Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    21. Rujan 2025. 08:52

Ja sam kupila neku zamjenu za tyrosur, nisam ni pogledala kako se zove prašak 😂

Pidzamice sa stopalima su super, osim ako ti dijete ima dugo stopalo (kao moj prvorođenac) pa mu moraš rezati dio na prstima i stavljati carapice ispod 😂😂😂😂
    I on još uvijek spava u vreći, ima 2g I 8mj. Inače ako ga pokrijem u sekundi se otkrije pa bih morala cijelu noć trčati oko njega i pokrivati ga 😊

Nikkitta
    21. Rujan 2025. 10:10

Ana_Te vreće su fkt Bogom dane i evo samo se nadam da će ih moj mali princ prihvatiti. 😊Frendica mi je spremila 2 swadler u koje njen mali nije nikako htio. 😂 A druga frendica će mi danas dat set kolica i jaje Nuna ako joj vrate frendovi (inače ću samo jaje morat kupit što mi je top), jer njena mala neće nikako, pa je kupila neka kišobran i tu isto bude borbe. Kids.😂
    Cotton baš sam si razmišljala ako mogu online za vrijeme sajma nešto kupit onda ne bih jahala danas do WG. Hvala ti! 🥰I na Magic baby imaju danas online popusti, pa cure bacite oko. Za DZ tečajeve, e super, mene to čeka sad ovaj tjedan, a zanimljivije mi zvuči taj drugi dan. 😍
    Ana_ZK wow, super savjeti, screenala sam si post jer znam da će mi koristit! Hvala ti.🥰

Taj Tyrosur je teže naći, ne znam zašto kompliciraju kao nekad s Bivacinom, i taj prah su povukli, a bio je top. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Ana_
    21. Rujan 2025. 10:47

Nikkitta

Ana_Te vreće su fkt Bogom dane i evo samo se nadam da će ih moj mali princ prihvatiti. 😊Frendica mi je spremila 2 swadler u koje njen mali nije nikako htio. 😂 A druga frendica će mi danas dat set kolica i jaje Nuna ako joj vrate frendovi (inače ću samo jaje morat kupit što mi je top), jer njena mala neće nikako, pa je kupila neka kišobran i tu isto bude borbe. Kids.😂
    Cottonbaš sam si razmišljala ako mogu online za vrijeme sajma nešto kupit onda ne bih jahala danas do WG. Hvala ti! 🥰I na Magic baby imaju danas online popusti, pa cure bacite oko. Za DZ tečajeve, e super, mene to čeka sad ovaj tjedan, a zanimljivije mi zvuči taj drugi dan. 😍
    Ana_ZK wow, super savjeti, screenala sam si post jer znam da će mi koristit! Hvala ti.🥰

Taj Tyrosur je teže naći, ne znam zašto kompliciraju kao nekad s Bivacinom, i taj prah su povukli, a bio je top.

Zamjena za tyrosur je Framykoin, sad sam baš išla gledati. 

A vreće su mi spas, najprije obične a kad se krenuo dizati uz namještaj sam počela uzimati s nogavicama i evo, dan danas ih obožava 😍
    Sve su od Ethereala, malo su skuplje ali su odlične. 

suza85
    21. Rujan 2025. 12:09

Vidim cure da vas sve više, manje nešto boli i muči nesanica...
    Tak i mene,sve nešto steže,grći,propikava i sve me nekako strah dal ču uopšte prepoznati trudove ak dođe do toga.
    Prvi mi je porod bil brzinski,brzo sam sa trudova od pola sata razmaka došla na razmak od 1 minute( manje od sat vremena),pa mi je negdje u pozadini i strah da neću do bolnice stići na vrijeme.
    Šta se tiče vreća za spavanje za maloga,dobila sam ih par pa ču isprobati. Vidjet ćemo kak če ići dan po dan pa bude 🥰 

Nikkitta
    21. Rujan 2025. 12:46

Ana_ Framykoin? Nikad čula, good to know! 😎 Baš gledah taj Etheral, kaj znači to sa i bez punjenja? 
    Suza85 baš idealno zvuči tvoj prvi porod, ma stići ćeš, ionako svi savjetuju da se ne juri odmah u bolnicu, a u koju bolnicu planiraš? Koliko ti vremenski treba do nje? 

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

suza85
    21. Rujan 2025. 13:26

Nikkitta

Ana_ Framykoin? Nikad čula, good to know! 😎 Baš gledah taj Etheral, kaj znači to sa i bez punjenja?
    Suza85 baš idealno zvuči tvoj prvi porod, ma stići ćeš, ionako svi savjetuju da se ne juri odmah u bolnicu, a u koju bolnicu planiraš? Koliko ti vremenski treba do nje?

Rodit ću u Bračku,i treba mi najmanje 40 minuta.
    Da prvi je porod bio idealan,al sam baš zato i zabrinuta,da sam kod prvog išla na to da imam vremena da trudovi dođu bar na 5 minuta, sumnjam da bi stigla do bolnice,pa sad nisam sigurna,ma uostal vidjet ćemo i nadati se da će tijelo slat prave signale i pouzdat se u to😊

• Jana1993
    21. Rujan 2025. 13:26

suza85

Vidim cure da vas sve više, manje nešto boli i muči nesanica…
    Tak i mene,sve nešto steže,grći,propikava i sve me nekako strah dal ču uopšte prepoznati trudove ak dođe do toga.
    Prvi mi je porod bil brzinski,brzo sam sa trudova od pola sata razmaka došla na razmak od 1 minute( manje od sat vremena),pa mi je negdje u pozadini i strah da neću do bolnice stići na vrijeme.
    Šta se tiče vreća za spavanje za maloga,dobila sam ih par pa ču isprobati. Vidjet ćemo kak če ići dan po dan pa bude 🥰

Suza ti si baš blizu termina, nadam se da će ti proći sve super! 🫶💪
    Ja sam isto dobila vreće za spavanje, sestra ih koristila i zakon su. 
    Nikkitta ja sam uzela polovna Nuna Triv, i sviđaju mi se baš. Jaje sam uzela novo Nunino. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Nikkitta
    21. Rujan 2025. 14:20

Suza85 uff, onda razumijem malo frku jer 40 min vožnje nije malo. No ti imaš iskustvo prvog poroda, znat ćeš ti kad treba krenuti. Sigurna sam. 🤗 Ajme još brojiš fakat sitno. Mislim da je i Rainbow rodila ondje, ako se ne varam? Jedva čekam da nam se ona javi sa svojim dojmovima.
    Jana1993 gdje si uzela novo jaje od Nune?  

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Jana1993
    21. Rujan 2025. 15:30

Nikkitta, uzela sam ga preko njemačkog online shopa babywalz, dosta je jeftinije, samo je problem sto nemaju dostavu za HR, meni član obitelji živi tamo pa će ga poslati. Ali mislim da sam vidjela i webshopove sa opcijom dostave u HR. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Ana_
    21. Rujan 2025. 15:44

Nikkitta

Framykoin mi je dala u ljekarni jučer kad sam pitala za tyrosur, kaže da je to zamjena. 

Sa punilo i bez punila ti znači koliko su debele, to jest za koju temperaturu u sobi su vreće. Piše sve u opisu, ali i ja sam se njima na messenger javljala I pitala I sve objasne i super su.

Suza85 divan prvi porod si imala 😍
    Ja se oduševim kad žene tako brzo rode.
    Sto se mene tiče, ja bih i do Rusije stigla, i još bih bila rano za porod 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI