Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Prosinac 2019. 16:19

Stelle123

Curke koliko fizioloske nalijete? Moj isto tesko dise na momente, ulijem par kapi, a kad izvlacim jedva nesto izvucem. Uvati ga svako toliko nagon za povracanje znaci ocito se nesto sliva. Cak bolje na onu rucnu pumpicu izvucem, nego na Arianu.

2ml rekl mi pedica 

25. Prosinac 2019. 16:20

renata.koscec

Sretan Bozic zene 😊.
    Kako vam je izgledala prva menga nakon poroda? Meni vec dva dana ide bas krv, ne prejako, ne puno, ali ide. Osim toga, sve ostale simptome pms-a sam imala: zivcanost, bol dolje, bol u ledjima, osim toga mi se vrtilo u glavi jutros i neka blaga mucnina.
    Malecka se cisti, sva tjemenica, dio lica i brade joj je pun pristica i nesto malo po busi. Osim toga, seka ju je vjerojatno zarazila pa je malo nosic muci, cistimo fizioloskom i usisavamo. Jutros je taj slajm pobljuckala po plahti, mom poplonu i meni 🙄

Meni obilna i boli me jako kada dobijem 

• Noemi1
    25. Prosinac 2019. 16:30

Sretaan Boziiic svima 😁🌲

october30
    25. Prosinac 2019. 18:56

Sretan Bozic svima, malima i velikima 😁

Venus
    26. Prosinac 2019. 01:04

Sretan Bozic ♥️🎄

• ReginaP
    26. Prosinac 2019. 07:22

Sretan Božić svima 🥳

• MonaL.
    26. Prosinac 2019. 18:04

Sretan Božić 🎄

• Nensy0308
    27. Prosinac 2019. 10:48

Sretan Božić 🤶🎅

• Stelle123
    27. Prosinac 2019. 10:59

Je li Espumisan ide 25 kapi po podoju i za bebu od mjesec dana?

url=https://lilypie.com]

27. Prosinac 2019. 11:59

Stelle123

Je li Espumisan ide 25 kapi po podoju i za bebu od mjesec dana?

3-5 puta dnevno se daje po 25 kapi, nezz koliko cesto dojis moja je imala po 8,9 bocica dnevno kad je bila mala tako da nisam za svaku bocicu davala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.