Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    22. Rujan 2025. 18:43

Wow Rainbow kakav porod i kakav report, hvala puno za sve detalje, a osobito sve savjete. Moj naklon! 😍

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Blu00
    22. Rujan 2025. 18:43

Rainbow_Hope 🌈

Znam da sam već preporučila, ali sad opet ne mogu dovoljno nahvaliti Frida Mom proizvode nakon vaginalnog poroda, dakle pjena, ulošci od vještičje lijeske stvarno odlični. Odlične su i njihove bokse i iako piše da su jednokratne, mogu se bez problema 3-4 puta oprati. Ja sam imala Chicco uloške, Baby Ono uloške i Jessa uloške za inkontinenciju, s tim da zadnjih par dana kod otpadanja šavova jedino što sam mogla je obično vateni Vir 80, najmekaniji su, a sad više ne krvarim toliko.
    Odmah nakon poroda najbolje staviti dupli chicco da prekrije cijele gaće 🙈
    Sad sam se zbilja raspisala, recite ako imate još kakvih pitanja, pratim vas i navijam da se i vi uskoro mazite sa svojim bebicama ❤️

Čestitam!!!🥰 Lijepo je čuti pozitivno iskustvo s poroda.
    Hvala puno na svim savjetima i preporukama. Mene samo zanima jesi li od Frida Mom uzimala cijeli komplet ili pojedinačne proizvode? 
    Meni je općenito ta torba za rodilište totalna nepoznanica. Prvi mi je porod i kad čitam te popise samo se još više zbunim, jer jedni kažu ponesi svega minimalno, ima u bolnici ili uvijek ti netko drugi može donijeti, dok od drugih čujem da nose cijele kofere..
    Moram se staviti, popisati i uskoro nabaviti sve. Nadam se da neću baš kofer morati ponijeti😅😆 Makar ako se mene pita uvijek je sve bitno i ništa nije višak🤣 Bit će to pothvat😓

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• Baccarat
    22. Rujan 2025. 19:13

Nikita takav iscjedak ja imam vec mjesec ipo-dva, s tim da je zadnjih 15ak dana dosao na sta kazes cca 4x4, prije je bio velicine manje kovanice, zato sam i bila na hitnoj. Amnisure se ne moze kupit nigdi a ja sam kupila Amniocheck uloske na amazon.de i bili su mi lazno pozitivni tako da ni to ne bi preporucila. Jel ti se to desilo prilikom okretanja u krevetu? Meni je to redovito. I konstantno je vlazno donje rublje i preko dana. 
    Doktorica mi je rekla da ( uz test kasljanjem i krpom) legnem na 30 min, kad se dignem ako nista ne iscuri da mogu bit mirna (tzv pooling test). Inace bi mogla svaki dan na hitnu.

Rainbow wow,bas lipo iskustvo,cestitam jos jednom. Koja je to bolnica? Sorry ako si vec rekla. 

Moja bebica je prije 3 dana bila cca 1900 gr, u 50.percentilu je uglavnom od pocetka mjerenja. 

Nala48
    22. Rujan 2025. 20:09

Rainbow hvala ti puno što si sve detaljno opisala, mene također zanima koja bolnica je u pitanju, zaboravila sam kad si pisala ranije ili mi je promaknulo 😊

Morat ću i ja krenuti sa spremanjem torbe, bolja polovica me tjera već par dana da na vrijeme vidimo što još eventualno fali, ali meni se tako kronično ništa ne da, baš me ulovio neki umor, a i ovaj išijas me izmorio. Baš sam jutros komentirala kako sam se nadala malo odmoriti, kad ono fizikalna, pregledi, nikad kraja. Još ovaj tjedan moram opet dati urinokulturu i riješiti doznake na HZZOu 🤦

Gledala sam i ja Frida mom i odlučila uzeti samo maramice i pjenu. Jako su skupi, a po meni ubacuju u te pakete nepotrebne stvari da opravdaju cijenu (vidjela sam da u jednom od tih paketa imaju čarape). Tipa peri bočica je kod njih 17€, ja sam svoju naručila preko Alija i platila ju 4€. Vjerujem da su im proizvodi ok, ali za ove stvari koje nisu kozmetika se može puno jeftinije proći.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

• Baccarat
    22. Rujan 2025. 20:21

Ja sam Frida mom gacice i silikonske flastere,zapakirano sve, kupila na Vintedu za trecinu cijene pa skicnite. Tu bocicu na Temuu, drugo nisam kad je CR u pitanju. Jos se premisljam oko onog pojasa.

Nikkitta
    22. Rujan 2025. 21:07

Baccarat nije mi se dogodilo prilikom okretanja, nego sam spavala na boku, otvorim oči u istom položaju, i taj tren curne mlaz. Jer isto kao i ti, do tad samo osjećaj vlažnosti unutra i manje mrlje ujutro na gaćicama, ali ovo je bio baš mlaz kao kad ti krene menga. Jako neugodno. I da, isto sam nakon kašljanja primijenila i taj savjet da ležim 30 min i onda vidim, s time da sam ja to radila i dulje. Ništa nije više curilo. Ma da, amniocheck krivo sam pisala. Baš sam danas na Amazon.de naručivala neke stvari, a to nisam, onda ni neću kad nije točan ni taj test. 😬 Baš me nervira taj iscjedak, mislim da ću molit doktoricu da me skine s Cyclogesta ili bar smanji na 1x dnevno. 🙄

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    22. Rujan 2025. 21:16

Je li vama ovaj članak izazvao jezu? 

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/trump-paracetamol-je-uzrok-autizma-a-leukovorin-lijek-sto-kaze-znanost/2712259.aspx?index_ref=potpisano_box_m)

Jebiga, uzimala sam paracetamol i to 1000 radi nesnosnih migrena kroz prvo tromjesečje, a zatim u drugom baš kad bih imala jake bolove (svega par puta i to najnižu dozu od 500), a u trećem tromjesečju niti jednom, radije trpim bolove, a bude ih svakodnevno, osobito leđa i prepone od okruglih ligamenata. Sad ga tek neću taknut. Neka se doktori dogovore što je sigurno, jer očito ništa nije sigurno as usual on this planet. 😱 

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Baccarat
    22. Rujan 2025. 21:45

Nikita ne bi se brinula oko toga. To su toliko male kolicine da vjerojatno ni ne dođu do bebe dok prođu filtraciju u jetri. Ja sam uvjerena da i neki jači i teži lijekovi u maloj količini ne bi uzrokovali nikakvu štetu,već jedino da se koriste svakodnevno. Osim toga čim Trump nešto kaže uvjerena sam da je istina suprotna😁
    I da,ja sam se skinula s vaginalnih utrica u nadi da ce mi se smanjit iscjedak al jok. Prihvatila sam da je to očito tako.

BAJOMAPE
    22. Rujan 2025. 21:54

Eh da se i ja javim posebice lavici Nikiti❤️❤️❤️. Sve sam procitala.i vjerno vas pratila ali nisam imala sto pametno nadodat🤷🏼‍♀️🤣 Meni ce ovo bit četvrti porod , i nema pravila svaki je razlicit. Prvi mi je bio indukcija i jos imam traume , drugi je bio na moje i drip , treci je bio filmski u helihopteru nakon dva sata mojih trudova. Bez obzira kakav vam bio porod i koliko dugo bile namučene . Primiti u ruke živo i zdravo dite je vrijedno svake muke❤️

BAJOMAPE
    22. Rujan 2025. 21:55

Inace moja traka krade 1 dana i meni je termin 10.10 .
    I ne nisam jos spremna psihicki 🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI