Dobrodošle nove cure, čestitam od srca i želim svima dobre preglede! 🥰
Amiiinna čestitam na dobrom pregledu 😊
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Amiiinna Cestitam na dobrom pregledu, neka nam svima ostanu tako dobri 🎀
Jesi li radila neki poseban pregled ili UZ? Vidim da si u tjednima kad se radi ti posebni
Nove cure dobrodošle, mirnu i skolsku trudnoću zelim svima ✨️
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu... pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?
Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu… pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?
Sestra mi je imala upale kroz cijelu trudnoću (iako inače nikad nema takvih problema). D manozu kupi. Nećak ima sada 19 mjeseci i zdrav ko dren, nikakvih problema nema
Naravno, pratila je sve preporuke liječnika i pila lijekove koje je trebala...
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu… pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?
Ja sam imala na samom početku, možda negdje oko 5 tjedna. Nalaz pokazao bas dosta bakterija i nisu smjeli cekati urinokulturu pa sam odma dobila antibiotik, nakon toga sam radila urinokulturu i bilo je sterilno. Daju antibiotik koji trudnice smiju koristiti.
Sretno
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Cure bas vidim sad ovu temu za bakterije, ja sam upravo dobila svoj nalaz, a gin na bolovanju… također mi stoji bakterije- dosta i zovem zamjenu posalje me na urinokulturu nisu mi dali nikakve antibiotike sada me uhvatila panika
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Moj savjet je piti čaj od brusnice minimalno 2 listra dnevno, ja sam isto tako i bas brzo je sve prošlo.
Naravno pila sam i antibiotik, ali caj je jako bitan da se sve izbaci sto prije.
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Cure bas vidim sad ovu temu za bakterije, ja sam upravo dobila svoj nalaz, a gin na bolovanju… također mi stoji bakterije- dosta i zovem zamjenu posalje me na urinokulturu nisu mi dali nikakve antibiotike sada me uhvatila panika
Pričekaj nalaze urinokulture pa ćeš onda bolje znati za antibiotik. A do tada odi u ljekarnu po d-manozu ili meni su super bile i one kapi od brusnice što i djeca mogu piti-Cranactin. 🙂
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Znači nevjerojatno, ali evo mi je stigao nalaz i isto mi piše za soli i baterije u mokraći "dosta".... Poslala sam mail svom gin pa kad odgovori javim ti što je preporučio
Koma mi je željezo i mogu reći da iz krvi puno parametara van referentnog intervala. Sve to skupa me malo brine
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Meni je isto u nalazu mokrace pisalo bakterije-dosta
Odnesla sam drugi dan mokracu na urinokulturu i nalaz je bio uredan 🤔
Gin mi je samo rekao da pijem caj od brusnice.
💓
Sortiraj odgovore
Najstariji