Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maravillosa
    16. Kolovoz 2025. 14:38

Nikkitta

Cure koje su radile OGTT u Petrovoj, mora li se doći u 7.00, jer kao drugo vađenje je u 9.00, jer lab radi do 9.00? Inače volim doći oko 8.45h. Po noći slabo spavam i ujutro mi je teško ustati.

I leđa me ubijaju svako jutro, od pritiska na kralježnicu od spavanja na boku. Jastuk koji stavim iza nije dovoljan, a jastuk za dojenje mi nije pasao, planiram ga opet isprobat, a ako ne bude valjalo ni to, kojevi trudničke jastuke imate? Ja gledam eventualno kupit ovaj:

https://www.dreamgenii.com/collections/pregnancy-pillows

Ja imam Doomoo, meni je savrsen jer ima to punjenje od mikrokuglica sto mi odgovara. Bez toga nema sanse da zaspem, moram imati nesto izmedju nogu jer me inace kukovi i pritisak u zdjelici ubijaju. Nadam se da neces morati jos dugo mirovati pa da se bar malo razgibas, prosetas, pa ce vjerujem i ledja biti bolje🤞🏽.
    Drz se!

suza85
    16. Kolovoz 2025. 15:07

Ja imam supermami veliki jastuk u obliku slova C. Imam ga skoro pa od poćetka trudnoće i bez njega uopće nemogu spavat čak sam ga i na more vozila sa sobom 🙃.
    Zbog trbuha se malo teže namjestiti i kad  predugo ležim na leđima probude me bolovi, ali mislim si, još malo pa će biti bolje, samo da mali dođe živ i zdrav .❤️🥰

• minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 23:48

pikulica6

Nebih znala:) al ja bi vjerojatno iskljucila tu opciju i ukoliko menstruacija ne dode kroz tjedan dana posjetila ginekologa. Sretno!

Joj sad sam dobila neki smedji iscjedak, kao sukrvica ne mogu cak ni objasniti, imam jake grceve
    Nikad mi ovako pred menstruaciju nije bilo, ne znam sta bi ovo moglp znaici

Nala48
    17. Kolovoz 2025. 09:45

minaaaa

pikulica6

Nebih znala:) al ja bi vjerojatno iskljucila tu opciju i ukoliko menstruacija ne dode kroz tjedan dana posjetila ginekologa. Sretno!

Joj sad sam dobila neki smedji iscjedak, kao sukrvica ne mogu cak ni objasniti, imam jake grceve

Nemoj se ljutiti, ali mislim da stvarno na krivom mjestu postavljaš pitanja. Na ovoj temi smo sve žene koje smo već "ohoho" trudne, treće tromjesečje, neke i pred sam porod. Mi nismo ginekolozi koji bi ti mogli dati odgovore na pitanja. Ako si radila test i dva puta je bio negativan vjerojatno nisi trudna, a kako su cure već napisale, trebala bi se javiti svom ginekologu. Oprosti ako ovo ispada bezobrazno, ali zaista ne razumijem kako bi ti trudnice na formumu još mogle pomoći 🤷

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Ana_
    17. Kolovoz 2025. 10:39

Nala48

minaaaa

pikulica6

Nemoj se ljutiti, ali mislim da stvarno na krivom mjestu postavljaš pitanja. Na ovoj temi smo sve žene koje smo već "ohoho" trudne, treće tromjesečje, neke i pred sam porod. Mi nismo ginekolozi koji bi ti mogli dati odgovore na pitanja. Ako si radila test i dva puta je bio negativan vjerojatno nisi trudna, a kako su cure već napisale, trebala bi se javiti svom ginekologu. Oprosti ako ovo ispada bezobrazno, ali zaista ne razumijem kako bi ti trudnice na formumu još mogle pomoći 🤷

Još su mi bolje kad s takvim pitanjima ulete na temu o potpomognutoj. Ili ono, trudna sam 2 mjeseca i onda ide neko nebulozno pitanje, a stvarno na skroz krivoj temi.

Za takva pitanja vjerujem da postoji tema "Jesam li trudna", postoji chat gpt I Google. Čemu pitati na random temi, nije mi jasno 🤷🏼‍♀️

Marina.25
    17. Kolovoz 2025. 11:08

ŽENA JE ŽENI VUK!!! 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

rozi_lak
    17. Kolovoz 2025. 13:34

Hej cure, nisam se duugo javljala, malo sam na sve strane a ludnica mi još nije gotova. 
    Kao prvo Martina iskrene čestitke na curki, nadam se da ste dobro i da uživate 🥰😍 
    Nela kako se ti i bebica držite? ☺️

Trudnički imam ravni iz Lidla, samo sam ga napunila s punjenjem iz nekog starog jastuka da bude čvršći i sad mi baš fali dok nisam doma. 
    Pije li tko Solgarov Gentle Iron? Hemoglobin mi je malo nizak, dr nije ništa komentirao, zapričali smo se oko drugih stvari i zaboravila sam pitati. Popijem svako par dana sad, pila sam malo sok od aronije, i pojačala kupine. Doma me čeka i Floradix sirup, ali se mora popiti u roku 2 tjedna pa čekam otvaranje kad ću biti 2tj u komadu doma. 
    Clo,  guglaj si sterilizator za mikrovalnu, moj je neki obični,ne znam čiji. Jeftinija opcija od onog aparata. 

U srijedu idem raditi ogtt na VV, držite fige da sve bude ok jer ja mislim da neće 😅 ne znam, ne mogu se kontrolirati s hranom, mislim da se previše debljam sad, tjedno cca kilu. Iako mi app kaže da sam u dobroj kilaži za ove tjedne. Ali imam još puno do kraja pa me to brine. Jeste se ikako posebno pripremale dan prije za to? Što ste jele? Ide li možda tko gore taj dan? 😀
    Meni je mala na zadak isto, dr je samo rekao da je sve to ok i da ima iskustva i da se beba okrene dan prije poroda ali ako ostane do kraja ovako da ćemo dogovoriti carski, a ja sam s tim skroz okej, samo da ona dođe sigurno na svijet. 
    Inače baš mi je sve teže i teže(zato i brinem za kile), zdjelica me boli, moram početi neke vježbe raditi a ne da mi se

plavuša
    17. Kolovoz 2025. 19:53

Cure jer kojoj od vas oticu noge, stopala, meni unazad 2 dana bas se primijeti...
    Iako sam zadnj 3 dana veci dio presjedila i nastajala se, i cini mi se nekako rano mozda da je pocelo oticanje....tlak mjerim ok je sve

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

Nela2105
    17. Kolovoz 2025. 21:24

Irozi_lak

Hej cure, nisam se duugo javljala, malo sam na sve strane a ludnica mi još nije gotova.
    Kao prvo Martina iskrene čestitke na curki, nadam se da ste dobro i da uživate 🥰😍
    Nela kako se ti i bebica držite? ☺️

Trudnički imam ravni iz Lidla, samo sam ga napunila s punjenjem iz nekog starog jastuka da bude čvršći i sad mi baš fali dok nisam doma.
    Pije li tko Solgarov Gentle Iron? Hemoglobin mi je malo nizak, dr nije ništa komentirao, zapričali smo se oko drugih stvari i zaboravila sam pitati. Popijem svako par dana sad, pila sam malo sok od aronije, i pojačala kupine. Doma me čeka i Floradix sirup, ali se mora popiti u roku 2 tjedna pa čekam otvaranje kad ću biti 2tj u komadu doma.
    Clo, guglaj si sterilizator za mikrovalnu, moj je neki obični,ne znam čiji. Jeftinija opcija od onog aparata.

U srijedu idem raditi ogtt na VV, držite fige da sve bude ok jer ja mislim da neće 😅 ne znam, ne mogu se kontrolirati s hranom, mislim da se previše debljam sad, tjedno cca kilu. Iako mi app kaže da sam u dobroj kilaži za ove tjedne. Ali imam još puno do kraja pa me to brine. 

NALA48 i ANA vjerujem da ste vi dobile odgovor na svako pitanje koje ste tu postavile jer realno za to i sluzi forum i sve sta se ovdje dijeli..
    Ima nas jako puno ovdje koje smo prosle od spontanih do rizicnih trudnoca i do samog cuvanja trudnoce, a isto tamo smo na pocetku psihicki bile lose kad ni same nismo znale dal smo stvarno trudne ili su to sve pocetci moguceg ciklusa..
    Ne vidim stvarno poantu nekoga ovako “napasti” jer je eto zbunjen i samo zelim bit trudan i napokon imat dijete.. nitko od nas ne zna sta onaj drugi prolazi..
    Forum je tu da se pitanje postavi anonimno i da malo olaksas dusu, nije ovo ne znam kako ozbiljno mjesto pa da se cure moraju bojat pitat sta ih muci jer ce ih netko ovako stvarno ruzno poklopiti.. ne znate s cime se netko nosi i kako mu je.. malo empatije i svijet i trudnoca ce nam biti puno ljepse 😉
    Rozi lak hvala ti puno na pitanju jos sam u jednom komadu.. eto nas vec na 36+2 i mala se neda.. bila sam u ned opet u Petrovoj zbog trudova al evo i dalje u komadu 😊

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

suza85
    17. Kolovoz 2025. 21:31

plavuša

Cure jer kojoj od vas oticu noge, stopala, meni unazad 2 dana bas se primijeti…
    Iako sam zadnj 3 dana veci dio presjedila i nastajala se, i cini mi se nekako rano mozda da je pocelo oticanje….tlak mjerim ok je sve

I meni natiču noge unazad najmanje mjesec dana. Gore je kad su veće vrućine. Dugotrajno sjedenje i stajanje pogoršava,meni se nakon puta s mora nisu zglobovi vidli kolko sam imala otećene. Pokušaj kad vidiš da ti otićeju podignuti noge i odmoriti,meni pomaže.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.