Evo i mene malo🤗
Sutra imam prvi pregled u bolnici u TA (Sv. Duh) i pere me anksioznost koliko se sve skupa približilo, prva trudnoca u pitanju i evo bas me strah😳 Spakirala sam torbu za bolnicu da se nađe jel, međutim to je ispao lijepo veliki kofer😅 Ne znam kako izgledaju sobe i da li ću ga uopce imati gdje odložiti, a da mogu jednostavno vaditi stvari iz njega po potrebi🤷🏼♀️
Jedva se krecem, bole me stopala, nisu natecena nego bas bole..također čim malo prohodam imam bolni pritisak u rodnici😑
O žgaravici da ni ne pricam, jos preko dana ajde nekako, ali na vecer kada legnem to je koma, pece me i u valovima mi se vraca kiselina u jednjak🤢..uzmem Renie tablete, jednu ili dvije pa se malo smiri ali da, veselo.
I da, pocela sam hrkati i izluđujem muža pa evo jos nesto novo na popisu😄
Evo malo sam se požalila, ali inace sve super napreduje🤗
Nadam se da ste dobro❤️🌷
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Marchy a tesko je znam, izgurat cemo mi sve to..
O hrkanju bi se dalo, moj muz isto kaze da hrcem nenormalno heheh.
Mene je dosad dvaputa neka kao blaga zgaravica ulovila, znaci uzas, al popila jogurt i bilo ok..
Jer kod vas po ljekarnama ima tyrosur prasak? Ja sve guglam, ali nalazim samo gel, a praska ni za lijek..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 03.11.2025. 🩵🫶
Ej i ja hrcem ko ludjakinja 🤣 plus ne smijem koristiti cijelu trudnocu kortice za sinsue totalno su zacepljeni, ali ovo jako hrkanje je pocelo prije mjesec dana , sama sebe probudim nekad , tko ce od srama u bolnicu 🙈🙈🙈
Ma samo da prodje ova trudnoca , dugih 7 mjeseci sam na mirovanju i psiha mi je pri kraju.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Čula sam da se hrkanje pojavi, ali kod mene za sad ne, samo muka sa sinusima, ako ih ne čistim 2x dnevno, po noći se začepi nos i ne mogu disat, ni spavat. 😅
Plavuša meni su bile extra osjetljive bradavice tamo čini mi se skoro cijelo 2. tromjesečje, a sad su manje osjetljive. Nema pravila🤓
Baccarat pa ako ti curi kolostrum, razmišljaš li o prikupljanju kolostruma? Meni ne curi, ali sam planirala prikup negdje blizu termina za CR. I ne reče gdje si bila onda na hitnoj, opisivala si sobe, pa me zanima?
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Marchy sretno, javi nam dojmove. Moj prvi pregled u TA je 6.10
Mene bradavice ne bole uopće, samo na početku trudnoće i to kojih mjesec dana možda i prestalo.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Meni su bradavice suhe i znaju me užasno svrbiti. Pa ih mažem ili sa bebi uljem ili sa masti za bradavice iz DM-a.
Ja inače nikada nema problema sa žgaravicom ali zadnjih 10 dana užas. Reflustat gel pomaže.
Za sada mi još samo ništa ne curi, ali kada stisnem vidim da idu kapljice. Imam u planu početi sa izdajanjem tamo negdje sa 36tt. Da skupim Koloseuma, a i desna bradavica mi je ravna, odnosno malo uvučena, pa da ju probam izvući. U 1. trudnoći mi se bila popravila nakon nekih 3-4 tjedna. Ali sam onda koristila i šeširiće za dojenje jer nije mogao uhvatiti da valja, a sada bi ih probala izbjeći.
Vidjela sam da ima i nekih silikonskih kapica koje služe za izvlačenje bradavica, pa možda i to nabavim još.
Danas je i došao paket sa pelena. Bili su neki kuponi u DM-u pa reko da iskoristim, a njihove baby love pelene su mi bile prvi puta najbolje.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Sta se tice pokreta i kod mene je isto nesto slabije. Ima dana kad se ujutro probudim i tek nakon sat osjetim prvi udarac, onda pak ima dana da lupa bas jako, iako su takvi rijedi.. Ne sekiram se oko toga, nek se javi da je tu i meni dosta..
A oko sluznog cepa isto pricale, u prvoj trudnoci ga nisam primijetila da bi ispao, niti u komadicima pomalo, doma mi puknuo vodenjak u ponoc taman kad se spremala spavati 🙈 pa onda obavila tus i polako prema bolnici, na putu osjetila lagane trudove. Tako da nemam pojma kako izgleda, mislim da ispadne nest takvo iz mene palo bi mi na pamet da je to to mozda hahah
Suza zao mi da se tako osjecas, ja isto nisam nesto extra aktivna bas, ali nisam stekla dojam da je klan na forumu
Znaci isti scenarij s pocetkom poroda je bio i meni. Samo u 11 navecer vodenjak pukne pred spavanje pa pravac tuš i via bolnica.
Za bradavice je super krema Purelan. Znaci dojila sam dvije godine i uvik bi mi pomogla ka bi me bolile bradavice. Znao mi je napravit ranicu ka su zubi rasli, namazala bi i ono sutradan bi vec bilo puno bolje stanje.
Mateo 30.11.21
Termin 5.11.25
Nikita ne razmisljam,strah me s tim prčkat s obzirom na carski,da ne bi još potakla šta...mozda mi se promini mišljenje do 38 tj.al ne virujem,nisam bas tome sklona.
Hitna Vinogradska,povirila sam malo sobe i rađaonu,stvarno je prastaro i preskučeno. Al izdržat će se 3-4 dana. Sviđa mi se šta u VI imaju zlatni sat nakon carskog i ako je sve ok,puste i tatu unutra nakon šta je šivanje gotovo,ako je sve ok naravno i ako je bila spinalna.
A jel netko možda skupljao kolostrum da ima neki praktični savjet?
Ja si baš razmišljam o tome
I ako ste pile/pijete/ćete pit čaj lista maline, od kojeg tt se to pije?
Baccarat ja sam ti od 11tt na mirovanju, a od prije transfera na max dozi lijekova. Išla sam na more, ali sjedalo u ležećem položaju i nismo nigdje hodali, samo sam upijala zrak i ležala jer vise nisam mogla smisliti spavaću i dnevni na lijevom boku, ipak je bitna i psiha… sad sam opet na starom položaju 😃 da mi se bar ovo desilo sa zadnjim smrzlicem, ovako mi je uništena ideja trudnoće, bilo je to za sad krvavih 31tt🥲
Pupo24 skroz te razumijem za mirovanje
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Sortiraj odgovore
Najstariji