Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baccarat
    13. Rujan 2025. 12:16

E da plavuša imama sam ja proteine u urinu jednom uz normalan tlak,ponovila u labu i nije ih vise bilo. Dr.mi je rekla da moze bit i od urinoupale. 

Nikkitta
    13. Rujan 2025. 12:32

Pikulica6 daaaa, inače mi profi fotkanje stvara stres i nisam fan, ovdje sam baš bila opuštena, sretna i baš sam uživala. 😍 Kad god bi se muž pridružio u kadru i onda se gledamo u oči, ja počnem plakat od sreće i tako svaki put. Baš predivno iskustvo i vjerujem da će fotke biti jednako predivne. 🥰
    Jana1993 sve je ok, sad ću napisati, da ostane iskustvo za druge cure.💪🏻 Emotivna sam i ja inače na sve, a kamoli u trudnoći, tako da te razumijem za peseka. 🥹

Znači inače piškim užasno puno količinski, svaka cca 4h po danu, jer pijem puno vode i jedem jabuke, lubenice, nektarine + variva, juhe. Uglavnom, sve je bilo okej, piškila i kakala oko 17-18h i zadnji put idem pred spavanje. Kad ono - ne mogu mokrit, napinjem se (pun mi mjehur toliko da me užasno bolilo skidanje gaćica prije odlaska u kupaonu) i ono curka par kapi, kao da je nešto zablokiralo uretru. Užasan osjećaj. To mi se već slično bilo dogodilo prije 2 tjedna kad sam imala zatvor, ali čim bih obavila nuždu, propiškila bih do kraja i to je to. Međutim, sad nisam imala zatvor nego normalnu stolicu i to treću taj dan i ja ne mogu ispraznit mjehur. Muž je zvao hitnu za savjet i na kraju smo se uputili u Petrovu, jer sam ja i tad već bila žedna i pijem D-manozu pred spavanje i još vode ili Donat Mg kako koji dan i bojala sam se prepunit mjehur do jutra, i da ako ne mogu opet piškit, neću izdržat te bolove niti hodat, a kamoli ići na hitnu. Tako da smo krenuli oko ponoći i kateterom su mi ispraznili mjehur, krv i urin nisu pokazali infekciju, a svejedno su propisali antibiotik (koji mi je moja dokt rekla da ne uzmem, jer mi ne treba), spojili su me na infuziju Ketonala i Spasmexa, jer sam imala užasne bolove i pečenje od fuckin’ katetera, a i prvi put sam odradila CTG, ali samo sondu za otkucaje. Sve je okej s bebicom, radili su mi i uzv i vag pregled cerviksa (to mrzim). Sve ok, zatvorena. Oko 2h ujutro stigli svi nalazi i puštaju me doma, tamo sam se nalijevala vodom + infuzija i odradila normalno piškenje prije otpusta, uz užas pečenje i krv od jbnog katetera. Ujutro jučer normalno piškila, ali svaki put uz puno krvi iz uretre, to me cijeli dan satiralo, tek se danas smiruje. Izgleda mi je maternica (kako je sve navečer veći trbuh i napetije), pritisnula mjehur i trebam ubuduće to prodisat, odustat od piškenja na neko vrijeme, mijenjat položaje, pa onda opet pokušat. 🤷🏼‍♀️ Svašta ja moram nepotrebnog naučit. Muka mi je i ako još jednom vidim rodilište prije termina, poludit ću. 😅

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    13. Rujan 2025. 12:35

Baccarat zašto si ti morala na hitnu? Podijeli dojmove, ako želiš. Btw. Hvala za YT video, vježbr su top, neke znam iz joge/pilatesa, a neke znam s fizikalne terapije. I slažem se da će mi to najviše pomoći. Evo zadnja 2 dana sam više u pokretu i odmah me leđa skoro pa nimalo ne bole kroz noć.🍀🙏🏼

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Jana1993
    13. Rujan 2025. 12:45

Ajmeee Nikkitta, pa ne mogu si uopće ni zamisliti tu situaciju. Hvala Bogu da je sve ok!! Baš te zeza sve živo! Koje muke i stres stalno.

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• pikulica6
    13. Rujan 2025. 12:59

Vjerujem da je bilo emotivno i da ce fotke biti divne😍.
    Zao mi je sto si morala proci ovo sve, al bitno da je sve okej i hvala ti sto si podijelila iskustvo da znamo sto nam je ciniti ukoliko dode do tako neceg. Drzim fige da te hitna vise ne vidi🤞🏼.

Imas li mozda info od svoje dokt kada ce se otvoriti obnovljeni dio Petrove? Ja se bas premisljam oko odabira bolnice za porod. Prvo dijete sam rodila na Merkuru i imala bas divno iskustvo, ali sam cula sa vise strana da im je bas guzva i da cak znaju i ranije otpustati iz bolnice.
    U Petrovoj sam bila nakon spontanih i izvanmaternicne trudnoce i imala takoder dobro iskustvo sa sestrama i doktorima no znam da oni trenutno nemaju mogucnost pratnje na porodu. I ja i muz bi htjeli da ovaj put bude prisutan, jer prvi put nazalost nije mogao zbog korone. Pa se nekako nadam da ako otvore Petrovu cu moci birati ili da ce se Merkur bar malo smiriti s guzvom.

lea25
    13. Rujan 2025. 15:36

Nadam se da će i mene onda uskoro proći ova malaksalost pa da ću bolje podnositi još ovih par tjedana,  a isto imam muke sa stavljanjem vaginalete, sad već samo ubacim pa gdje god zaluta 🤣

Nikita drago mi je da je sve dobro prošlo, meni se hitna isto smucila u trudnoći jer sam bila redovni hodočasnik.

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 24.9.🔭🩺

Nikkitta
    13. Rujan 2025. 19:13

Glavno da je i to sad iza mene, hvala cure.❤️
    Jana1993 evo danas smo išli u prvi shopping za bebu, ušla sam u Baby Center i počela plakati, ne ono malo, nego ful. Do sad sam uvijek ulazila u baby dućane radi kupovine darova za tuđe klince, a sad sam svjesna da sam ušla radi naše bebice i svladale su me emocije. Išli smo gledat kolica, a baš ta koja želim vidjet nisu imali, pa je plan u Westgate za koji dan. Tamo vele da imaju ogroman izbor. 🥰
    Pikulica6 na tvom mjestu, ako već imaš lijepo iskustvo s Merkura, išla bih opet tamo. Što se tiče Petrove, doktorica je optimistična da “ima šanse”, ali mi nismo. Jednostavno ne izgleda da će to tako brzo. 🙄
    Lea25 imamo još 8-10 tjedana, we can do it! Milestone 30 tt mi je blizu,  onda je idući 34 tt, pa iza toga 38 tt i dan carskog. 💪🏻😊

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    13. Rujan 2025. 21:28

Pikulica6 nisam napisala, žao mi je zbog tvojih gubitaka🥹, presretna sam što imaš već dijete i što ti sad stiže drugo (ako sam dobro pohvatala). ❤️

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• pikulica6
    13. Rujan 2025. 21:52

Nikkitta

Pikulica6 nisam napisala, žao mi je zbog tvojih gubitaka🥹, presretna sam što imaš već dijete i što ti sad stiže drugo (ako sam dobro pohvatala). ❤️

Jesi, moj djecak je nedavno napunio 5 i jedva ceka upoznati bracu. 🥺 Hvala ti!❤️

lea25
    13. Rujan 2025. 22:39

Nikita jel to znaci da čekaš Full termin za cr? Plan mog Dr je dočekati bez krvi 36tt, onda smo kao već spremni, svi ostali dani bi nam bili bonus. 

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 24.9.🔭🩺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.