Baccaratja sam ti od 11tt na mirovanju, a od prije transfera na max dozi lijekova. Išla sam na more, ali sjedalo u ležećem položaju i nismo nigdje hodali, samo sam upijala zrak i ležala jer vise nisam mogla smisliti spavaću i dnevni na lijevom boku, ipak je bitna i psiha… sad sam opet na starom položaju 😃 da mi se bar ovo desilo sa zadnjim smrzlicem, ovako mi je uništena ideja trudnoće, bilo je to za sad krvavih 31tt🥲
Pupo24skroz te razumijem za mirovanje
Da mi se pratimo sa tjednima i hematomom, meni su ovo srecim bilo zadnji smrzlici i moj ivf put je gotov 💪🏼🙏🏼
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Suza joj žao mi je da se tako osjećaš, mene nije bilo neko vrijeme, pročitala bi, al ne bi komentirala jer mi je isto prvo dijete pa uvijek čekam da netko pametniji/iskusniji nešto kaže
Al nije osobno sigurno ako pitanje nije doživljeno 😊😊
Baccarat ak saznaš i mene zanima. Ja imam iz C&A neku, nemam iskustvo s njom još pa ne znam kakva je
Meni vam je takav SF kak se dijete oblači 😂 doslovno se oko tog možda najviše zamaram šta se tiče brige za dijete. U šta da ju oblačim po noći, u šta za šetnju hahaha sama sebi sam smiješna jer vjerujem da će mi to bit zadnje šta će me zamarat
Pupo težak put, ali stiže ti dvostruka kruna 🥰 ja se na tom putu osjećam kao da mi se desio još jedan život u životu i kad jednog dana i ja završim taj put, da ću se s djecom ili samo ovim malcem vratiti svom životu kojeg sam stavila na pauzu 2020. Kao PlayStation 🥹
Jel vas bole prepone? Meni se dolje doslovno kosti razdvajaju, hodam i zveckam kostima 😂 očito se tijelo priprema, i svako malo nešto probode, ubode, zaboli 😵💫
Bila bih najsretnija da mi je ovaj pregled 24. zadnji kod mog Dr i da odmah krenem u TA posto je priča da izbjegnemo trudove.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Sortiraj odgovore
Najstariji