Pozdrav drage djevojke, evo i ja cu se prvi put pridruziti nekoj gruoi trudnica nakon 5 godina iscekivanja, suza, molitvi.
Tocno na Bozic saznali smo da su nase molitve uslisene. To je bilo 7 dana prije moje mjesecnice, jos uvijek nije prosao taj dan ocekivane menstruacije, ali danasnji test je pokazao jacu liniju, a i digitalni je objelodanio svoje "Schwanger". BOZE TI HVALA!
Sacekat cu jedan dan nakon izostanka pa zakazati svoj termin kod ginekologa.
Zelim napomenuti samo da sam ja zena sa PCOS, povisenim testosteronom i androstendionom. Protekla dva mjeseca sam koristila letrozol tablete prije ovulacije, a nakon ovulacije utrogest vaginalete koje nastavljam i sada koristiti.
Saljem vam svima puuuunoooo radostiii i srece i zelim nam svima skolske trudnoce i zdrave bebice u 2025.
Kakav kraj godine!! 🥰
Ja takodjer osjetim blage grčeve, kao menstruacijski, samo puuuno blazi, pa neko probadanje, peckanje, neobicni neki osjećaji, niti neugodni niti ugodni. 😃
Ali problem sa spavanjem mi je uzass!! Ja ne mogu nikako spavati. Budim se, evo svako jutro, u pola 5 i, ako zaspem iza toga jos jedan sat, to je lutrija. 😀
Stalno trcanje piskiti, to je vec prica za sebe. U toku protekle noći sam ustala 5 puta u wc...........
Cao cure!
Evo i mene još je rano ali nadam se da će biti sve ok.
Zadnja menstruacija 05.12.
FET 19.12
24.12 +
28.12 BETA 131 sutra je druga i nadam se da će se poduplati.
Sretno svima🍀
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Sortiraj odgovore
Najstariji