Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    24. Veljača 2025. 10:34

@Pahuljka 
    Moja mala ti je divno dijete kad je sama, ali čim ima konkurenciju krene drama. Ne voli dijeliti igračke, u stanju je vrištati 20 minuta ako nije po njenom... Negdje sam čitala da je to zapravo pokazatelj da imaju dovoljno povjerenja u nas da pokažu svoje emocije pa se s tim tješim. Srećom smo i muž i ja jako chill pa me rijetko to uzruja. Ako baš NIKAKO ne ide (kao neki dan drama u Kauflandu) - nonšalantno sam joj nakon 20 minuta drame dala mobitel. Rekla bi moja frendica uživaj u blagodatima modernoga. I iako sam se osjećala loše što sam joj ga dala, mislim se da je bilo bolje za moje zdravlje da sam tako postupila  Kući ju pustim da se smiri, u parku ju pustim da se smiri, ali nisam mogla hendlati taj ispad s dvoje kolica i hrpom namirnica, a bile smo same... 
    Veselo uglavnom, ali nakon što smo ju godinama čekali čak i u tim trenucima nađem mir što sam "blagoslovljena da to uopće imam privilegiju prolaziti"  Da, hvatam se za slamke ponekad hahahah 
    Kako ti? Više me brine kraj trudnoće i ljetne vrućine, ne znam kako ću se onda kontrolirati.....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Inna_92
    24. Veljača 2025. 11:36

Pozdrav, evo da se i ja pridružim k vama. 😊 Danas sam ušla u 11. tjedan trudnoće, trudnoća nas je jako iznenadila jer bila sam uvjerena da ne mogu ostati prirodno trudna. Ali evo nas. 😄 Termin mi je 22.9.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• amiiinna
    24. Veljača 2025. 11:52

Inna_92

Pozdrav, evo da se i ja pridružim k vama. 😊 Danas sam ušla u 11. tjedan trudnoće, trudnoća nas je jako iznenadila jer bila sam uvjerena da ne mogu ostati prirodno trudna. Ali evo nas. 😄 Termin mi je 22.9.

Cestitamm,zelim ti mirnu i uspjesnu trudnocu 💝

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• Mateil
    24. Veljača 2025. 11:57

Inna_92

Kakve lijepe vijesti, dobrodošla i čestitam! 🥰

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

Pahuljka
    24. Veljača 2025. 13:11

Vesca

@Pahuljka
    Moja mala ti je divno dijete kad je sama, ali čim ima konkurenciju krene drama. Ne voli dijeliti igračke, u stanju je vrištati 20 minuta ako nije po njenom… Negdje sam čitala da je to zapravo pokazatelj da imaju dovoljno povjerenja u nas da pokažu svoje emocije pa se s tim tješim. Srećom smo i muž i ja jako chill pa me rijetko to uzruja. Ako baš NIKAKO ne ide (kao neki dan drama u Kauflandu) - nonšalantno sam joj nakon 20 minuta drame dala mobitel. Rekla bi moja frendica uživaj u blagodatima modernoga. I iako sam se osjećala loše što sam joj ga dala, mislim se da je bilo bolje za moje zdravlje da sam tako postupilaKući ju pustim da se smiri, u parku ju pustim da se smiri, ali nisam mogla hendlati taj ispad s dvoje kolica i hrpom namirnica, a bile smo same…
    Veselo uglavnom, ali nakon što smo ju godinama čekali čak i u tim trenucima nađem mir što sam "blagoslovljena da to uopće imam privilegiju prolaziti"Da, hvatam se za slamke ponekad hahahah
    Kako ti? Više me brine kraj trudnoće i ljetne vrućine, ne znam kako ću se onda kontrolirati…..

Dobro to vama onda ide 💪🏼
    Moja se obicno brzo smiri u zagrljaju, samo sto je problem jer je jaaaako tvrdoglava i sto su ti zagrljaji svako malo 😂 Nama je izrazito tesko jer je navikla ici vani a ja nisam sposobna ni do druge sobe doci a kamoli nju ganjati, jaslice zatvorene zbog raznih oboljenja, a muz dok dodje vec je pao mrak i bukv je osudjena na stan a to je ubi u pojam i onda je tantrum slag na torti. A sve i da se jaslice otvore nisam u stanju odvest je, pa smo u zacaranom krugu i molimo se da izadjemo cim prije. 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Marina.25
    24. Veljača 2025. 13:30

Cure koje imaju danas pregled, sretno i javite nam se

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna
    24. Veljača 2025. 14:00

Sretno i od mene svim curama koje imaju preglede,da sve prodje u najboljem redu 🥰

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

Vesca
    24. Veljača 2025. 14:12

Pahuljka

Dobro to vama onda ide 💪🏼
    Moja se obicno brzo smiri u zagrljaju, samo sto je problem jer je jaaaako tvrdoglava i sto su ti zagrljaji svako malo 😂 Nama je izrazito tesko jer je navikla ici vani a ja nisam sposobna ni do druge sobe doci a kamoli nju ganjati, jaslice zatvorene zbog raznih oboljenja, a muz dok dodje vec je pao mrak i bukv je osudjena na stan a to je ubi u pojam i onda je tantrum slag na torti. A sve i da se jaslice otvore nisam u stanju odvest je, pa smo u zacaranom krugu i molimo se da izadjemo cim prije.

A kako kad, lakše je kad je muž na vrijeme kući pa onda on preuzme dio tantruma. Moja pravi dramu oko presvlačenja, mrzi čišćenje nosa (fiziološkom pa razumijem...), glumi šeficu već neko vrijeme. Ne priča skoro ništa, samo prstom pokazuje i, nevjerojatno, ali baš sve ju razumijemo 
    Ovo za izlaske van te kužim, bude i kod nas dana da nigdje ne izađemo, a još bi manje da imam mučnine tako jake ko tvoje  Ne mogu dočekati da ostanem kući, odlasci na posao su mi totalna gnjavaža postali 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• crox
    24. Veljača 2025. 15:13

Hej hej, evo mene s pregleda 🥰
    Sve je super, uredno, mjerimo 5.2cm, i odgovara tjednim trudnoce.
    Bas sam se iznenadila kako je od proslog pregleda dosta porastao plod, i vide se vec pokreti. Uradili smo NIPT i cekamo rezultate.
    Tako da bas sam sretna, iduca kontrola je za 3 tjedna kada radimo ekspertni detaljni uzv. 

• crox
    24. Veljača 2025. 15:36

Zaboravih da vas pitam, rekla mi je doktorica da mozemo imati odnose laganog intenziteta, ali mi otkako sam saznala da sam trudna nismo spavali 🙈
    Nekako nas taj strah blokirao, a zaista bismo voljeli, je li vi imate odnose i kako ste taj strah prevazisli, jeste imale neko smedjarenje ili krvarenje nakon odnosa? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.