Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    25. Veljača 2025. 18:33

Dobro dosle nove cure i bebe ♥️

Drago mi je da ste svi dobro 👍

Evo meni je krenuo velik umor, sve mi je tesko. Danas sam popodne spavala sat i pol…

I pocele su mi mucnine… stalno sam gladna… trenutno mi se jede pomfri i jabuke 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• crox
    25. Veljača 2025. 21:07

Sta uzeti za nadutost? Probava je ok, ali stomak kao da sam peti mjesec, jel smijemo mi nesto? 

Vesca
    26. Veljača 2025. 07:57

Maravillosa

Hvala:)
    Jel ih osjecas u ovoj trudnoci?
    Meni su lagano krenule, ali samo kad se preforsiram i to najcesce kad legnem navecer.

Zasad još ne osjetim, nadam se da ni neću... Koristim magnezij pa se nadam da ću spriječiti da se pojave. Iako mi magnezij nije pomogao uopće prvi put, ali sam ga dosta kasno krenula koristiti....

Anica88 jesi pratila razinu željeza? Meni se ispostavilo da sam zbog manjka toliko umorna.

Meni su počela buđenja, ne mogu vjerovati da ovako rano. Svako jutro sam budna u 4 i dalje ne mogu zaspati. Ubija me to, na poslu sam ko zombi već u podne 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Marina.25
    26. Veljača 2025. 08:06

crox

Sta uzeti za nadutost? Probava je ok, ali stomak kao da sam peti mjesec, jel smijemo mi nesto?

Meni je probava užas zadnjih dana iako jedem supice i sve sto je ok za probavu ali ocito hormoni. Ali sam isto tako navecer naduta i stomak me steze kao da nema kud dalje, a ujutro je vec bolje. Isto nista ne pijem

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Anica88
    26. Veljača 2025. 08:08

Vesca

Maravillosa

Hvala:)
    Jel ih osjecas u ovoj trudnoci?
    Meni su lagano krenule, ali samo kad se preforsiram i to najcesce kad legnem navecer.

Zasad još ne osjetim, nadam se da ni neću… Koristim magnezij pa se nadam da ću spriječiti da se pojave. Iako mi magnezij nije pomogao uopće prvi put, ali sam ga dosta kasno krenula koristiti….

Anica88 jesi pratila razinu željeza? Meni se ispostavilo da sam zbog manjka toliko umorna.

Meni su počela buđenja, ne mogu vjerovati da ovako rano. Svako jutro sam budna u 4 i dalje ne mogu zaspati. Ubija me to, na poslu sam ko zombi već u podne

Radila sam kompletnu krvnu sliku taman sad prije trudnice, pocetkom 1. mjeseca i sve je bilo ok 🤷‍♀️

Mislim da je do toga sto dojima, budim  se cijelu noc svakih sat do dva i sad jos i trudnoca na sve to. Zahtjevno je to za tijelo… 

Imam srecu da ne radim jer sam jos na porodiljnom.

A i u prosloj trudnoci sam bila jako umorna, sjecam se da sam tad isla spavati na vecer izmedju 21 i 22… jos sam i radila…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• adaman78
    26. Veljača 2025. 10:18

Buy weight loss pills online (WHATSAPP : +1(256)664-1120) Buy wegovy, buy Ozempic, Buy Sexanda | Mdma, 2CB, A-PVP, 3CMC | OZEMPIC | STEROIDS (ECT/Nembutal) | Heroin Cocaine. Buy Xanax Online, Buy Painkillers Online, Buy Nembutal Online, Buy Anxiety Pills Online

Which is better, weight loss injections or pills? 
    How much weight will I lose on Saxenda in 2 months?
    Which is the most effective weight loss injection? 
    Did Kelly Clarkson take Ozempic to lose weight?
    How long does 1 weight loss injection last?
    What is the strongest weight loss prescription pill?
    rgt

buy Vyvanse online, WHATSAPP : +1(256)664-1120

• adaman78
    26. Veljača 2025. 10:20

Buy weight loss pills online (WHATSAPP : +1(256)664-1120) Buy wegovy, buy Ozempic, Buy Sexanda | Mdma, 2CB, A-PVP, 3CMC | OZEMPIC | STEROIDS (ECT/Nembutal) | Heroin Cocaine. Buy Xanax Online, Buy Painkillers Online, Buy Nembutal Online, Buy Anxiety Pills Online

Buy Crystal meth, Hydrocodone, Alprazolam Powder, oxycontin, gbl, tramadol, buy GBL, xanax, klonopin, Amphetamine, cocaine, buy Mounjaro, ,buy weight loss medications without prescription,,buy wegovy,xenical, contrave,buy mounjaro,sexanda, buy orlistat ,phentamine,Qsymia,contrave, (WHATSAPP : +1(256)664-1120)
    Buy Crystal Meth, Hydrocodone, Alprazolam Powder, Oxycontin, GBL, Tramadol, GBL, Xanax, Klonopin, Amphetamine, Cocaine, Ketamine, 2CB, 4-CMC, 3-CMC, 4 -MMC, 3-MMC, A-PVP (FLAK) online MMC, 4MMC, 3CMC China White, P-LSD 2-FA 25I-NBOMe 4-ACO-DMT 4-FA Mdphp 4anpp Amphetamine Black Tar Heroin Bromadol HCl MDPV Ephedrine Eutylone Etizolam DFentanyl Flakka A-PVP Furanyl Fentanyl Mephedrone Methamphetamine Methylone Potassium Cyanide Pseudoephedrine and other research chemicals for sale

We are suppliers of chemical and pharmaceutical raw materials for research. We offer only the purest of these products at 99%. Premium quality. All orders are shipped in discreet packaging. Tracking number is provided 6 hours after ordering. 2-ME-MAF, Fentanyl, Acetylfentanyl, Carfentanil , U-48800, U-47700 Nembutal Pentobarbital, DiaMorphin, CBD Isolate Alprazolam, Bromadol Hcl, Etizolam, Clonazolam Ketamine, 2F-DCK, 4-CMC, 3-CMC, 4-MMC, 3-MMC, MDMA, A- pvp (Flakka), Bk-EBDP, 4-Methylaminorex (4-MAR) Oxycodone, Roxycodone raw powder and many more. We deliver according to customer requirements. (WHATSAPP : +1(256)664-1120)

Buy Weight loss drugs: Mounjaro, Ozempic, Wegovy, Saxenda
    Buy weight loss medication without prescription 
    Buy Mounjaro, 
    Buy Ozempic, 
    What is the most effective weight loss pill over the counter?
    What is the most successful medication for weight loss?

buy Adderall online,
    buy Ativan online,
    buy Darvocet online,
    buy Concerta online, WHATSAPP: +1(256)664-1120
    buy Dianabol online,
    buy Ephedrine online,

WHATSAPP: +1(256)664-1120
    Call: +1(256)664-1120

MIHACH993
    26. Veljača 2025. 15:51

pticica29

Drage moje, kako se borite s glavoboljama? Ja sam vec danima sva kronicno umorno i imam glavobolje. Dr mi je rekao da mogu popit neofen i da bebici nebi nista trebalo biti, ali strah me toga… Najcesce se spominje paracetamol pa ako neka ima iskustva

Meni pomaže ocijeđeni limun kod glavobolja

Valentino 4y🩵

MIHACH993
    26. Veljača 2025. 16:06

crox

I ja sam bila naduta par dana,prošlo samo od sebe

Valentino 4y🩵

Marina.25
    27. Veljača 2025. 13:59

Pozdrav cure, kako napreduju trudnicki dani? Kako ste sve? Kako nam je amiiinna, nisam upratila jel se vratila sa pregleda

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.