Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    31. Prosinac 2019. 14:54

Aurora87

A ja ne znam kako mi kile odose dolje jer jedem i slatko i kruhasto kao nikad u zivotu…bas me trazi. Mozda jer ga nosam stalno, a on je sve tezi🤷‍♀️. Al ti komentari ljudi o kilazi su bas suvisni…bilo da ti kazu kako si se udebljala (sto su mi do sad govorili), ili da izgledam "uzasno" mrsavo. A mm mi skoro svaku vecer krene prebirati po rebrima i komentira kako san smrsavila a kad me upoznao imala sam jos 3 kg manje. Reko sta je, onda je bilo dobro, sad kad sam udana neka imam viska🤣. A i sad on uglavnom kuha pa je to udarac na njegovu kuhinju😁

Vjerojatno idu dole i zbog dojenja 🙂 sva sreca ja jos nisam dobila komentare vezane za kilazu 😅

• Jeja4
    31. Prosinac 2019. 15:07

Aurora87

Kako inace stojite s kilazom? Ja sam nekako uspjela otici 4 kile u minus od prije trudnoce i sad mi svi govore da sam uzasno mrsava pa mi i to ide na zivce

Izgubila 13 kg, 10 od trudnoce plus 3 u minus. Mm-u sam sad neodoljiva pa bi non stop jelte 😂🤪

• Jeja4
    31. Prosinac 2019. 15:10

Aurora87

Nisam ga cijepila, ne znam ni sama bi li ili ne, ali planiram se posavjetovat s pedijatricom na iducoj kontroli. Koliko sam shvatila, bebe do 6 mjeseci uglavnom i imaju blazi oblik jer su stekle imunitet tijekom trudnoce preko posteljice. Mi smo slucajno saznali da je rota jer prvo mu je nos curio, jedan dan je cesce kihao i malo je cesce kasljucao nego inace. Iduci dan mu je stolica bila sluzava, smrdljivija i bilo je malo krvi. I mislila sam da je proljev al kad ja nisam nikad sigurna sto je proljev a sto normalno tako da smo stolicu dali na analizu. Iako, kaze ped da je to krvi bilo zbog toga sto mu je stolica eksplozivna, a to se jednostvno hoce dogoditi zbog plinova koji nastaju zbog secera u mlijeku. Tako nam je objasnila. Terapina nam je dojiti sto vise da ne dehidrra i probiotk a on biogaiu pije vec duze vrijeme tako da zapravo nista novo nismo dobii osim sto nosic usisavamo. U pocetku cesce, sad mozda jednom dnevno, prema potrebi.
    A jel vi planirate cijepiti? Koja sve cjepiva mislite a da nisu redovna? Jeste cijepili protiv gripe? Mene to nekako strah a evo bas za gripu nam je rekla na prosloj kontroli kad smo bili da mozemo kupiti u ljekarnoj jer ovako vise nema.

Cijepit cu protiv rote, prevenar sad ulazi u redovno, a protiv gripe ne bi tako malu bebu. Stariju smo cijepili protiv gripe nedavno

• Stelle123
    31. Prosinac 2019. 15:46

Ako se ne varam, rotu ne mozes dobit dvaput. Ja cu poludit on se toliko muci s tom probavom, nakon svakog podoja crveni se i napinje po uru vrimena. A tek je proslo 2 tjedna. Ko ce ovo izdrzat.

url=https://lilypie.com]

31. Prosinac 2019. 17:00

Mi jesmo protiv rote jucer je primila 2 dozu i to je to sad smo valjda mirni.. Ma joj kako su najkritičnija 72h jedva cekam da to istekne 🙄

31. Prosinac 2019. 17:02

Zaboravih komentirati, mi nejdemo nikuda vec par godina mi to cekamo doma predprosle godine mi se na staru godinu upalio zivac pa trazli zubara da mi to izvadi i takav mu bio docek, prosle sam povracala tako da mi nije bilo ni do nove 😂 a ove godine je bebi ovdje pa necemo nikuda

01. Siječanj 2020. 00:18

Sretan Nova curke zelim vam sve najboljee  u novoj godini 😘😘❤️🍾🍾

Venus
    01. Siječanj 2020. 02:20

Sretna Nova ♥️😊

Blago vama sta ste osle u minus, ja zapela na 60kg, isla rodit sa 67-68, ostala trudna sa 57. I ne pada ni gram vec mjesec dana 😭

Vi sto dojite, koliko jedete u danu?

01. Siječanj 2020. 10:25

Sretnaaa nova godinaa  curke sve najbolje vam zelimo Liki i ja.. 

• Noemi1
    01. Siječanj 2020. 12:56

Sretna nova godina cure 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.