Meni je problem sto spavam sada po 12 sati noću i ne ustajem, makar se upisala neću se probuditi 😂 i ujutro kad se probudim doslovno mokraća izgleda koda nisam dan prije popila kap vode… vjerujem da i to zadržavanje mokraće preko noći dosta je donijelo do neke infekcije
Joj već dugo ne spavam u komadu, svaku noć minimalno 2 puta se budim i setam do toaleta ✌️ i ponovo ujutro prije 7 se budim jer moram hitno na toalet 😂
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Meni je problem sto spavam sada po 12 sati noću i ne ustajem, makar se upisala neću se probuditi 😂 i ujutro kad se probudim doslovno mokraća izgleda koda nisam dan prije popila kap vode… vjerujem da i to zadržavanje mokraće preko noći dosta je donijelo do neke infekcije
Joj već dugo ne spavam u komadu, svaku noć minimalno 2 puta se budim i setam do toaleta ✌️ i ponovo ujutro prije 7 se budim jer moram hitno na toalet 😂
Uzivat ću u ovom spavanju.. doći će i moje vrijeme da neću moći spavat 😅
PREGLED:
Lana2110 - 24.2.
Mia65 - 24.2.
crox - 24.2.
Marchy89 - 25.2.
Floo8 - 26.2.
Anica88 - 28.2.
Mateil - 3.3.
Leich - 3.3.
Mimoza17 - 4.3.
Mrs.mom - 5.3.
amiiinna - 5.3.
Martinaaa_ - 12.3.
Clo - 12.3.
Blondie_145 - 21.3.
TERMIN:
amiiinna - 2.9 / 6.9.
Blondie _ 145 💙 - 5.9.
Mateil -8.9.
MIHACH993 - 11.9.
Marina.25 - 20.9.
Zamia - 23.9.
Clo - 5.10.
i_am_ivy - 1.10.
Leich - 12.10.
Mimoza17 - 15.10.
Mrs.mom - 16.10.
Lana2110 - 21.10.
Anica88 - 22.10.
Jutro, je li neka primijetila ili ima ogromnu nadutost od Utrogestana? Ja bih se zaklela da je od njega, sinoc mi je stomak bio kao balon, iznutra kvrci, uzas, jedva sam zaspala… sve vise mislim da je to od utrica jer koristim velike doze.
Jutro, je li neka primijetila ili ima ogromnu nadutost od Utrogestana? Ja bih se zaklela da je od njega, sinoc mi je stomak bio kao balon, iznutra kvrci, uzas, jedva sam zaspala… sve vise mislim da je to od utrica jer koristim velike doze.
Da li ih koristis vaginalno ili na usta?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Koristim vaginalno 3x2…
Koristim vaginalno 3x2…
Uh, da, to je velika doza. Ja sam bila na 3x1. Kod mene je pak bio problem sa zatvorom. Uzimas li jos dodatno magnezij? U prenatalnima ga ima premalo. Ugl, magnezij pomaze oko toga.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Koristim vaginalno 3x2…
Uh, da, to je velika doza. Ja sam bila na 3x1. Kod mene je pak bio problem sa zatvorom. Uzimas li jos dodatno magnezij? U prenatalnima ga ima premalo. Ugl, magnezij pomaze oko toga.
Ma imam i sa zatvorom, kako kad, smjenjuju se periodi, ali nekako mislim da je to previse i nadam se da mi bude smanjila malo dozu.
Koristim vaginalno 3x2…
Ma imam i sa zatvorom, kako kad, smjenjuju se periodi, ali nekako mislim da je to previse i nadam se da mi bude smanjila malo dozu.
A ti si jako krvarila? Meni je gyn to smanjivao dozu po dozu. Ukinuo ih je tek negdje u 32. tjednu. A cim je smanjena doza na 2x dnevno, nisam vise imala problem sa zatvorom.
Mozda si i napuhana od zatvora?
Kupi si magnezij direct, biolectra. Stvarno je super. A za najgore dane ima sirup smokvan protiv zatvora ili pitaj gyna smijes li espumisan easy protiv nadutosti
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji