Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blu00
    22. Rujan 2025. 11:07

Ana_ZK_101

Nisam dobila bradavice, ali imam madeža svakakvih milijun pa mi je taj dio normalan. Kod bradavica mi je znala pomoći medena rosa (iz ljekarne) ili smokvino mlijeko.

Ja sam zato negdje u 4mj dobila melazme po licu. Čelo mi izgleda ko da se ne perem. Ima malo po obrazima i nadusnici. Ali nekako sam to prihvatila i boli me briga. Kome smeta neka ne gleda. Budem se s tim poslije trudnoće bavila ako se ne povuče.
    U ovoj trudnoći nisam čak ni lineu negru dobila. Strije isto na svu sreću od trudnoće nisam dobila.

A svakog nešto loše nažalost mora zapasti.

Od dosta sam žena čula za problem s melazmom i dosta je njih preporučilo Eucerin Anti Pigment liniju. Posebno su pohvalile stick kojim se proizvod aplicira lokalno baš na mjesto gdje je pigmentacija. Navodno daje odlične rezultate u kratkom roku uz obvezno korištenje SPF-a.
    Vidjela sam baš before/after slike i čini mi se kao super proizvod. Nisam ga sama isprobala, jer me srećom melazma zasad zaobišla, ali me sjetilo kada sam vidjela tvoj post. Ne znam smije li se koristiti u trudnoći. To bi valjalo provjeriti.

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• Baccarat
    22. Rujan 2025. 11:32

Proizvodi za hiperpigmentacije i melasme uglavnom sadrze kiseline koje se ne koriste u trudnoci pa radije sacekajte. Ja sam isto dobila malo po čelu unatoč tome šta sam stalno pod šeširom ili šiltericom i spf-om 50. Lineu negru isto jos nemam, to se navodno zna tek pred kraj pojavit. Je li vama trbuh kao "prepolovljen"? Ja imam osjecaj kao da vec imam dijastazu odnosno trbuh mi nije ko lopta okrugal nego po sredini duz linije pupka ima taj udubljeni i meksi dio. Jel to ok ili znaci da cu se namucit sa dijastazom nakon poroda?

• pikulica6
    22. Rujan 2025. 11:41

Evo i mene s pregleda, beban raste, ima 2200g i sve je kak treba biti☺️. Danas je drzao rukicu preko glave pa se nikako nije htio uslikati🙈. Kaze da je dosta nisko glavicom dolje pa da zato osjecam pritisak i povremene bolove, al da se tijelo priprema i da je to sve skroz normalno. Rekla je samo da slusam svoje tijelo kad trebam malo stati i odmoriti. Obavila sam odmah na transfuziji i test senzibilizacije, a iduci put za 3 tjedna me jos cekaju brisevi. Rekla je da ce onda vidjeti u kojoj smo fazi pa hocu li dalje u bolnicu ili mogu kod nje doci jos u 37.tjednu pa nakon toga da krenem u bolnicu sa 38. 
    Jos malo.🙈🥺

rozi_lak
    22. Rujan 2025. 11:41

Meni izrasle 2 bradavice na rukama, tretiram mednom rosom, evo sad sam guglala i piše da mogu i trudnice. Jednu sam već prije time riješila.
    Strije još nemam, nadam se da ni neću, mažem se svaki dan, sad koristim neko ulje, a prije ulja stavim tonik sa hijaluronskom kiselinom. Nadam se da se neću ureći sad, al nemam ni lineu negru, ni pigmentacijske mrlje po licu, za to sam koristila (i još koristim) spf 50. Stvarno me za sad sve pomazilo. Celulit sam imala i od prije pa to ne računam haha.
    Netko je pitao, možda Nikkitta, da se sad ne vraćam, ja planiram roditi na Merkuru, a na sajam na kraju nisam išla niti sam išta online shoppingirala. 😔 

• Jana1993
    22. Rujan 2025. 11:55

Ajmeeee ako su to strije onda ću biti sva šarena 😂 doslovno kao zebra po bokovima
    Aliii nema veze šta je tu jeee, bitno da je sve ok sa bebom💙

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

lea25
    22. Rujan 2025. 12:20

Ja vise ne brojim kraj trudnoće po tjednima i pregledima već po naručivanju utrogestana 😆 jutros sam i nadam se još samo tri kutije 🤣 dolje me boli za poludit od toga, iziritirano užasno, koža me boli na dodir 

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

• PuPo24
    22. Rujan 2025. 12:29

Ne postoji simptom/nuspojava trudnoce koja me nije zaobisla ovaj put, od svih koznih promjena , hematoma itd itd , anemije i slicno… U 34tjednu sam i samo da izguram jos 1 tjedan i mirna sam , pa cu se poslije carskog baviti sanacijama po tijelu 🙈🙈🙈 Zene ja ne znam kako je Vama ali meni su 2 bebe svaka po 2100g i ovo je ocaj , ocekujem svaki dan porod jer je vec pritisak i bol svakodnevna i intezivnija.

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

rozi_lak
    22. Rujan 2025. 12:51

Lea, mogla bih i ja tako po naručivanju heparina pratiti. 😂 
    Pupo, baš si super dogurala, bebicama to sigurno puno znači 🥰 
    Ja sutra idem na pregled, prije 3 tjedna je bila bebica 1200g, a kako mi je u ova 3 tjedna postalo samo teže, očekujem bar 500g više.
    Stavila sam upravo predzadnju mašinu robice prati. Igračkice perem na ruke, organizatore isto moram nekako ili bar peglom proći jer su s temua. 
    Čeka me još jedna mašina robice, i oprati jaje i košaru. I onda ispremještati namještaj po sobici. To je sve plan za danas i već sam umorna od samog planiranja 🤣 

Cotton
    22. Rujan 2025. 13:42

Nikkitta ma nista 🤗 popusti i na webu isti, a vidjela sam da i dosta proizvoda nisu imali na stanju pa se moglo jedino i uzeti preko weba. Meni je WG relativno blizu pa sam isla skicnuti, ali vec u petak su bile guzve, mogu si misliti kako je tek bilo za vikend 🙈
    Je, istina.. drugi dio predavanja je bio bas zanimljiv 😊

Što se tiče strija nemam ih, nadam se da se nece ni pojaviti, mazem se uljem isto, znam da to nema veze, ali nadat cu se haha, lineu imam jos od 18tt, ispod pupka, a sad je krenula lagano i iznad… 

Rozi lak stvarno si dobro krenula s pripremama 😁 kod mene jos uvijek sve zapakirano stoji, u kutijama i tako 🙈 sto je najgore sad me pere da mi se nista vise ne svidja u stanu, sve bi mijenjala, premjestala.. 😂 

🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️ 38
    2022- IVF - et ❌, nema ❄️
    2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
    Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
    2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
    03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
    05/25 Panorama - stiže 🩷

plavuša
    22. Rujan 2025. 14:41

Pricate o "nuspojavama" celulit imam od prije i malonstrija po nogama, po trbuhu imam iz prve rrudnoce, zasad nema novih, nasla dvije, tri bradavice i to je to..
    Ja od stvari nemam nista jos oprano, niti svoju torbu spremnu, rekla sam muzu da imam popis pa samo ubaci u torbu bas za silu ako bude heheh... Pa kaze bolje da nek ju ja sama spremim ipak heheh.. Tako da planiram mozda slijedeci tjedan lagano krenuti sa pripremama zavrsnim

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 17.10.2025. 🩵 37+4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI