Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala48
    14. Kolovoz 2025. 15:24

Martinaaa_ čestitam na bebici, želim i tebi i malenoj sve najbolje 😊
    Ako budeš stigla napiši kako je prošlo i gdje si rodila. 

Frendica mi je prije tjedan dana rodila pa da prenesem i pozitivno iskustvo iz Vinogradske. Rodila uz epiduralnu i drip, ali bez pucanja i rezanja, prvorotka. Došla navečer oko 9, rodila iduće jutro u 6.30h. Druga frendica rodila prije 2 mjeseca u Merkuru, prošla s dva šava samo radi pucanja, ona nije uzimala niti epi ni drip, drugi porod. Kaže da nije bila velika gužva, također ima pohvale za bolnicu.

Suza85 dobrodošla na forum 😊

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Maravillosa
    14. Kolovoz 2025. 15:35

Nikkitta Joj znam, brinemo se ak premalo lupaju, ak prejako lupaju, nikad dobro😂
    Moj mali je bas jako aktivan i imam osjecaj da nikad ne spava i stalno si mislim jel to ok. Onda ak se primiri na pola sata mene odmah panika hvata. To mi je sad pred kraj  najgore🙈

Nala Super, drago mi je za frendicu i Vinogradsku, tamo sam oba puta rodila i nikad me nisu rezali, babice su se bas trudile da me ulje i masiraju dolje da ne popucam.
    Mene ceka indukcija tamo za tjedan dana i nadam se istom scenariju, drip+ epi bez epiziotomije i da sve bude dobro🙏🏼

• Jana1993
    14. Kolovoz 2025. 15:45

Curke počela sam prati robicu koju sam dobila, pa baš nešto razmišljam, uopće si ne mogu predočiti koliko robice je bebi potrebno? Ovih najmanjih brojeva tipa 50/56? Imam dosta bodija dugih rukava, bez nogavica, pa mi se čini da su ove baby piđamice nekako najzgodnije preko njih sada po zimi. Hlačice, vestice, čarapice tih malih brojeva, koliko ima smisla kupovati? Uopće si ne mogu predstaviti što je najbolje bebi za početak sada preko zime 🙈

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

suza85
    14. Kolovoz 2025. 16:10

Hvala svima na dobrodošlici.😌
     Nikako da uspijem stavit tu traku koja odbrojava do kraja trudnoće na forum i znam da se to spominjalo na nekoj stranici,pa ako se koja sjeća na kojoj je to stranici ili zna kako ide molim pomoć.
    I ja se borim s opremanjem sobice i robicom.
    Fala bogu puno ču toga dobiti tak da kupujem sam osnovno za bolnicu a i mislim da nema potrebe kupovati previše jer će odmah prerasti.
    Znam da ste i u jednom momentu imale temu oko imena.
    Kako vam ide s tim? 
    Mi nikako da se dogovorimo i sve me strah da će se mali prije roditi nek ćemo mi izabrati ime.
    Jučer opće nisam mogla zaspat koliko mi se to vrtilo po glavi🤔

Rainbow_Hope 🌈
    14. Kolovoz 2025. 16:15

Jana ovisi o veličini bebe, ali po mojem iskustvu broj 50 ti treba par benkica i pidžamica, isto tako i broj 56, dosta brzo to prerastu. Ja sam si sad te dvije početne veličine uzela cca 10 bodija (sve gledam da je poprečno kopčanje i da se ne oblače preko glave), 6 novih pidžamica i još imam cca toliko otprije, 10 pari čarapica, a i to je previše. Uzela sam par bodija kratkih rukava i par hlačica i dva outfita kao za van + dvije vestice. Jednostavno mi se s malom pokazalo najpraktičnije bodi + pidžamica sve dok nije počela čvrsto držati glavu. Za spavanje koristimo vreću, u krevetić ide samo plahta.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Nala48
    14. Kolovoz 2025. 20:31

Suza85 kad kreiraš ticker, na kraju bi trebala dobiti onaj BBCode. Od njega kopiraš onaj sav dio od
    Onaj dio s URL ne kopiraš. Mene je to isto zbunjivalo pa sam pitala chat gpt 😁 Kad si si to iskopirala, na profilu odeš na potpis i tamo si to zalijepiš i spremiš.

Mi ime još nemamo jer se mom dragom ništa ne sviđa, a također ništa nije niti predložio. Dogovor je da ako do termina on ne predloži nešto što nam se oboma sviđa, ja nazivam malu kako hoću (a mislim da će na kraju tako i biti 😅). U tom slučaju će biti Dalia ili eventualno Maja. 

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

suza85
    14. Kolovoz 2025. 21:48

Nala48

Suza85 kad kreiraš ticker, na kraju bi trebala dobiti onaj BBCode. Od njega kopiraš onaj sav dio od

Onaj dio s URL ne kopiraš. Mene je to isto zbunjivalo pa sam pitala chat gpt 😁 Kad si si to iskopirala, na profilu odeš na potpis i tamo si to zalijepiš i spremiš.

