PREGLEDI
Ana_ 19.9.
Lea25 24.9.
Plavuša 24.9.
Regina 25.9.
Ana_ZK_101 1.10.
TERMINI
Amiiina 7.9. 🌸
Crox 16.9. 🌸
Alba 23.9. ⚽
Mare8080 25.9. 🌸
Lendoxia 9.10. ⚽
Suza85 10.10.
Mimoza17 15.10. ⚽
Marchy89 15.10. ⚽
Artemiss 21.10. 🌸
Ana_ 23.10. ⚽
Deepblue 23.10. ⚽
Regina 31.10. 🌸
Leia 31.10. 🌸
Plavuša 3.11. 🌸
Nala48 4.11.🌸
Jana1993 5.11. ⚽
Luna23 5.11.
Ana_ZK_101 13.11. ⚽
Marijamiriam14 14.11.
Miškica30 15.11. ⚽
Lea25 16.11. ⚽
Baccarat 17.11. ⚽
Pikulica6 17.11. ⚽
Cotton 23.11. 🌸
Nikkitta 25.11. ⚽
Rozi_lak 26.11. 🌸
PuPo24 🌸🌸
Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299
PORODI
Inna_92 20.6. 💙
Martinaaa_ 13.8. ❤️
Maravillosa 21.8. 💙
Clo 25.8. 💙
Marina.25 28.8. 💙
Nela2105 1.9. ❤️
Rainbow_Hope 5.9. 💙
Meni su se isto udarci dosta promjenili unazad 2 tjedna. Nije vise onako intenzivno, vise kao migoljenje i namjestanje i onda me tu i tam bubne u rebra il negdje nisko dolje🙈 preko dana ga puno vise osjecam a ponoci kad se probudim na wc me zna lupnut jednom dvaput i nastavit spavat valjda kao i mama☺️ imam bas u pon pregled pa mogu pitati gin al mi se nekako svida i ima smisla sve sto je lea rekla.
Ja sam po danu dosta u pogonu pa i ne obadam jel lupa, a po noci isto mi nekad padne na pamet kako je previse mirno, al onda se malo prebacim s boka na bok i na ledja pa osjetim blago lupkanje il za sat vremena beba nadoknadi pa me bubne u rebra. Kaze prija da je sigurno manje osjetim jer je posteljica sprijeda ka njoj sta je bilo u drugoj trudnoci. Ja nemam pojma vise jel se okrenilo dijete il nije, pregled tek iduci petak.
Sta se sluznog tice ja to nisam ni skuzila u prvoj trudnoci da je ispalo ista il bilo drukcije. Dvi prije sta znam da im je ispo sluzni, rodile bi ala kroz 10ak dana, al neb se sekirala ako se doktoru cini sve ok.
Mateo 30.11.21
Termin 5.11.25
Drage buduće mame
Nemogu vam opisat koliko sam bila sretna kad sam naletjela na ovaj forum,mislila sam si,konaćno netko tko je u sličnoj situaciji ko ja,netko tko ima slićne ili iste tegobe pa ču ovdje sigurno naići na podršku i dobiti odgovore na panićne ispade i ne brinut se toliko.
Nažalost prekasno sam vas našla i uletjela sam u već formiranu i dobro poznatu skupinu, ko grom iz vedra neba.
Želim vam reći da se nažalost osjećam kao autsajder i bojim se komentirat da nebi slučajno nešto krivo rekla,a i kada komentiram il postavim kakvo pitanje ,dugo čekam na kakav odgovor ili ga uopće ne dobim.
Nemogu reć dal su u pitanju trudnički hormoni( vjerojatno,jer inaće nisam uopšte osjetljiva), al zbog svega navedenog se osjećam neprihvaćeno i iznimno tužno.
