Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    24. Veljača 2025. 16:00

Vesca

Pahuljka

Dobro to vama onda ide 💪🏼
    Moja se obicno brzo smiri u zagrljaju, samo sto je problem jer je jaaaako tvrdoglava i sto su ti zagrljaji svako malo 😂 Nama je izrazito tesko jer je navikla ici vani a ja nisam sposobna ni do druge sobe doci a kamoli nju ganjati, jaslice zatvorene zbog raznih oboljenja, a muz dok dodje vec je pao mrak i bukv je osudjena na stan a to je ubi u pojam i onda je tantrum slag na torti. A sve i da se jaslice otvore nisam u stanju odvest je, pa smo u zacaranom krugu i molimo se da izadjemo cim prije.

A kako kad, lakše je kad je muž na vrijeme kući pa onda on preuzme dio tantruma. Moja pravi dramu oko presvlačenja, mrzi čišćenje nosa (fiziološkom pa razumijem…), glumi šeficu već neko vrijeme. Ne priča skoro ništa, samo prstom pokazuje i, nevjerojatno, ali baš sve ju razumijemo
    Ovo za izlaske van te kužim, bude i kod nas dana da nigdje ne izađemo, a još bi manje da imam mučnine tako jake ko tvojeNe mogu dočekati da ostanem kući, odlasci na posao su mi totalna gnjavaža postali

Mi vise ne mozemo van u setnju bez tate jer imamo jako puno stepenica do ulice… tako da idemo bas rijetko… a volim setati zbog svog i njenog zdravlja…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    24. Veljača 2025. 16:01

crox

Hej hej, evo mene s pregleda 🥰
    Sve je super, uredno, mjerimo 5.2cm, i odgovara tjednim trudnoce.
    Bas sam se iznenadila kako je od proslog pregleda dosta porastao plod, i vide se vec pokreti. Uradili smo NIPT i cekamo rezultate.
    Tako da bas sam sretna, iduca kontrola je za 3 tjedna kada radimo ekspertni detaljni uzv.

Super 😊

A za odnose se i ja bojim… proslu trudnocu nam je bilo zabranjeno, sad cu vidjeti sto ce gyn reci na kontroli u petak

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• amiiinna
    24. Veljača 2025. 16:38

Meni su javili da dvojmi nalaz  nije uredu ih krvi kao da je 1:154,bas me strah sada.Salju me dalje da vidim,nadam se da je greska bas sam se uplasila

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

Marina.25
    24. Veljača 2025. 16:50

Crox čestitam na dobrom pregledu, svi nam bili tako dobri i da nam bebice tako lijepo rastu ✨️

Amiiinna mislim da je to vise statistički, jer uzimaju u obzir i godine i sve parametre. Kakav je bio nuhalni na pregledu? Da li su sve to mjerili? 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• pticica29
    24. Veljača 2025. 17:40

Drage moje, kako se borite s glavoboljama? Ja sam vec danima sva kronicno umorno i imam glavobolje. Dr mi je rekao da mogu popit neofen i da bebici nebi nista trebalo biti, ali strah me toga... Najcesce se spominje paracetamol pa ako neka ima iskustva

• amiiinna
    24. Veljača 2025. 17:54

Marina.25

Crox čestitam na dobrom pregledu, svi nam bili tako dobri i da nam bebice tako lijepo rastu ✨️

Amiiinnamislim da je to vise statistički, jer uzimaju u obzir i godine i sve parametre. Kakav je bio nuhalni na pregledu? Da li su sve to mjerili?

Kad sam bila na nuhalnoj sve se fino vidjelo,sve je pokazala glavicu nogice rukice,sve uredu bilo kaze da odgovara tjednima na uzv slici pise 12w 1 d,a na nalazu pise 11w i 4d.Nista mi nije jasno,pisala sam svojoj gin.nadam se da radi prvu smjenu,pa ce me slati u Ljubljanu na  taj neki genecki ne znam ni sama.Nadam se da ce sve biti uredu 😔

Sto se tice odnosa,nama je sad zabranje zbog krvarenja i moje maternice.

Crox cestitam na dobrom pregledu da se tako i nastave 💗

Pticica ja nebih uzimala neofen,bolje paracetamol ne znam opet.Ako je doktor savjetovao nije valjda lud da dadne nesto sto bi natetilo bebici.Pokusaj sa paracetamolom prvo,bezbolnije je 

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• Lana2110
    24. Veljača 2025. 18:11

Evo i ja danas bila na pregledu.. vidi se gestacijska vrećica.. kaže da je to tako normalno za 5-ti tjedan trudnoće.. ja sam cca 5 tjedana i 4 dana.. kontrola za 2 tjedna.. napravila briseve, papu.. urinokulturu.. pa čekamo i te nalaze .. 

• Maka15
    24. Veljača 2025. 18:59

Cure, pisala sam prošli tjedan. U urinu povišeni leukociti, stanice plocastog epitela, nešto sluzi i bakterija. A urinokultura sterilna. Ginekolog nije ništa prepisao i rekao samo tekućine. Pijem i dalje čajeve Al ne znam hoće li to popraviti urin..,

Anica88
    24. Veljača 2025. 19:02

Lana2110

Evo i ja danas bila na pregledu.. vidi se gestacijska vrećica.. kaže da je to tako normalno za 5-ti tjedan trudnoće.. ja sam cca 5 tjedana i 4 dana.. kontrola za 2 tjedna.. napravila briseve, papu.. urinokulturu.. pa čekamo i te nalaze ..

Super 😃

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Maka15
    24. Veljača 2025. 19:03

Lana2110

Tako je i meni bilo 5 tjedna i 2 dana prazna gestacijska, dosta stresa mi je donijelo jer je rekao da su šanse 50/50. Za 7 dana se sve vidjelo i čuli smo otkucaje, samo je bila kasnije ovulacija. Sretno 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.