Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Drage žene, 
    otvaram temu za sve buduće mame koje će svoje bebe dočekati iduće jeseni između 01.09.2025. & 30.11.2025.🥰
    Sretno svima! 🥳🫶🤗🥰

• mimix

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Zdravo curke,
    Evo i ja da se pridružim, zadnja mjesečnica je bila 29.11 a test je pokazao plus tacno na Božić 25.12 :D 
    Sada čekam prvi pregled koji je zakazan za 20.1.

• Makica

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Pozdrav drage djevojke, evo i ja cu se prvi put pridruziti nekoj gruoi trudnica nakon 5 godina iscekivanja, suza, molitvi.
    Tocno na Bozic saznali smo da su nase molitve uslisene. To je bilo 7 dana prije moje mjesecnice, jos uvijek nije prosao taj dan ocekivane menstruacije, ali danasnji test je pokazao jacu liniju, a i digitalni je objelodanio svoje "Schwanger". BOZE TI HVALA! 
    Sacekat cu jedan dan nakon izostanka pa zakazati svoj termin kod ginekologa.
    Zelim napomenuti samo da sam ja zena sa PCOS, povisenim testosteronom i androstendionom. Protekla dva mjeseca sam koristila letrozol tablete prije ovulacije, a nakon ovulacije utrogest vaginalete koje nastavljam i sada koristiti.
    Saljem vam svima puuuunoooo radostiii i srece i zelim nam svima skolske trudnoce i zdrave bebice u 2025.
    Kakav kraj godine!! 🥰

• Makica

Prijavi adminu

mimix

Zdravo curke,
    Evo i ja da se pridružim, zadnja mjesečnica je bila 29.11 a test je pokazao plus tacno na Božić 25.12 :D
    Sada čekam prvi pregled koji je zakazan za 20.1.

Mimix Isto sve kao i kod mene!! 😊😊😊 Zadnja menstruacija na isti dan, pozitivan test takodjer!! Neka nam je sretno! 💗

• Mateil

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Pozdrav djevojke, evo i ja se pridružujem. Zadnja menga isto 29.11 😂 a plusić 27.12. 😊 

Biokemijska 8/21
    Baby L 🩵 10/22
    +27.12.24

• mimix

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Mateil

Pozdrav djevojke, evo i ja se pridružujem. Zadnja menga isto 29.11 😂 a plusić 27.12. 😊

Čestitam 🌸 
    Cure kako se osjecate, meni je samo drugačije to što bi mogla samo da spavam i ponekad imam stomačne grčeve koji kratko traju

• Makica

Prijavi adminu

Ja takodjer osjetim blage grčeve, kao menstruacijski, samo puuuno blazi, pa neko probadanje, peckanje, neobicni neki osjećaji, niti neugodni niti ugodni. 😃
    Ali problem sa spavanjem mi je uzass!! Ja ne mogu nikako spavati. Budim se, evo svako jutro, u pola 5 i, ako zaspem iza toga jos jedan sat, to je lutrija. 😀
    Stalno trcanje piskiti, to je vec prica za sebe. U toku protekle noći sam ustala 5 puta u wc...........

• Amy_94

Broj poruka: 767

Prijavi adminu

Cao cure!
    Evo i mene još je rano ali nadam se da će biti sve ok.
    Zadnja menstruacija 05.12.
    FET 19.12
    24.12 + 
    28.12 BETA 131 sutra je druga i nadam se da će se poduplati.
    Sretno svima🍀

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt

• Mateil

Prijavi adminu

Meni je umor najgori, cijeli dan razmišljam o tome kada ću prileći haha
    I to probadanje, lagani grčevi i osjećaj kao da svaki tren trebam dobiti. Jedva čekam prvi termin kod ginekologa da se malo mogu opustiti 😅

Biokemijska 8/21
    Baby L 🩵 10/22
    +27.12.24

• Mateil

Prijavi adminu

Amy_94

Cao cure!
    Evo i mene još je rano ali nadam se da će biti sve ok.
    Zadnja menstruacija 05.12.
    FET 19.12
    24.12 +
    28.12 BETA 131 sutra je druga i nadam se da će se poduplati.
    Sretno svima🍀

Držim fige i šaljem pozitivne vibracije! ✨

Biokemijska 8/21
    Baby L 🩵 10/22
    +27.12.24

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.