Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    21. Veljača 2025. 13:53

Martinaaa_

Meni je isto u nalazu mokrace pisalo bakterije-dosta
    Odnesla sam drugi dan mokracu na urinokulturu i nalaz je bio uredan 🤔
    Gin mi je samo rekao da pijem caj od brusnice.

obzirom da nikakvih popratnih simtpoma nema, a koji bi normalno upućivali na infekciju, vjerujem da će tako biti slučaj i kod mene. Ali do urinokulture idem po brusnicu i d manozu .... Čisto da budem malo mirnija.  

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Maka15
    21. Veljača 2025. 13:57

Joj užas, imala sam dosta godina problema sa eserihijom pa samo mi je da se nije vratila. Još svašta sam čula za eserihiju u trudnoći pa mi muka. Ginekolog mi rekao samo za sada čaj od brusnice...

• amiiinna
    21. Veljača 2025. 14:05

Marina.25

Amiiinna Cestitam na dobrom pregledu, neka nam svima ostanu tako dobri 🎀
    Jesi li radila neki poseban pregled ili UZ? Vidim da si u tjednima kad se radi ti posebni
    Nove cure dobrodošle, mirnu i skolsku trudnoću zelim svima ✨️

Hvala vam cure,nadam se da ce se nastaviti nizati dobri pregledi do kraja 💝
    Radila aam tu nuhalnu i dvojni hormonski,taj uzv i iz krvi to da vide za dawnom sindrom to ce mi doci u ponedjeljak.Rekla je ako ne bude uredu da ce me slati dalje.Nisam vise nista radila,5.3 imam sad pregled pa cu vidjet i jos se posavjetovat sa svojim ginekologom da vidim dal treba sta dalje raditi ili ne.Mada ni to nista nije 100% sigurno ne znam.Nadam se da ce sve biti uredu.

Hocete li vi raditi neke jos pretrage.Razmisljala sam mozda da odem u 4 mj na 5D uzv ne znam dal je to okej,da li oni mogu nesto novo vidjet

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• Maka15
    21. Veljača 2025. 15:42

amiiinna

Marina.25

Jesi li radila neki poseban pregled ili UZ? Vidim da si u tjednima kad se radi ti posebni

Radila aam tu nuhalnu i dvojni hormonski,taj uzv i iz krvi to da vide za dawnom sindrom to ce mi doci u ponedjeljak.Rekla je ako ne bude uredu da ce me slati dalje.Nisam vise nista radila,5.3 imam sad pregled pa cu vidjet i jos se posavjetovat sa svojim ginekologom da vidim dal treba sta dalje raditi ili ne.Mada ni to nista nije 100% sigurno ne znam.Nadam se da ce sve biti uredu.

Hocete li vi raditi neke jos pretrage.Razmisljala sam mozda da odem u 4 mj na 5D uzv ne znam dal je to okej,da li oni mogu nesto novo vidjet

Ja ću definitivno sve odraditi šta se nudi... radi svog mira...

• amiiinna
    21. Veljača 2025. 16:23

Maka15

amiiinna

Marina.25

Ja ću definitivno sve odraditi šta se nudi… radi svog mira…

Svako najbolje zna za sebe,ne znam i ja bi mozda vokila uradit jos koje analize.Al s druge strane me i strah rezultata,i ako nesto nije uredu kako ubiti svoje djete,a ovamo onda citavu trudnocu razmisljas i tome ne znam.Cekam taj nalaz u ponedjeljak oa cemo vidjet.Zelim malo pustit da pokusam uzivat u trudnoci i mislit pozitivno.Juce smo rekli i svojim ,,svi su presretni a meni isto ko da je pao neki kamen sa srca 😅

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• 🦋BlueIvy🦋
    21. Veljača 2025. 17:38

U prosloj trudnoći sam imala problema, tj urinokultura koma, da ne trazim nalaze, dobila sam preporuku za NoCist, na bazi je brusnice i breze, prah koji se otopi u vodi i pije prije spavanja, pije se 7 dana, nakon toga sve uredno, pa eto preporuka od mene.  Pijem to preventivno svakih nekoliko mj.

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

• Maka15
    21. Veljača 2025. 18:41

amiiinna

Maka15

amiiinna

Marina.25

Ja ću definitivno sve odraditi šta se nudi… radi svog mira…

Svako najbolje zna za sebe,ne znam i ja bi mozda vokila uradit jos koje analize.Al s druge strane me i strah rezultata,i ako nesto nije uredu kako ubiti svoje djete,a ovamo onda citavu trudnocu razmisljas i tome ne znam.Cekam taj nalaz u ponedjeljak oa cemo vidjet.Zelim malo pustit da pokusam uzivat u trudnoci i mislit pozitivno.Juce smo rekli i svojim ,,svi su presretni a meni isto ko da je pao neki kamen sa srca 😅

Ma to je... Al svejedno lakše bi spavala kad bi znala da je sve uredu, jer tome se i nadam :)

BlueIvy hvala na Preporuci!

MIHACH993
    21. Veljača 2025. 18:47

🦋BlueIvy🦋

Pahuljka, Vesca, Sara i Mihach dobro nam došle .. ☺️

Mihach sretno na pregledu, javi nam se kako je prošlo…

Amiiinna čestitam na dobrom pregledu, bitno da je sa bebom sve ok…🥰

Martinaaa_ velika beba 😁 bude i ona brzo prohodala, koliko je lakše toliko i nije jer moras stalno paziti,anosanje ne prestaje 🙈
    Ali budu one sve vec samostalne dok beba dodje pa će nadam se to biti ok..

Hvalaa,eto s bebom sve u redu. Imam neku upalu pa sam dobila vaginalete. Glavno da nije hematom,toga sam se plašila 😊

Valentino 4y🩵

MIHACH993
    21. Veljača 2025. 18:48

Maka15

Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu… pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?

Eto ja imam,dobila sam vaginalete za 12 dana

Valentino 4y🩵

• Maka15
    21. Veljača 2025. 20:06

Meni je problem sto spavam sada po 12 sati noću i ne ustajem, makar se upisala neću se probuditi 😂 i ujutro kad se probudim doslovno mokraća izgleda koda nisam dan prije popila kap vode... vjerujem da i to zadržavanje mokraće preko noći dosta je donijelo do neke infekcije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.