Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    22. Rujan 2025. 21:57

Baccarat ma Trump je antivax/teoretičar zavjera, luđak par excellence no question, zato sam i čitala ovaj članak koji navodi što znanost kaže, ali i tu su studije kontradiktorne i to me živcira. Ja sam baš imala užasne migrene puna 2 mjeseca svaki drugi dan statistički (18 migrena i 13 tenzijskih glavobolja u 2 mjeseca, zapravo u nizu 4-5-6 dana pa pauza pa opet, ali kad se brojke podijele ispada svaki drugi dan) i to je bilo brutalno, da sam često morala i Normabel 2 mg, iako sam se trudila samo Lupocet 1000 i hladni oblog i plakanje ili suzdržavanje od suza jer mi je još gore u tamnoj sobis jednako brutala mučninom. 😅😂 I onda sad seru protiv paracetamola, a guraju ga da je full siguran. Još pamtim onaj slučaj lijeka talodomida kojeg su gurali trudnicama 60-tih koji je ostavio strašne trajne posljedice na mnoge fetuse, i onda su priznali da je lijek bio štetan, je-zi-vo. Razumljivo je da je jedino promjena stalna na Zemlji i da ćemo uvijek otkrivat i nadograđivat naša znanja i ispravljat greške, ali ako godinama propagiraju paracetamol i isključivo paracetamol, onda ne bi trebale postojati dileme koje ove male i veće studije izazivaju i ne bi trebalo imat uopće prostora da se Trump uhvati Tylenola i sije strah. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    22. Rujan 2025. 21:59

Bajoma holivudska trudniceeee, pa pitala sam se gdje si i kako napreduješ? Nisi spremna, a termin pred vratima? Legendarno! To znači biti iskusna majka. 🙃🩷

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    22. Rujan 2025. 22:00

Baccarat talidomid*

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

BAJOMAPE
    22. Rujan 2025. 22:05

Nikkitta

Bajoma holivudska trudniceeee, pa pitala sam se gdje si i kako napreduješ? Nisi spremna, a termin pred vratima? Legendarno! To znači biti iskusna majka. 🙃🩷

Ej nakon prosle t u kojoj sam sve moguce lose pokupila, od hematoma,do lazno pozitivnog Nifty. I ja sam utrice koristila i mirovala te radila i amniocentezu. Ova je bila lagana. Ej znas da me ginekolog zafrkaje da mogu napisat iskustvo kako je biti trudan u dvadesetim , tridesetim i sada četrdesetim 🙈🙈🙈
    I da meni se ovo vodi kao peta trudnoca jer prije Marije sam imala spontani ❤️

• Baccarat
    22. Rujan 2025. 22:12

Nikita nisam tako shvatila tumačenje ovih studija, već da tamo di je blago veci porast rizika nije utvrđena uzročno-posljedična veza, sta znaci da moze bit od bilo cega. Ova milijunska studija pogotovo nije nasla povezanost.

I ja sam ga pila i u prvom i drugom tromjesečju, pila sam i u dva navrata antibiotik, imala covid, na heparinu, pustim suplementima...to je nešto šta je neizbježno. Nije rješenje ni trpit bolove. Ni bit u strahu od svega. 

Uvjerena sam da ce ujecaj mentalnog zdravlja na plod za vrijeme trudnoce popucavat tek u godinama koje dolaze i tek tu ce nastat hype i drama i dodatan pritisak na trudnice da ce se nametat i kako se trebamo osjecat.

a takav uzas kao 60ih sam sigurna da se danas ne može dogodit i virujem da sve mozemo bit mirne u tom pogledu. 

lea25
    23. Rujan 2025. 07:05

Jutro cure, javljam vam se iz bolnice 😌
    Jučer popodne sam zaspala i kad sam nakon toga išla u wc, na ulošku smeđi tragovi. Nije mi se nagađalo jel Utrogestan ili opet nešto, otišla sam preventivno u bolnicu čisto da me neka sumnja ne probudi u 3 ujutro. S bebom je sve super, na pregledu oko 19h nije bilo krvi, UZV uredan, prvi ctg u životu odrađen 💙, ali ostajemo dok ne primim 4 injekcije za razvoj pluća, čisto za nedaj Bože, navodno ne može odmoći. Jel koja primila te injekcije? Mene je užasno oblio strah od toga, skočio tlak, 100 stvari, a stvarno vjerujem medicini… 

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

suza85
    23. Rujan 2025. 08:41

lea25

Jučer popodne sam zaspala i kad sam nakon toga išla u wc, na ulošku smeđi tragovi. Nije mi se nagađalo jel Utrogestan ili opet nešto, otišla sam preventivno u bolnicu čisto da me neka sumnja ne probudi u 3 ujutro. S bebom je sve super, na pregledu oko 19h nije bilo krvi, UZV uredan, prvi ctg u životu odrađen 💙, ali ostajemo dok ne primim 4 injekcije za razvoj pluća, čisto za nedaj Bože, navodno ne može odmoći. Jel koja primila te injekcije? Mene je užasno oblio strah od toga, skočio tlak, 100 stvari, a stvarno vjerujem medicini…

Nemam iskustva sa inekcijama,ali glavno da je na kraju sve u redu. Sretno❤️

plavuša
    23. Rujan 2025. 09:14

lea25

Drz se lea, bitno da je sve dobro s bebom 🫶
    Susjeda je primila injekcije, ali kolko znam samo dvije isto u 32tt..
    Ona je imala trudove i cerviks 14mm, bila 10 dana u bolnici i otpustili je.. Doma miruje i ceka termin..
    Bude sve super 🍀

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 17.10.2025. 🩵 37+4

• Baccarat
    23. Rujan 2025. 09:54

Ajoj Lea...bas nema mira kod tebe😔
    Nadam se da ces brzo doma,koliko znam,injekcije su ok i za mamu i za bebu. Drzim fige i javi se!

rozi_lak
    23. Rujan 2025. 09:55

Lea, sretno i drži se, bit će to sve ok, već si daleko dogurala a i doktori će napraviti sve da se sretno završi za vas 🥰

Nikkitta, ja se ne bih zamarala ovime što trump kaže 😂 nemam što pametno za dodati, ali javilo se puno žena koje nisu ništa cijelu trudnoću koristile, pa im djeca svejedno imaju autizam. 🤷🏼‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI