Super curka zaspala oko pol 11 i do maloproje spavala, jela promjenila pelenu temp nema supp je
Vecer drage mame, nije me bilo danima. Mi kod mojih, uzivamo za praznike. Curka sva happy i nasmijana kad ju svi nosaju i zabavljaju, a najsretnija je kad joj je gula guza dok se presvlaci 😂😅
Odgodili smo cijepljenje dodatnih tjedan dana da ne moramo jurit nazad u split, lijepo nam ovdje.
Nego jeste vidjeli za onaj uzasni slucaj sto je umrla beba od 5mj jer je mama previse tresla/cupkala u Sloveniji, ostecenje mozga? 😭 sindrom tresenog djeteta, kod nas se uopce ne prica o tome, strasno nesto. Sad bas izricito pazimo da je samo njezno ljuljuskamo, nikakvo skakutanje s bebom u rukama vise
E ja nisam vidjela slucaj taj, al mislim da bi doslo do neceg da to mora bas bit ono nehumano treskanje. Da uzmes dijete i prodrmas ga ko lud. Mislim da im od naseg skakutanja i ljuljuskanja ne moze bit nista 😊
Evo me ustala sam nakon 4.dizanja nocas, mucio ga stomak i sad ne mogu spavat, mm hrce, pijem kavu.
Nisam cula ni ja za taj slucaj ali mama mi prica od kad znam za sebe da su mene stalno tako drmuckali, da me jedino to smirivalo, mama bi me stavila na svoje noge i treskala njima da zaspim. Ja to nikad nisam radila malom i samo ga lagano ljuljuskam ponekad.
I ja sam hrpu toga saznala upravo na ovom forumu i to je definitivno prednost. Nije da se slijepo drzim svega sto procitam jer i na netu ima kojekakvih gluposti, ali puno toga saznam.
Mali mi inace nekako negdje pokupio rotu (srecom, proslo bez temperature i vecih problema)…bas se pitam gdje i kako. Ali im to nista nismo rekli jer znamo da ce opet biti hrpa savjeta i drame….tako da sam se nadala da ce se sveki proflitati od silnog ljubljenja, ali nista od toga. Barem nije prijavila. A to za rucak, ljuti su jer su nas oni zvali pa smo rekli da cemo rucati kod kuce da ne moramo gledati na sat i da nas zivkaju gdje smo. A problem je kad dijete prvo ode kod druge bake a ne kod nje. Jos na rucak.
Ayla, kako prosla noc? Nadam se da spavate
Hahaha a stigne jos dobit 😂 ma bas je specijalka 😒
Kako inace stojite s kilazom? Ja sam nekako uspjela otici 4 kile u minus od prije trudnoce i sad mi svi govore da sam uzasno mrsava pa mi i to ide na zivce
Juu, lose 🙈 ne pitaj 🙄 ic cu s aylom u zivot na vagi 😂
Super curka zaspala oko pol 11 i do maloproje spavala, jela promjenila pelenu temp nema supp je
Uuu super 😁😁
Aurora, a jesi ga cijepila protiv rote? Ili planiras mozda?
E da i mene zanima to, buduci da je dobio rotu, ali blazi oblik 🤔
Kako inace stojite s kilazom? Ja sam nekako uspjela otici 4 kile u minus od prije trudnoce i sad mi svi govore da sam uzasno mrsava pa mi i to ide na zivce
Bas bas lose, hlace koje su mi visile evo sad su na knap mislim da sam sve rekla 🙈🙈🙈🙈
Bas bas lose, hlace koje su mi visile evo sad su na knap mislim da sam sve rekla 🙈🙈🙈🙈
😂😂😂😂😂
Nisam ga cijepila, ne znam ni sama bi li ili ne, ali planiram se posavjetovat s pedijatricom na iducoj kontroli. Koliko sam shvatila, bebe do 6 mjeseci uglavnom i imaju blazi oblik jer su stekle imunitet tijekom trudnoce preko posteljice. Mi smo slucajno saznali da je rota jer prvo mu je nos curio, jedan dan je cesce kihao i malo je cesce kasljucao nego inace. Iduci dan mu je stolica bila sluzava, smrdljivija i bilo je malo krvi. I mislila sam da je proljev al kad ja nisam nikad sigurna sto je proljev a sto normalno tako da smo stolicu dali na analizu. Iako, kaze ped da je to krvi bilo zbog toga sto mu je stolica eksplozivna, a to se jednostvno hoce dogoditi zbog plinova koji nastaju zbog secera u mlijeku. Tako nam je objasnila. Terapina nam je dojiti sto vise da ne dehidrra i probiotk a on biogaiu pije vec duze vrijeme tako da zapravo nista novo nismo dobii osim sto nosic usisavamo. U pocetku cesce, sad mozda jednom dnevno, prema potrebi.
A jel vi planirate cijepiti? Koja sve cjepiva mislite a da nisu redovna? Jeste cijepili protiv gripe? Mene to nekako strah a evo bas za gripu nam je rekla na prosloj kontroli kad smo bili da mozemo kupiti u ljekarnoj jer ovako vise nema.
E ma ja kontam da necu. Jer za rotu je najbolje sto prije cijepiti. Do 6mj bi trebali primit oba cjepiva za rotu. A svejedno ju moze dobit. Necu ni protiv gripe. Inace se protiv gripe cijepe samo bebe koje imaju nekih problema vec, zdrave bebe ne. 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji