Jastuk za spavanje - moja preporuka brend Theraline, imaju fino punjenje koje je prilagodljivo i vidi se razlika u odnosu na ostale, ostali su prenapuhani i meni nisu godili, ovaj koji imam se lako namjesta. Probala sam iz drugih malo kuglica izvaditi van i to moze posluziti ako vec neki imate a predebeo je i krut. 👍
Cure koje trebate raditi OGTT, a u ZG ste, moja preporuka za Breyer. Tamo su stvarno ljubazni i stalno vas obilaze, a vjerujte mi nećete biti gladne nakon 80g šećera 😀
Smisksaju s limunom i hladnom vodom pa je okej za popiti, samo polako, gutljaj po gutljaj.
Jedna trudnica je došla na prvo vađenje negdje oko 10h dok sam ja već čekala na treće tako da ne morate strogo tamo ujutro.
Poanta je da se jede normalno pa nemojte siromašiti večere jer tijekom noći može pasti šećer i onda se nadoknaditi povišenim jutarnjim.
Kad sam se raspitivala za ogtt mene je piknuo komentar curke koja je rekla da ne može vjerovati da u 21.stoljeću netko misli da se gestacijski dobije od previše kila😀 i bila je u pravu, ja sam od početka na +7 pa ga imam, a frendica na +30kg pa ga nema. Tako da je sve do hormona i posteljice.
Mene ne pati ni žgaravica ni otečene noge nego nesanica i grčevi u nogama koji su sad već next level. Odspavam negdje do 2:30 i onda sovarim do 6 ujutro, kako koji dan.
Mislila sam uzeti magnezij u spreju, imate li preporuku za koji?
Be natur Mg u spreju je meni top 🫶🏼
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Zenice da se javim, ja sam jutros imala pregled i evo na kraju sam hospitalizirana. Cerviks je skroz nestao i otvorena sam za 1 i pol, primam terapiju protiv trudova i za Sazrijevanje pluća malisana. Na nogice okrenut šta dodatno komplicira, vadila sam svašta i krv i briseve i urin pa da vide kaj se dešava pa ćemo vidjeti za dalje sto i kako jer ne znaju zas se to sve dešava. Bebac raste na 2.2 kg, al očito mu se zuri…ako krene porod ide se trenutno u ovom stanju na carski al evo cilj je ležati i preživjeti sto duže
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Clo, drži se i nadam se da će bebica htjeti ostati još malo u tebi 🥹
Artemiss, hvala na savjetima, ja ću na VV jer radim usput i kontrolu za štitnjaču. A ovo za kile i GD, istina, ali ja imam obiteljsku povijest pa je veća šansa bez obzira na kile. Ugl sutra sam planirala doma izmjeriti sama, baš da vidim kolika su odstupanja na aparatiću i što mogu očekivati 😂 u srijedu idem na neki ručak i tek nakon njega ću pogledati nalaze (osim ako me prije toga ne nazovu sami i pokvare planove🫣)
Ako niste još učlanjene, na dm imate baby club i do 20.08 imaju kupon 15x više bodova na frida mom proizvode i 10x na sve za bebe. Ja sam se baš opremila za postpartum i početne baby stvari.
Zenice da se javim, ja sam jutros imala pregled i evo na kraju sam hospitalizirana. Cerviks je skroz nestao i otvorena sam za 1 i pol, primam terapiju protiv trudova i za Sazrijevanje pluća malisana. Na nogice okrenut šta dodatno komplicira, vadila sam svašta i krv i briseve i urin pa da vide kaj se dešava pa ćemo vidjeti za dalje sto i kako jer ne znaju zas se to sve dešava. Bebac raste na 2.2 kg, al očito mu se zuri…ako krene porod ide se trenutno u ovom stanju na carski al evo cilj je ležati i preživjeti sto duže
Clo drzi se! Bit ce sve dobro!
Nedavno mi je prijateljica rodila u 39.tjednu, od 34.bez cerviksa otvorena 2 prsta, ali bez trudova i sve je bilo ok, izdrzala do skoro kraja.
Hvala vam zenice, nadam se da bude sve dobro 🙏🏻
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
PuPo24
E super, hvala na preporuci, baš ću probati 🥰
rozi_lak
Isto sam i ja razmišljala 😀 meni je tako iz prsta bio 4.9, a kasnije 5.3 iz vene.
Koje si proizvode uzela od Frida mom? Ja sam zasad samo bokserice i one maramice, baš nikada nigdje nije na popustu pa možda sad u dm-u još uzmem one uloške za hlađenje.
Clo samo hrabro, šaljemo pozitivnu energiju 💞
👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Suza85 treba će mi očito par dana da se naviknem, već je noćas bolje nekako, iako nije to neka sreća, izdrži se sve, leđa me skoro nisu uopće jutros boljela. 😅🙏🏼
Plavuša hijoj, baš sam se pitala kad kreće ponovno hodočašćenje na wc po noći? Mene još ne tjera, a natačem se i prije spavanja i tokom noći. Nadam se da će tako što duže ostat, jer mi odlasci na wc nisu generalno dragi. Imam osjećaj da sam non stop zatvorenik kupaone, jer kakam 3-4x dnevno, toliko me ubijao Roidakal i treća vrsta Mg unutra, da sam ga prestala pit. 😬
Pupo24 ja sam odlučila sve pretrage i OGTT sutra privatno, opet mi se danas slošilo iako sam jela i pila, išla sam kratko (na 1,5h) iz stana i ušla nazad u stan i užas, kao opet pad tlaka, nagon na povraćanjem, nesvijestica, vrtoglavica, tlak 96/53 i to nakon kaj sam popila 7 dcl vode, pojela tanjur slane juhe i pileći saft s tjesteninom. Ne razumijem zašto se to događa. Baš me frka OGTT-a. Još sam doslovno 5 min prije ulaska u stan pojela raw bite od voća i orašastih plodova. Niš mi nije jasno. 😱
Rozi_lak ja imam inače tanke prste, ali prsten sam morala skinut već početkom 2 tromjesečja. Baš me stiskao. Ostalo ne primijećujem oticanje.. yet.😅 Super si me podsjetila za DM, nadam se da mogu sve online.
Artemiss hvala za info za Breyer, meni bliži Synlab pa sam planirala tamo, valjda će isto bit ok. Isto ne mislim ići prerano, jer noću se budim stalno i pred jutro spavam nešto. Ako skupim 5-6h sna, u par navrata..🙄😂
Maravillosa isprobat ću sve vaše položaje i cake. Treba mi očito vremena da se ufuram spavat s tim čudom, ali bilo bi mi draže da je udobniji. Ah well. 😅
Erox hvala na preporuci, kupim ako odustanem od ovog koji imam. 😊
Pupo24 baš mi uze riječ iz usta za Be Natur Mg sprej.😂
Clo drži se i neka malac unutra bude još do termina barem. 🙏🏼🍀❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Hvala vam zenice, nadam se da bude sve dobro 🙏🏻
Drži se 💙💪
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji