Ja ću ići na sajam iako mi ne treba ništa posebno više, mislim da ću samo neke igračkice kupiti. Robice mislim da imam i previše.
Za izlazak sam uzela komplet bodi, hlačice sa stopalicama i kapicu. Ponijet ću još štramplice, deblje čarapice i neki gornji dio, vjerojatno isto bodi, ne znam što drugo jer tak malih jaknica i vestica nemam 😅 i dekicu naravno
Imam i plan B ako bebica bude veća pa joj ovaj kompletić bude mali. Isto štramplice, bodi, i preko kombinezon.

Baš zanimljivo ovo oko kolostruma. Joj al mene ovaj nesting žešće prima. Imam osjećaj da je sve toliko prljavo i zmazano. Nemam mira jer bi stalno nešto pretumbavala a energije od nikud 🫨
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Hvala Nikita. Mozes slobodno napisati koji je to program od doule da pogledam,ja bi rado sve te tečajeve odradila online,lina sam,ne da mi se...
Ja sam na amazon.de gledala kopiju owlet carapice,izgleda mi prakticnije od ovog monitora,al jos nisam sigurna ocu to kupit. Inace,ja sam babymonitor, jaje i iso bazu kupila na amazon.de,usteda je poprilicna pa pogledajte kome jos sta treba.
Nala ja sam radi isijasa u 2.trimestru isla kod kiroprakticara, pomogao mi je u 2 tretmana,ne znam smijem li pisat ovdje kod kojega? Specijaliziran je za bebe, nije neki sarlatan dapace, i doktorica mi je rekla da nakon CR odvedem bebu k njemu, jer nece proci porođajni kanal, Nikita mozda ima veze s ovim sta ti pises.

Baš zanimljivo ovo oko kolostruma. Joj al mene ovaj nesting žešće prima. Imam osjećaj da je sve toliko prljavo i zmazano. Nemam mira jer bi stalno nešto pretumbavala a energije od nikud 🫨
Ja bi najradije pola kuce bacila🤣

Ja bi najradije pola kuce bacila🤣
Daaa! Strašno nešto😅
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Baccarat hvala ti, pronašla sam sad ovu fizioterapeutkinju koja ima položene tečajeve i za trudnice tako da za sada ne bi mijenjala. Meni je to sve super kad ona mene izmasira, ali me užasno nervira što se to stalno vraća, pogotovo nakon noći. Ujutro se probudim sva ukočena. Onda bude dobro kad se malo razgibam, pa opet nekakvi bolovi i pikanje kasnije u danu. Ali ajde, barem više nije toliko neizdrživo kao prije.
Vidim da spominjete opremu, pa ostavljam preporuku za online shop rajzaigracke.hr
Danas mi je stigla podloga za prematanje plus jedna putna za torbu za pelene i stvarno sam zadovoljna. Roba ide iz Slovačke i stiglo je za nekih tjedan dana, a izbor puno bolji nego u našim dućanima. Bila sam malo skeptična oko tog shopa, međutim sve je stiglo OK 🙂

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Cure, evo mene sa updateom. Jučer bila na pregledu kod moje gin.
Naravno da se malac okrenuo nazad glavom dolje, nije više na zadak 😶
Divljao je na ctgu pa sam nekoliko puta ponavljala, nikad kraja.
Trebala bih se naručiti u TA pa da tamo vide što ćemo i kako ćemo, hoće li me poslati ipak na carski zbog prvog poroda ili ćemo probati vaginalno.
Sve u svemu, malo sam bila šokirana jučer kad je rekla da se okrenuo 🤷🏼♀️🫣
Napravljen mi je i bhsb bris, znači da se porod bliži a ja još nisam svjesna 😂
Na crosst.hr ima dobra ponuda za podlogu za pod. Imate podlogu, paket Violeta pelena, 3x vlažne maramice I 500ml gel za tuširanje od violete, za 50€. Bar mislim da je to još aktivno.
Ja moram još dio torbe za rodilište spakirali, moran kupiti hlačice malom za izlazak iz rodilišta, bodi imam najljepši na svijetu 😍
Krenula sam nešto kašljati, mali i muž su koma, kašlju ko ludi, a ja se još držim. Mali nije ni u vrtić išao jučer, pustila sam ga kući nek dođe sebi malo do pon.
Uglavnom turbo vikend

Ana baš super što se mali okrenuo! E takav sam i ja osjećaj imala kad mi je rekla da se moram naručiti u TA, panika me počela loviti. Kao da ću sutra roditi. A još dosta toga nije spremno😅
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Pozdrav svima😊 Ja se obaveza jako rijetko javljam, ali vas gotovo svakodnevno čitam. Zadnji mi je pregled prošao super, maleni se okrenuo glavom dolje i nije više na zadak. Velika je bebica, pa me baš zanima koliko će do poroda skupiti kilica🫣 Nije mi baš svejedno, jer mi je prvi porod pa ne znam što očekivati..S obzirom na to da je promijenio položaj, uspjeli smo ga prvi put i fotkati na 4D, tako da imamo baš slatke sličice🥰
Znam da su ranije neke od vas spominjale da bi se cijepile protiv hripavca. E sad, ja sam svog doktora pitala za cjepivo, međutim on inače nije od puno riječi i samo mi je rekao da oni u tom pogledu nemaju zadane smjernice i nemaju obavezu slati trudnice na cijepljenje, tako da mi nije ništa konkretno rekao. Ostavio je meni na izbor što da napravim. Ja bih se svakako voljela cijepiti, tako da me zanimaju iskustva vas koje jeste. Treba li mi uputnica? Gdje ste se cijepile i u kojem tjednu trudnoće? Znam da je potrebno određeno vrijeme da se steknu antitijela do poroda…

29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Ana baš super što se mali okrenuo! E takav sam i ja osjećaj imala kad mi je rekla da se moram naručiti u TA, panika me počela loviti. Kao da ću sutra roditi. A još dosta toga nije spremno😅
Ja sam bila sretna da je na zadak i da idem na carski jer mi je prvi porod bio dug i težak i završio hitnim carskim pa me strah ponavljati 😂
Blu cijepljenje protiv hripavca je najbolje ja mislim negdje oko 32tt, mene su pitali hoće li biti bar 4 tjedna do poroda, valjda toliko treba da se razviju antitijela.
Ja sam išla bez uputnice, na zavod za javno zdravstvo. Prije toga sam kontaktirala epidemiologa da se dogovorim kad da dođem.
Epodemiologinja je rekla da od 2023, kad je bila epidemija hripavca, redovno cijepe trudnice i da sve više ginekolozi preporučuju trudnicama. Tako da, javi se u zzjz i vidi s njima 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji