nova na forumu i novopecena sam mama 🥰 moja beba je rodjena 21.10.2019. Ovdje sam kako bih sa vama razmenjivala iskustva i posto cesto pratim ovaj forum odlucila sam da se priključim jer i ja svakako imam puuuuno pitanja 😁

02. Siječanj 2020. 09:12

nino2110

Zdravo mame! Ja sam nova na forumu i novopecena sam mama 🥰 moja beba je rodjena 21.10.2019. Ovdje sam kako bih sa vama razmenjivala iskustva i posto cesto pratim ovaj forum odlucila sam da se priključim jer i ja svakako imam puuuuno pitanja 😁

Dobrodosla 😊

• MonaL.
    02. Siječanj 2020. 11:41

nino2110

Dobrodošla 🤗
    Cure sretna Nova godina 🥳

• Jeja4
    02. Siječanj 2020. 12:14

Dobila sam amoksicilin za sinuse. Ide uz dojenje ali mi se cini da mala vise spava nego inace. Jel moguce da od antibiotika? Temperaturu nema. Citala sam neku stranu studiju da vrlo malo ide u mlijeko.

october30
    02. Siječanj 2020. 16:27

Sretna Nova svima!
    Mame koje ste isle s bebicom na putovanje, izlet... Jeste kupovale putni krevetic? Preporuke? Idemo krajem 3. mj na Bohinj, hotel ima mogucnost iznajmljivanja krevetica za bebu za 5€ na dan.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.