Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maffin
    28. Prosinac 2019. 15:52

Kapi od bijelog sljeza napravis sa fizioloskom otopinom. Nikako ne sa obicnom vodom. Stavim malo fizioloske da zagrijem skoro do vrenja i s tim prelijem malo sljeza i ostavim sat vremena i nakapam sa kapaljkom. To radim ako bas ima gusto i zeleno u nosu inace samo fizioloska

Mama

• MonaL.
    28. Prosinac 2019. 18:34

Stelle123

Ma dala jednom, ne cini mi se da ista pomaze jos je grintaviji. Usput se i s muzom posvadjala jer nije za to da ga kljukamo ljekovima nepotrebno.

Mislim da treba 3-5 da djeluje,tako nam je rekla teta u ljekarni

• MonaL.
    28. Prosinac 2019. 18:34

Dana*

• Marina111
    28. Prosinac 2019. 19:39

Mame dal je koja koristila hopsalicu za bebe ?

Mocusa
    28. Prosinac 2019. 22:50

Mame, ispricavam se sto upadam ali imam pitanje za vas. Koliko vasi muzevi dnevno provedu vremena s vasom bebicom? 

• Marina111
    28. Prosinac 2019. 23:02

Evo moj dosta provodi . Stvarno mi je od velike pomoći i kad treba uskoci

29. Prosinac 2019. 00:50

Mocusa

Mame, ispricavam se sto upadam ali imam pitanje za vas. Koliko vasi muzevi dnevno provedu vremena s vasom bebicom?

Moj kako kada, npr ako ja imam kakvog posla onda on pazi ako idem kuda on pazi, kad dode kuci s posla onda nije bas s njom jer odmori al to sve dok ja ne popi..... I ostavim mu da ju pazi malo jer mi treba odmora 😂😂

• Noemi1
    29. Prosinac 2019. 01:22

Mocusa

Kako kada, ako je slobodan, onda dosta. A kad radi onda malo manje. Iako ak trebam nesto obavit uvijek pricuva 😊 

• Noemi1
    29. Prosinac 2019. 01:23

Joga

Mame dal je koja koristila hopsalicu za bebe ?

Sta je hopsalica? Hodalica? 

• Noemi1
    29. Prosinac 2019. 01:46

E sad sam pogledala na guglu, ugl ne koristimo mi hopsalicu. Necu ni hodalicu isto koristit. Doktorica na uzv mi je rekla da nikako ne koristim hodalicu zbog kukova, da je to bas lose za kukove. Tak da cu se drzat njenog savjeta 🤷 pretpostavljam da je i hopsalica isto losa za kukove 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani