Jutro, je li neka primijetila ili ima ogromnu nadutost od Utrogestana? Ja bih se zaklela da je od njega, sinoc mi je stomak bio kao balon, iznutra kvrci, uzas, jedva sam zaspala… sve vise mislim da je to od utrica jer koristim velike doze.
Da li ih koristis vaginalno ili na usta?
Koristim vaginalno 3x2…
Uh, da, to je velika doza. Ja sam bila na 3x1. Kod mene je pak bio problem sa zatvorom. Uzimas li jos dodatno magnezij? U prenatalnima ga ima premalo. Ugl, magnezij pomaze oko toga.
Ma imam i sa zatvorom, kako kad, smjenjuju se periodi, ali nekako mislim da je to previse i nadam se da mi bude smanjila malo dozu.
Ej ja koristim 3x1,al nisam primjetila bas neku nadutost,ali sam sa zatvorom imala i prije ,a sad pogotovo problema.U apoteci mi je dala neki kao sirup lactecon 6€ je bio,tako me je lijepi ocistilo,a bas sam imala zatvor po 4 dana nisam isla a kad odem katastrofa.Pokusaj mozda ti pomogne
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Hocu, hvala vam na savjetima.
Mogla bih magnezij ukljucit jer ga ne uzimam, odnosno nisam redovita.
Znaci svaku stvar za koju ovdje netko pita, dan kasnije i ja to dobijem 🤦♀️
Evo, sad mi je toliko tvrda stolica da boli, na rubu zatvora. A uzimam 1x utrogestan dnevno. U prosloj trudnoci mi je bilo tako tek u 19. tjednu, a bila sam na 3x utrogestana. Mozda ipak nije to do utrogestana nego hormona trudnoce 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo, sad mi je toliko tvrda stolica da boli, na rubu zatvora. A uzimam 1x utrogestan dnevno. U prosloj trudnoci mi je bilo tako tek u 19. tjednu, a bila sam na 3x utrogestana. Mozda ipak nije to do utrogestana nego hormona trudnoce 🤷♀️
Ispravak, 10. tjednu
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I kod mene je prije par dana bila tvrda stolica, cak imam i hemoroida par koji me muce, ne znam sta smijem uzeti za to, ali onda proliv i tako kako koji dan… pretpostavljam da je to i jer ishrana varira od uobicajene i da sve to na kraju utice u nekoj mjeri, suti i trpi nema nam druge. 😢
T
I kod mene je prije par dana bila tvrda stolica, cak imam i hemoroida par koji me muce, ne znam sta smijem uzeti za to, ali onda proliv i tako kako koji dan… pretpostavljam da je to i jer ishrana varira od uobicajene i da sve to na kraju utice u nekoj mjeri, suti i trpi nema nam druge. 😢
Haha, sad kad sutra javim da sam i hemeroide dobila 😆
Za hemeroide je dobro svaki dan setati, piti puno vode i u ljekarni kupiti kremu, pitati da moze za trudnice. Neka na bazi propolisa je. A ako krenu boliti, u ljekarni kupiti jastuk protiv hemeroida, s rupom na sredini i stalno sjediti na njemu
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure ja sam danas ostala u bolnici imala sam sitno krvarenje ponovno , sve je okej s bebom ali preventivno su me zadrzali zbog kiretaze koja je bila u 10mj. , i usput mi napraviti za bakterije i sve… nadam se da ce sve biti dobro, ako nista barem ce me detaljno sad pregledati i napraviti pretrage jer je moja gin vise nego nezainteresirana za bilo sto…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Cure ja sam danas ostala u bolnici imala sam sitno krvarenje ponovno , sve je okej s bebom ali preventivno su me zadrzali zbog kiretaze koja je bila u 10mj. , i usput mi napraviti za bakterije i sve… nadam se da ce sve biti dobro, ako nista barem ce me detaljno sad pregledati i napraviti pretrage jer je moja gin vise nego nezainteresirana za bilo sto…
Jako mi je žao, ali opet bolje da si u bolnici nego doma.
Držimo fige da sve bude uredu i javljaj nam se 🎀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sretno 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala cure, vjeruje da ce to sve biti dobro 🙏🏻 bas su mi se posvetili i odmah mi porjesavali sve sto treba, sad samo da vidimo te bakterije i kazu ako bude potrebe neke antibiotike da pijem i to je to…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji