E sad sam pogledala na guglu, ugl ne koristimo mi hopsalicu. Necu ni hodalicu isto koristit. Doktorica na uzv mi je rekla da nikako ne koristim hodalicu zbog kukova, da je to bas lose za kukove. Tak da cu se drzat njenog savjeta 𤷠pretpostavljam da je i hopsalica isto losa za kukove š¤
Noemiu a na Äemu ste vi odrasli ?????? Da doktori kažu dajte bebi Äokoladu vi Äete dati š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Naime, pitala sam vas koliko vremena vasi muzevi provode s vasom bebicom jer meni se cini da moj premalo. Od samog roÄenja bebe je tako. Nemojte se ljutiti sto vam pisem dugi post i ovako upadam ali nemam se kome pozaliti a trebam savjet ili barem misljenje. Ne znam jesam ja luda ili tko, ali doslovno sam bila natjerana da Å”topam vrijeme koje moj dragi provede s malim (beba je sada 4 i pol mjeseca) jer mi se cinilo da je to premalo za jednog oca. Prosjek se sveo na 25 do 35 minuta dnevno. Dakle radi se o vremenu kad je bas on s bebom, bez mene. Nekad to bude koju minuti vise a nekad cak i manje. On radi 8 sati dnevno preko tjedna a vikendom je slobodan. Zali se da je umoran, posao mu je takav da ima stresnih dana ali i onih super ugodnih. Ja sam kod kuce po cijele dane. Nije mi tesko biti sa svojom bebom ali da mali toliko malo vremena bude sa svojim tatom nije dobro. Jer ja ispastam. Ponekad se zelim odmoriti ali beba samo kod mene ne place, jedino ga ja mogu uspavati itd. Beba sigurno misli da je on neki stranac koji malo bude kod nas pa ode. Znam, savjetovat cete mi da razgovaram a njim. I jesam. Vise puta. Sve mu kazem bas ovako kako sam vama napisala, iznesem pred njega sve te cinjenice. I nista se ne mijenja. On kaze da koliko ima potrebu biti s djetetom da toliko i bude. Ali zato je satima na mobitelu ili pred tv-om Razocarana sam.Ā
Noemiu a na Äemu ste vi odrasli ?????? Da doktori kažu dajte bebi Äokoladu vi Äete dati š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Hodalica nikako nije najbolje rjesenje jer dijete u njoj ne radi ono sto joj ime govori. Ne hoda i ne uci hodati, nego sjedi i gura se nozicama i to samo prsticima.
A vi ne posjecujete doktora sa svojim djetetom?Ā
E sad sam pogledala na guglu, ugl ne koristimo mi hopsalicu. Necu ni hodalicu isto koristit. Doktorica na uzv mi je rekla da nikako ne koristim hodalicu zbog kukova, da je to bas lose za kukove. Tak da cu se drzat njenog savjeta 𤷠pretpostavljam da je i hopsalica isto losa za kukove š¤
Nije stvar samo kukova, nego ometanja normalnog neurorazvoja. Bebe ne bi trebalo niti prohodavat za ruke, nego pustit da sve to sami odrade. Joga nauka je pametnija sad nego prije XX godina.
url=https://lilypie.com]
Super ti je usporedba š niÄe veze š pitala si nesto, ja ti odgovorim zasto necu koristiti hodalicu, a ti me pitas pitanje u stilu jel vani pada kisa. No dobro, samo ti radi po svom. Ionako si odlucila koristiti hopsalicu, pa sto bi neki doktor bio pametniji od tebe? Nemoj se samo kasnije cuditi ako ti dijete bude imalo spustena stopala ili problema s kukovima ili kad bude kretalo prohodavati na prsticima.Ā
Naime, pitala sam vas koliko vremena vasi muzevi provode s vasom bebicom jer meni se cini da moj premalo. Od samog roÄenja bebe je tako. Nemojte se ljutiti sto vam pisem dugi post i ovako upadam ali nemam se kome pozaliti a trebam savjet ili barem misljenje. Ne znam jesam ja luda ili tko, ali doslovno sam bila natjerana da Å”topam vrijeme koje moj dragi provede s malim (beba je sada 4 i pol mjeseca) jer mi se cinilo da je to premalo za jednog oca. Prosjek se sveo na 25 do 35 minuta dnevno. Dakle radi se o vremenu kad je bas on s bebom, bez mene. Nekad to bude koju minuti vise a nekad cak i manje. On radi 8 sati dnevno preko tjedna a vikendom je slobodan. Zali se da je umoran, posao mu je takav da ima stresnih dana ali i onih super ugodnih. Ja sam kod kuce po cijele dane. Nije mi tesko biti sa svojom bebom ali da mali toliko malo vremena bude sa svojim tatom nije dobro. Jer ja ispastam. Ponekad se zelim odmoriti ali beba samo kod mene ne place, jedino ga ja mogu uspavati itd. Beba sigurno misli da je on neki stranac koji malo bude kod nas pa ode. Znam, savjetovat cete mi da razgovaram a njim. I jesam. Vise puta. Sve mu kazem bas ovako kako sam vama napisala, iznesem pred njega sve te cinjenice. I nista se ne mijenja. On kaze da koliko ima potrebu biti s djetetom da toliko i bude. Ali zato je satima na mobitelu ili pred tv-om Razocarana sam.
A ne znam koliko je beba stara. Muski ti se obicno malo kasnije povezu s bebom. Kad budu mogli ostvarit neku interakciju. Npr kad mu se beba svjesno nasmije ili guguce. Nemoj se opterecivat koliko je muz s bebom, bolje da je i na kratko, nego uopce da ne provodi vrijeme. Ne treba ga ni forsirat, vec ce to doc na svoje. Vjerujem da si iscrpljena i da te jos to muci, al proci ce, ostvarit ce on vezu s bebom kad tad š
Za pocetak Sretan Bozic svima!Ā
Ne pratim te savjete svakojakih ljudi jer ok naravno medicina je napredovala al ono... nemoj caj, nemoj vodu nemoj ju pustit da spava dugo nemoj ovo nemoj ono... pa nije da ces dijete ostavit 3 sata u hodalici.Ā Mog muza nije bilo god dana doma s prvom koristis sve moguce nacine da si bar malo olaksas dok ne znam... se otusiras. Stavila sam ju u tu hodalicu onak 7min u kupaonu dok sam se otusirala. Da je toliko "opasno" kako oni pricaju da nejdu kasice prije 6mjeseci nebi se proizvodile kasice za 4+, mislim di je logika... al dobro to je moj stav jer sam alergicna na rode. Da se razumijeno malu sam dojila 2i pol god.. znaci nije da ne zelim ali ono.. brate slatki...
Mame, ispricavam se sto upadam ali imam pitanje za vas. Koliko vasi muzevi dnevno provedu vremena s vasom bebi
Moj dosta radi pa ga Å”tedim,ali ga priÄuva ako imam nekog veÄeg posla doma. A kad je slobodan samo mu malog proslijedim i izgubim se na koju uru dok obavim Å”oping,ljekarnu i ostalo. Može i bolje ali ok je š
Noemiu a na Äemu ste vi odrasli ?????? Da doktori kažu dajte bebi Äokoladu vi Äete dati š¤£š¤£š¤£š¤£
Ja na hodalici pa sam cila grozna s leÄima,kukovima i stopalima š¤·tako da ja isto neÄu koristiti niÅ”ta od navedenog
Sortiraj odgovore
Najstariji