Meni je isto u nalazu mokrace pisalo bakterije-dosta
Odnesla sam drugi dan mokracu na urinokulturu i nalaz je bio uredan 🤔
Gin mi je samo rekao da pijem caj od brusnice.
obzirom da nikakvih popratnih simtpoma nema, a koji bi normalno upućivali na infekciju, vjerujem da će tako biti slučaj i kod mene. Ali do urinokulture idem po brusnicu i d manozu .... Čisto da budem malo mirnija.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Joj užas, imala sam dosta godina problema sa eserihijom pa samo mi je da se nije vratila. Još svašta sam čula za eserihiju u trudnoći pa mi muka. Ginekolog mi rekao samo za sada čaj od brusnice...
Amiiinna Cestitam na dobrom pregledu, neka nam svima ostanu tako dobri 🎀
Jesi li radila neki poseban pregled ili UZ? Vidim da si u tjednima kad se radi ti posebni
Nove cure dobrodošle, mirnu i skolsku trudnoću zelim svima ✨️
Hvala vam cure,nadam se da ce se nastaviti nizati dobri pregledi do kraja 💝
Radila aam tu nuhalnu i dvojni hormonski,taj uzv i iz krvi to da vide za dawnom sindrom to ce mi doci u ponedjeljak.Rekla je ako ne bude uredu da ce me slati dalje.Nisam vise nista radila,5.3 imam sad pregled pa cu vidjet i jos se posavjetovat sa svojim ginekologom da vidim dal treba sta dalje raditi ili ne.Mada ni to nista nije 100% sigurno ne znam.Nadam se da ce sve biti uredu.
Hocete li vi raditi neke jos pretrage.Razmisljala sam mozda da odem u 4 mj na 5D uzv ne znam dal je to okej,da li oni mogu nesto novo vidjet
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Jesi li radila neki poseban pregled ili UZ? Vidim da si u tjednima kad se radi ti posebni
Radila aam tu nuhalnu i dvojni hormonski,taj uzv i iz krvi to da vide za dawnom sindrom to ce mi doci u ponedjeljak.Rekla je ako ne bude uredu da ce me slati dalje.Nisam vise nista radila,5.3 imam sad pregled pa cu vidjet i jos se posavjetovat sa svojim ginekologom da vidim dal treba sta dalje raditi ili ne.Mada ni to nista nije 100% sigurno ne znam.Nadam se da ce sve biti uredu.
Hocete li vi raditi neke jos pretrage.Razmisljala sam mozda da odem u 4 mj na 5D uzv ne znam dal je to okej,da li oni mogu nesto novo vidjet
Ja ću definitivno sve odraditi šta se nudi... radi svog mira...
Ja ću definitivno sve odraditi šta se nudi… radi svog mira…
Svako najbolje zna za sebe,ne znam i ja bi mozda vokila uradit jos koje analize.Al s druge strane me i strah rezultata,i ako nesto nije uredu kako ubiti svoje djete,a ovamo onda citavu trudnocu razmisljas i tome ne znam.Cekam taj nalaz u ponedjeljak oa cemo vidjet.Zelim malo pustit da pokusam uzivat u trudnoci i mislit pozitivno.Juce smo rekli i svojim ,,svi su presretni a meni isto ko da je pao neki kamen sa srca 😅
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
U prosloj trudnoći sam imala problema, tj urinokultura koma, da ne trazim nalaze, dobila sam preporuku za NoCist, na bazi je brusnice i breze, prah koji se otopi u vodi i pije prije spavanja, pije se 7 dana, nakon toga sve uredno, pa eto preporuka od mene. Pijem to preventivno svakih nekoliko mj.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Ja ću definitivno sve odraditi šta se nudi… radi svog mira…
Svako najbolje zna za sebe,ne znam i ja bi mozda vokila uradit jos koje analize.Al s druge strane me i strah rezultata,i ako nesto nije uredu kako ubiti svoje djete,a ovamo onda citavu trudnocu razmisljas i tome ne znam.Cekam taj nalaz u ponedjeljak oa cemo vidjet.Zelim malo pustit da pokusam uzivat u trudnoci i mislit pozitivno.Juce smo rekli i svojim ,,svi su presretni a meni isto ko da je pao neki kamen sa srca 😅
Ma to je... Al svejedno lakše bi spavala kad bi znala da je sve uredu, jer tome se i nadam :)
BlueIvy hvala na Preporuci!
Pahuljka, Vesca, Sara i Mihach dobro nam došle .. ☺️
Mihach sretno na pregledu, javi nam se kako je prošlo…
Amiiinna čestitam na dobrom pregledu, bitno da je sa bebom sve ok…🥰
Martinaaa_ velika beba 😁 bude i ona brzo prohodala, koliko je lakše toliko i nije jer moras stalno paziti,anosanje ne prestaje 🙈
Ali budu one sve vec samostalne dok beba dodje pa će nadam se to biti ok..
Hvalaa,eto s bebom sve u redu. Imam neku upalu pa sam dobila vaginalete. Glavno da nije hematom,toga sam se plašila 😊
Valentino 4y🩵
Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu… pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?
Eto ja imam,dobila sam vaginalete za 12 dana
Valentino 4y🩵
Meni je problem sto spavam sada po 12 sati noću i ne ustajem, makar se upisala neću se probuditi 😂 i ujutro kad se probudim doslovno mokraća izgleda koda nisam dan prije popila kap vode... vjerujem da i to zadržavanje mokraće preko noći dosta je donijelo do neke infekcije
Sortiraj odgovore
Najstariji