Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    20. Rujan 2025. 18:25

Baccarat danas započela s video lessons, predobro mi je, jer ima i real life examples. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    20. Rujan 2025. 18:31

Blu00 i mene sve zateže u trbuhu, osobito navečer kad se dižem s prilično niske kutne, i ulazak/izlazak iz auta, kade, kreveta. Preko noći počnu oko 3-4h ujutro boljet leđa i kukovi i onda se samo vrtim i roštiljam i nema puno sna do jutra. Inače sam super. 😂😬🤓

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

lea25
    20. Rujan 2025. 21:00

Mene zateže taman u onom “pojasu” gdje mi trudnice stavljamo rub trenirki npr. Onako nisu grčevi već jače zatezanje kao lagana upala misica. Leđa i desna noga odavno bole kao iz inata, a sad su me počeli buditi kukovi. Izgledam kao da nisam godinama spavala, još kad čujem spavaj sad dok možeš, izraste mi sijedi pramen. Kad ustajem iz auta ili kreveta točno se bojim da negdje nešto od tih kostiju ne pukne. 🤷🏼‍♀️

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

lea25
    20. Rujan 2025. 21:03

+ svaka jača bol u donjem dijelu trbuha što vjerojatno znaci rastezanje nekakvo, meni odmah u glavi: omg nemoj još, nadam se da ništa ne počinje, miruj gdje jesi još koji tjedan 🤣

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    16.11.⭐️⚽️

• Jana1993
    20. Rujan 2025. 21:11

Da i mene nesanica baš pere, i nije to spavanje kao prije, ne možeš se naspavati. Obično se dignem piškiti pol 4 ujutro i onda nema spavanja do 5, 6 sigurno. Onda nešto malo polusna i oko pol 8 na nogama. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Blu00
    20. Rujan 2025. 22:18

Jao, svima nam je isto😒 Meni je nesanica isto jedna od gorih stvari, jer ima noći kada se budim oko 2 ili 3 i jednostavno do 5 budem na mobitelu i ne mogu oka sklopiti ni namjestiti se. Pa se dizem, jedem bademe za zgaravicu, pa iza uzmem koju Rennie tabletu i tek kad se sve malo smiri oko 5 uspijem zaspati, a u 6 i 15 se inače ustajem i polako spremam za posao😅 Srećom još tjedan i prestajem raditi, pa se nadam da ću barem moći preko dana nadoknaditi san koji mi nedostaje.
    Da ne spominjem bol u trtici od koje mi kasnije utrnu noge, uzas zivi🫩 Znam da je tome uvelike doprinio moj posao i 8 sati sjedenja.
    Sad kad ostanem doma ću se malo posvetiti kupovini za bebu. Kupljene su sve veće stvari (krevetic, kolica, jaje, kadica itd.) ali ima još brdo stvari koje nisam ni proučila, a krajnje mi je vrijeme da ih naručim. Tako da se tome veselim🥰

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Cotton
    20. Rujan 2025. 22:25

Čitam zaostatke pa se ne sjećam tko je pitao za sajam. Ja sam bila jučer, nisam baš puno gledala koliko su popusti jer smo išli do Babycentra, a tamo je sve 15-20% iako ako znate što vas zanima iste popuste imaju trenutno i na webu tako da se može i naručiti online. 
    Mislim da vecina izlagaca ima slicne popuste nista extra.

Ja sam ovaj tjedan slusala tecaj za trudnice od DZ Zapad. Prvo predavanje je drzala ginekologica i patronažna, a drugi dan druga patronažna. Ginekologica je pričala uglavnom o trudnoći i porodu, patronažna o tehnikama disanja, a sljedeci dan je bilo o novorodjencetu (higijena, oprema…) i dojenju. Nakon svakog predavanja se mogu postavljati pitanja na koja onda odgovaraju. Eto, ukratko, ako je koga zanimalo 🙂

🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️ 38
    2022- IVF - et ❌, nema ❄️
    2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
    Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
    2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
    03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
    05/25 Panorama - stiže 🩷

Ana_ZK_101
    20. Rujan 2025. 23:39

S obzirom da je prvi sin rođen 4.11. iz bolnice smo izašli u dugačkom bodiju, hlačice, čarapice i neki srednje debeli (kao dekica) kombinezon i prebacili dekicu još. Za spavanje smo koristili od početka vreću sa dugim rukavima, nije nešto predebela (kod nas u spavaćoj je cca 18 stupnjeva). Krenuli smo odmah da stekne naviku na vreću, tako da je u njoj bio do neke 3. godine što mi je bilo super jer jaaaaaako nemirno spava. Vreće smo mijenjali prema godišnjem dobu. Preko dana je u početku bio u bodiju dugih rukava ( na početku najviše sam uzimala bodi benkice jer im se ne moraju navlačiti preko glave pa je jednostavnije) i dugačkoj jednodijelnoj pidžami i čarape. U dnevnoj nam je preko dana cca 23 stupnja. Prva dva mjeseca ne znam dal' sam mu i oblačila što drugo jer su pidžame stvarno najpraktičnije, one sa stopalima, nema golih leđa ni golih nogica.
    Za spavanje preko dana bi još prebacili dekicu preko njega. 
    Za van ovisno kakav bi bio dan. Ali išao bi lagani kombinezon i pokrivalo od kolica ili još i dekica ako bi bilo hladnije. 
    Nismo nikada primjetili da mu je bilo hladno ili vruće, niti je bio bolestan.
    Samo laganini curke.
    I da za dečkiće. Patronažna je uvijek rekla da pišlek u pelenu ide prema gore, ali kod nas je to bilo totalno loše jer bi uvijek odmah bio skroz mokar. Mi smo stavljali prema dolje i nismo imali tako čestih problema.

Za Tyrosur sam i ja kod nas gledala da nema u prahu, ali sam vidjela online da ima u nekim ljekarnama, pa ću si naručiti. 
    Oliju je pupak bio otpao nakon tjedan dana od poroda i neznam zašto, ali to mi je bio toliki šok da sam plakala. 
    Pazite i na kosu, mi smo imali tjemenicu da mi je sva kosa sa vrha glave otpala, ko kakav starček je izgledao 🤣🤣😂.

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
    29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️

lea25
    20. Rujan 2025. 23:54

Kakvo olakšanje za pupak nakon tjedan dana 😍😍😍 to mi je najveći strah, strepim doslovno 
    Ja isto mislim da su pidžamice najpraktičnije za doma, pogotovo zimske bebe koje ne idu brzo van, najbitnije da je bebi udobno, a i dok se ne stekne praksa oko presvlačenja…. Na kraju krajeva sva ta Baby Robica je kao iz bajke, koga briga jel pidžama ili odijelce 🤣 na svemu šetaju medvjedići i žirafe 

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    16.11.⭐️⚽️

• Ahamed1980
    [OBRISANO] 21. Rujan 2025. 08:50
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI