Ja svojoj cistim fizioloskom i usisavacem, pogotovo jojj se po noci nakupi pa je smeta. Uglavnom idu bijele bale, tu i tamo zuckasto. Mislim da je i do suhog zraka. Sad smo kod sveki dva dana, grije se na drva i treba puno manke ciscenja nosa.
Kapi od bijelog sljeza napravis sa fizioloskom otopinom. Nikako ne sa obicnom vodom. Stavim malo fizioloske da zagrijem skoro do vrenja i s tim prelijem malo sljeza i ostavim sat vremena i nakapam sa kapaljkom. To radim ako bas ima gusto i zeleno u nosu inace samo fizioloska
Mama
Ma dala jednom, ne cini mi se da ista pomaze jos je grintaviji. Usput se i s muzom posvadjala jer nije za to da ga kljukamo ljekovima nepotrebno.
Mislim da treba 3-5 da djeluje,tako nam je rekla teta u ljekarni
Mame, ispricavam se sto upadam ali imam pitanje za vas. Koliko vasi muzevi dnevno provedu vremena s vasom bebicom?
Evo moj dosta provodi . Stvarno mi je od velike pomoći i kad treba uskoci
Mame, ispricavam se sto upadam ali imam pitanje za vas. Koliko vasi muzevi dnevno provedu vremena s vasom bebicom?
Moj kako kada, npr ako ja imam kakvog posla onda on pazi ako idem kuda on pazi, kad dode kuci s posla onda nije bas s njom jer odmori al to sve dok ja ne popi..... I ostavim mu da ju pazi malo jer mi treba odmora 😂😂
Kako kada, ako je slobodan, onda dosta. A kad radi onda malo manje. Iako ak trebam nesto obavit uvijek pricuva 😊
Mame dal je koja koristila hopsalicu za bebe ?
Sta je hopsalica? Hodalica?
Sortiraj odgovore
Najstariji