Hvala cure, vjeruje da ce to sve biti dobro 🙏🏻 bas su mi se posvetili i odmah mi porjesavali sve sto treba, sad samo da vidimo te bakterije i kazu ako bude potrebe neke antibiotike da pijem i to je to…
Zao mi je zbog krvarenje,nadam se da ce sve biti dobro na kraju.Bar znas da je sve uredu sa bebicom ato je najvaznije,nekad je bolje i kod njih ostat nego kuci razmisljat jel okej ili nije.I ja sam u tim tjednima jedan dan bilanu bolnici,i imala kravrenje samo taj dan.Hvala Bogu od tada se nije ponavljalo,isto zelim i tebi💝
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Cure ja sam danas ostala u bolnici imala sam sitno krvarenje ponovno , sve je okej s bebom ali preventivno su me zadrzali zbog kiretaze koja je bila u 10mj. , i usput mi napraviti za bakterije i sve… nadam se da ce sve biti dobro, ako nista barem ce me detaljno sad pregledati i napraviti pretrage jer je moja gin vise nego nezainteresirana za bilo sto…
Drži se, jel još krvariš ili je bilo samo jednom?
Bitno da je s bebom sve u redu, a i ti si u dobrim rukama! Javljaj nam se🫶🏼
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Meni je problem sto spavam sada po 12 sati noću i ne ustajem, makar se upisala neću se probuditi 😂 i ujutro kad se probudim doslovno mokraća izgleda koda nisam dan prije popila kap vode… vjerujem da i to zadržavanje mokraće preko noći dosta je donijelo do neke infekcije
Joj već dugo ne spavam u komadu, svaku noć minimalno 2 puta se budim i setam do toaleta ✌️ i ponovo ujutro prije 7 se budim jer moram hitno na toalet 😂
Tako i ja,budim se po 2x i jos u 7 😂
Valentino 4y🩵
Cure ja sam danas ostala u bolnici imala sam sitno krvarenje ponovno , sve je okej s bebom ali preventivno su me zadrzali zbog kiretaze koja je bila u 10mj. , i usput mi napraviti za bakterije i sve… nadam se da ce sve biti dobro, ako nista barem ce me detaljno sad pregledati i napraviti pretrage jer je moja gin vise nego nezainteresirana za bilo sto…
Bolje da si tamo,bit će sve u redu 🫶
Valentino 4y🩵
Ja muku mučim sa hranom (mucnine mi jos traju) i stvarno ne znam što više jesti. Ako jedem nesto sto nije zdravo onda me savjest muči, ali jedino mi nije muka od tijesta.
Sta vi jedete? Da li se hranite zdravo?
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Krvarenje je bilo samo jednom srećom nema ga vise, i na pregledu nisu vidjeli da ima krvi. Kazu da su me vise preventivno zadrzali ali i da odrade urinokulturu pa da rjesimo i te bakterije. Puno hvala cure na podršci, ja sam na ovom odjelu inventar vec 😅😏 ali srecom ovaj puta sam sigurna da ce sve biti dobro 🙏🏻
Marina ja isto jedem tako barem nesto sto mogu i vecinom bude neki kruh, riža tjesto, ali sam procitala negdje da je to okej sad u ranijim tjednima a kasnije kad se unormale mucnine onda krenuti zdravije.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Zamia drago mi je to čuti, super što će se barem odmah i ta uk riješiti pa ćeš i tu biti mirnija! 😊
.
Marina.25 što se prehrane tiče, ni ja baš nisam bila zadovoljna što sam jela, najgore mi je bilo kad skuham ručak i od mučnina mi se sve zgadi i ne mogu ni jesti više to. Nadam se da će biti bolje!
Što mene smeta trenutno, počeli su mi se jesti toliko slatko, čokolade, bomboni, znači prije trudnoće stvarno nisam skoro ništa od toga jela, a sada bih mogla samo slatko. 😅
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Meni se isto tako sve smuci dok ja to skuham, a prije toga skontam kao da bi to mogla jesti 🤢 i onda se tjeram jer sam gladna, ali evo nadam se da ce mucnine u drugom tromjesečju popustiti ✌️
Meni zadnjih dana najviše odgovara domaći džem ili marmelada i to hladno iz frižidera 😍 mogla bi samo to jesti da je zdravo 😂
Zamia, taman ces dobiti i pregled i sve ful da ne moraš hodati. Samo da krvarenje ne bude više 🤞
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Zanima me da li je kojoj od vas povisen secer,jesu li vam mjerili.Kod mene ide do 6,7 mi je bio najveci.Ali ja jedem sve,i pite,i meso,i slatko bar nesto na dan.Jedino sto ne jedem ribu ne mogu nikako,ali recimo pravim sebi domacu supu i tu stavim brokule,mrkve,karfiol pa se nadam da je to okej.Voce isto trudim se da jedem vise borovnice,jagode,banane,jabuku ,krusku kako kad.Pocela sam sebi praviti sok od limona,narandze i grejfruta i to mi tako odgovara,mogla bih popiti 5 litara.Kod mene je raznovrsno sve,ali muci me malo sto jedem slatkise ,ili tjesto a nebi smjela.Ne znam dal moze sta bit ako mi secer dodje do 6.7.Imate li nesto sto bas nikako ne jedete,sto se recimo ne preporucuje
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Zanima me da li je kojoj od vas povisen secer,jesu li vam mjerili.Kod mene ide do 6,7 mi je bio najveci.Ali ja jedem sve,i pite,i meso,i slatko bar nesto na dan.Jedino sto ne jedem ribu ne mogu nikako,ali recimo pravim sebi domacu supu i tu stavim brokule,mrkve,karfiol pa se nadam da je to okej.Voce isto trudim se da jedem vise borovnice,jagode,banane,jabuku ,krusku kako kad.Pocela sam sebi praviti sok od limona,narandze i grejfruta i to mi tako odgovara,mogla bih popiti 5 litara.Kod mene je raznovrsno sve,ali muci me malo sto jedem slatkise ,ili tjesto a nebi smjela.Ne znam dal moze sta bit ako mi secer dodje do 6.7.Imate li nesto sto bas nikako ne jedete,sto se recimo ne preporucuje
Taj sok koji si navela najviše diže secer, imam IR i znam dosta oko šećera. Kada bi pojela svo to voće od kog pravis sok unijela bi i vlakna koja su isto jako bitna a pri tome ne skače šećer, ali sok od naranče je najgori Bgm. Ja sam sebi jucer tako napravila nakon mozda par mjeseci i prija mi ali radije jedem voće u komadu. Ja bi svakako prijavila ginekologu na kontroli za taj šećer, posebno ako je prije jela ili 2 h nakon jela. Ako je odmah nakon jela onda može biti uredu.
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji