Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    27. Prosinac 2019. 13:13

Stelle123

Je li Espumisan ide 25 kapi po podoju i za bebu od mjesec dana?

Pa kao da, za svaki podoj je 25 kapi, al ja sam davala isto ko i ayla 3 do 5 puta dnevno. Inace mi se cinilo previse da 10x na dan popije toliko. 🤔

• Stelle123
    27. Prosinac 2019. 14:15

Ma dala jednom, ne cini mi se da ista pomaze jos je grintaviji. Usput se i s muzom posvadjala jer nije za to da ga kljukamo ljekovima nepotrebno.

url=https://lilypie.com]

27. Prosinac 2019. 14:34

Stelle123

Ma dala jednom, ne cini mi se da ista pomaze jos je grintaviji. Usput se i s muzom posvadjala jer nije za to da ga kljukamo ljekovima nepotrebno.

Meni su pomagale da se lakse isprdi i da ju ne muci zrakic i vecinom kad god bi dala uskoro bi se pokakala.. I mome se nije svidila ideja davanja al ko je on da se tu njega pita kad sam ja s njom 0-24 i ja joj moram olaksati a poslje kad bi plakala bilo je jesi joj dala i vise nista nije rekao

• Stelle123
    27. Prosinac 2019. 15:12

A nzn morala bi i ja malo vise pripazit sto.jedem. Izbacila sam mljecne proizvode u totalu, osin mlijeka bez laktoze, ali ova dva dana sam pojela malo francuske i prsuta,.a da ne kazem kolaca bice i do toga. A ne mogu se svega odrec. 

27. Prosinac 2019. 15:15

Stelle123

A nzn morala bi i ja malo vise pripazit sto.jedem. Izbacila sam mljecne proizvode u totalu, osin mlijeka bez laktoze, ali ova dva dana sam pojela malo francuske i prsuta,.a da ne kazem kolaca bice i do toga. A ne mogu se svega odrec.

Ma sad kad je to skoro proslo pa pripazi onda, al espumisan im nemoze naskoditi samo im moze pomoci moje misljenje ima kojima bas i ne pomaze najvjerojatnije koje imaju kolike pa tu bas i nema pomoci

Venus
    27. Prosinac 2019. 20:48

Cure jel vi bebicama ikad cistite nosic stapicem, moja doslovno vristi i zacrveni se i preznoji od placa kad pokusavamo rucnom pumpicom, i vidila sam da mi je najlakse uzet stapic i izvuc sline vani i onda lakse dise. I to radim zadnjih dana jer mi se cini da joj je smrcav nosic/pisti dok dise. Jel normalno da ima par onih vecih zelenih(nekad malo krvavih slina)? Mislim da je to do suhog zraka u kuci mozda... 

A i obrazici su joj dosta pocrvenili od hladnijeg vremena i vjetra 😐

• Noemi1
    27. Prosinac 2019. 20:55

Venus

Cure jel vi bebicama ikad cistite nosic stapicem, moja doslovno vristi i zacrveni se i preznoji od placa kad pokusavamo rucnom pumpicom, i vidila sam da mi je najlakse uzet stapic i izvuc sline vani i onda lakse dise. I to radim zadnjih dana jer mi se cini da joj je smrcav nosic/pisti dok dise. Jel normalno da ima par onih vecih zelenih(nekad malo krvavih slina)? Mislim da je to do suhog zraka u kuci mozda…

Ja sam znala par puta, kad su skoro vani pokupit stapicem tak. 😂 Pa stavi joj fizioloske pa ju nosi nek se to slije van, ako je bas takva situacija s aspiratorom. i mom su obrazi pocrvenili i mal suhi pa mazem kremom 😑

27. Prosinac 2019. 23:37

Venus

Cure jel vi bebicama ikad cistite nosic stapicem, moja doslovno vristi i zacrveni se i preznoji od placa kad pokusavamo rucnom pumpicom, i vidila sam da mi je najlakse uzet stapic i izvuc sline vani i onda lakse dise. I to radim zadnjih dana jer mi se cini da joj je smrcav nosic/pisti dok dise. Jel normalno da ima par onih vecih zelenih(nekad malo krvavih slina)? Mislim da je to do suhog zraka u kuci mozda…

Ja svojoj sam prvo cistila s stapicem dok se nisam ohrabrila na aspirator sad uvjek s njime vecinom jednom dnevno ocistimo nekada nema potrebe ona place kad joj je nos pun jer ne moze disati

• Stelle123
    28. Prosinac 2019. 01:17

Ja se be usudim cackati stapicem da ga ne ozljedim. Eventualno ako nesto vidim pri vrhu. Inace uopce ne znam koja mu je situacija s tim nosicem. Svaku noc je drukcije. Sinoc je hroptao mislila sam da ce se ugusit, nakon pola sata dise toliko mirno da mi se pari da uopce ne dise. Danas isto toliko mirno da ga moram dotaknit da vidim jel stvarno dise, sise normalno, uopce ne znam prepoznat je li i koliko prehladjen. Nego, jel itko stavljao kapi od korjena bijelog sljeza?

PatyDi
    28. Prosinac 2019. 06:47

Venus

Stapicem znam uzet ak se lijepi pa mi s aspiratorom dodje do pola. Rucna pumpica i mog samo naljuti jer treba vise puta vuci tak da je sa usisivacem najbolja opcija ak su u tekucem stanju, a u suprotnom stavim fiziolosku da lakse izadje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.