Ne želim se više time opterečivat i osječati se loše zbog toga pa se odjavljujem sa foruma i želim vam svima uredan ostatak trudnoće i čim bezbolnije i sretne porode.💙
Suza, zao mi je sto se tako osjecas, ali ako mislis da je to najbolja odluka za tebe, podrzavam i uvijek nam se mozes vratiti i podijeliti sto te muci ili neko svoje iskustvo. Ja osobno ne gledam na nas kao neku formiranu ekipu, vec neke pisu slabije, neke malo vise, a mislim da svaka od nas odgovori pazljivo sa znanjima koje ima kako nebi drugu opteretila nekim mislima ili zabrinula. Tebi svakako zelim mir i lijep porod.🥰
Hvala svakoj od vas na odgovoru, uvijek kad se zabrinem i postavim pitanje “na glas”, mali kao da čuje i lupao me pošteno cijelu noć, kao i uvijek.
Suza85 jako mi je žao da se tako osjećaš, iskreno vjerujem da nitko ovdje nije namjerno propustio tvoja pitanja, ja prva dosta ovdje visim i mislila sam da uvijek odgovorim svakoj (barem se trudim), ali nekad trudnički mozak zaboravi. I ja sam nekoliko puta imala ovdje neodgovorene postove, i ništa zato, znam da jednostavno curama promakne. Totalno shvaćam da si puna emocija i da si se osjetila neprihvaćenom, mogu samo reći da s moje strane to nije istina i veseli me svaka trudnica na ovoj temi, ma koliko kasno se priključila. Neki su intenzivni dani i ja sam isto emocionalno satrana, recimo sinoć sam se raspala od svega, jer sam provela dan na nogama i toliko me leđa svaku noć ubijaju da mi je doktorica rekla da mažem Better you Mg u spreju, probala sam ga neki dan na manjem dijelu kože radi reakcije (jer na oralni Mg u tabletama imala više puta alergijske reakcije koje nitko ne zna objasniti) i sve je bilo ok, pa sam sinoć zamolila muža da mi namaže pola leđa s tim i umasira. Kad je to buknulo, plikovi, crvenilo, svrab, a taman sam se jedva spremila za spavanje i obavila sve. Pukla sam. Plakala sam i tuširala se ribala leđa, nisam spavala do 3 ujutro od jada i iscrpljenosti jer me pere užasna aksioznost sad kad sam blizu cilju. Mislila sam da će mi bit lakše nakon 30 tt, a meni je teže. Uglavnom, znaj da nisi sama u svojim mislima i emocijama i da svaka ovdje na neki način prolazi svoja stanja, neke će to podijelit, kao ja sada. Nadam se da ćeš ostati s nama. Grlim te. ❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Suza85 također mi je žao što se tako osjećaš, sigurna sam da nitko nije namjerno ostavio neodgovorena pitanja 😕
Moja trudnoća osobno je prva i pritome "školska" tako da se isto povremeno povučem iz komentara jer ovdje ima žena s ozbiljnim zdravstvenim problemima, tako da se ponekad samo radije čituckam par dana, ako nemam što pametno napisati. Nadam se da će ti ostatak trudnoće proći dobro i puno sreće tebi i tvom dječaku, ako se budeš htjela vratiti na forum, uvijek si dobrodošla 😊
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Žene preživila sam 33.tjedan , ali ne mogu doslovno hodati od pritiska, ovo je pobjeda 💪🏼🙏🏼
Bebe su presle 2 kg i sad sam mirna i da me uhvati porod 🫶🏼
Jedino sto ne mogu spavati vise zamijenila sam dan za noc 🤣
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Hej cure, što se tiče pokreta bebe, i ja sam primijetila kako je u zadnje vrijeme uhvatila moj tempo kad sam budna i kad spavam.. eventualno povremeno ima party kad ja želim spavati ☺️
Suza85, također kao i Nala48, povremeno svratim pročitati i uvijek mi je drago vidjeti i tvoj post jer smo tjednima blizu. Nadam se da ćeš se i dalje javljati 🫶🏼
Btw ja sam počela sa šalicom čaja lista maline, pročitala sam da regulira i dijabetes...okusom nije loš i baš me umiri,a i daje mi taj jesenski cozy vibe ako ništa drugo 😀
PuPo24 bravoo, neka ti sad preostalo vrijeme bude slatko opušteno iščekivanje
👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Sortiraj odgovore
Najstariji