Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mateil
    21. Veljača 2025. 08:21

Dobrodošle nove cure, čestitam od srca i želim svima dobre preglede! 🥰
    Amiiinna čestitam na dobrom pregledu 😊

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

Marina.25
    21. Veljača 2025. 09:24

Amiiinna Cestitam na dobrom pregledu, neka nam svima ostanu tako dobri 🎀
    Jesi li radila neki poseban pregled ili UZ? Vidim da si u tjednima kad se radi ti posebni
    Nove cure dobrodošle, mirnu i skolsku trudnoću zelim svima ✨️

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Maka15
    21. Veljača 2025. 09:48

Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu... pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?

Vesca
    21. Veljača 2025. 10:00

Maka15

Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu… pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?

Sestra mi je imala upale kroz cijelu trudnoću (iako inače nikad nema takvih problema). D manozu kupi. Nećak ima sada 19 mjeseci i zdrav ko dren, nikakvih problema nema 
    Naravno, pratila je sve preporuke liječnika i pila lijekove koje je trebala...

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Marina.25
    21. Veljača 2025. 10:41

Maka15

Cure, je imala koja urinarnu infekciju početkom trudnoće? Trudna sam 8+2 , danas sam još radila urinokulturu… pa se bojim bi moglo biti nešto plodu?

Ja sam imala na samom početku, možda negdje oko 5 tjedna. Nalaz pokazao bas dosta bakterija i nisu smjeli cekati urinokulturu pa sam odma dobila antibiotik, nakon toga sam radila urinokulturu i bilo je sterilno. Daju antibiotik koji trudnice smiju koristiti.
    Sretno 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

Zamia
    21. Veljača 2025. 11:27

Cure bas vidim sad ovu temu za bakterije, ja sam upravo dobila svoj nalaz, a gin na bolovanju… također mi stoji bakterije- dosta i zovem zamjenu posalje me na urinokulturu nisu mi dali nikakve antibiotike sada me uhvatila panika 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Marina.25
    21. Veljača 2025. 12:26

Moj savjet je piti čaj od brusnice minimalno 2 listra dnevno, ja sam isto tako i bas brzo je sve prošlo. 
    Naravno pila sam i antibiotik, ali caj je jako bitan da se sve izbaci sto prije.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    IR ➕️

• Mateil
    21. Veljača 2025. 13:18

Zamia

Cure bas vidim sad ovu temu za bakterije, ja sam upravo dobila svoj nalaz, a gin na bolovanju… također mi stoji bakterije- dosta i zovem zamjenu posalje me na urinokulturu nisu mi dali nikakve antibiotike sada me uhvatila panika

Pričekaj nalaze urinokulture pa ćeš onda bolje znati za antibiotik. A do tada odi u ljekarnu po d-manozu ili meni su super bile i one kapi od brusnice što i djeca mogu piti-Cranactin. 🙂

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

Vesca
    21. Veljača 2025. 13:23

Zamia

Znači nevjerojatno, ali evo mi je stigao nalaz i isto mi piše za soli i baterije u mokraći "dosta".... Poslala sam mail svom gin pa kad odgovori javim ti što je preporučio 
    Koma mi je željezo i mogu reći da iz krvi puno parametara van referentnog intervala. Sve to skupa me malo brine

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Martinaaa_
    21. Veljača 2025. 13:38

Meni je isto u nalazu mokrace pisalo bakterije-dosta
    Odnesla sam drugi dan mokracu na urinokulturu i nalaz je bio uredan 🤔
    Gin mi je samo rekao da pijem caj od brusnice. 

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.