Mi ime još nemamo jer se mom dragom ništa ne sviđa, a također ništa nije niti predložio. Dogovor je da ako do termina on ne predloži nešto što nam se oboma sviđa, ja nazivam malu kako hoću (a mislim da će na kraju tako i biti 😅). U tom slučaju će biti Dalia ili eventualno Maja.

Hvala na odgovoru 😌
    Ni mi nikako da se dogovorimo oko imena. 
    Već radim treći popis u nadi da ćemo se oko jednog 100/ složiti.
    Sutra čemo malo više u dogovore pošto je praznik pa ćemo imati više vremena zajedno i nadam se da ćemo se dogovoriti da ne mućim muku s tim više😅

Nala48
    14. Kolovoz 2025. 22:43

suza85

Nala48

Hvala na odgovoru 😌
    Sutra čemo malo više u dogovore pošto je praznik pa ćemo imati više vremena zajedno i nadam se da ćemo se dogovoriti da ne mućim muku s tim više😅

Oprosti, sad vidim da mi je chat obrisao dio poruke, valjda jer sam ubacila kod. Uglavnom u tickeru kopiraš sve od img, uključujući i ove zagrade. Isto tako do kraja /img

Znači od [*img*] do [*/img*]. Dodala sam sad ove zvjezdice u tekst da mi se ne obriše opet, njih inače nema, da te ne zbuni. 

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

suza85
    15. Kolovoz 2025. 00:21

Nala48

suza85

Nala48

Hvala na odgovoru 😌

Oprosti, sad vidim da mi je chat obrisao dio poruke, valjda jer sam ubacila kod. Uglavnom u tickeru kopiraš sve od img, uključujući i ove zagrade. Isto tako do kraja /img

Znači od [*img*] do [*/img*]. Dodala sam sad ove zvjezdice u tekst da mi se ne obriše opet, njih inače nema, da te ne zbuni.

Hvala 🥰 evo uspjela sam.
    Zaboravila sam komentirati ali imena su ti jako lijepa bilo Dalia ili Maja😊

Emma05
    15. Kolovoz 2025. 05:05

Nikkitta

Martinaaaajmeee, ti si rodila! Čestitam od srca. Želim brz oporavak tebi, a curici sretno i bezbrižno djetinjstvo. ❤️
    Rainbow Hopekako uzbudljivo, skroz u finišu si. Beba 3+ kilice, cuteee! 😍😍Drago mi je da su radovi doma pri kraju, sad se možeš bacit na spremanje torbe za bolnicu. Znam, it’s a drag. 😅
    Maravillosajoj, žao mi je za manjak plodove vode. Koliko sam upoznata, ona se obnavlja svaki dan, stalno, i cijeli volumen se može promijeniti u 24h, pa možda sutra bude skroz bolja situacija. Znam da već ionako piješ dovoljno tekućine, pa ne znam što drugo osim čekanja i samo pozitivno, od sutra si ionako “u terminu”, right? Da bude sve dobro! 🙏🏼🍀❤️
    Ana_ZK101oh ok, hvala ti, ovaj rez jest vertikalan i ne, ne znam nikog tko ima takav rez, frendica koja je rodila u Vinogradskoj mi je danas poslala fotku svog reza (ožiljka) i klasičan je, horizontalan ispod bikini zone. Ovaj FR rez zvuči sjajno, ali ne vjerujem da se igdje izvodi, osim to što navode za Vinogradsku. Svakako se valja raspitati. Hvala na info! Jedino mi je tu minus kaj onda nemreš pod opću anesteziju, nego mora spinalna jer vidim rodilja aktivno sudjeluje puhanjem u tu plastičnu cijevčicu. 🤓
    Suza85dobro nam došla i čestitke na bebici! 😍 Ti si već onda isto u lijepim tjednima, odnosno trećem tromjesečju? Kako se osjećaš? Slobodno, ako želiš, napiši datum idućeg pregleda, pa te ubaci naša Ana_na listu. Bez obveze, ako želiš. 😎
    P.s. Mali ispravak, nije umjetna oplodnja već medicinski potpomognuta ili izvantjelesna, prirodno se odvija oplodnja, samo izvan tijela, uz pomoć medicine (lijekovi, aspiracija jajnih stanica). Umjetna oplodnja je pogrdni izraz koji su popularizirali Crkva i mediji i dosta nanosi štete svim roditeljima i djeci koji dolaze tim putem. Znam da je ušlo u žargon, ali moramo mijenjati taj narativ. U svakom slučaju, drago mi je da je vaše dugoočekivao čudo došlo prirodno i da niste trebali pomoć liječnika, jer taj proces je teška muka, osobito ako traje godinama. Znam iz prve ruke. 😂
    Ana_ kako si danas? Se smiruje sve?

Francuski rez se izvodi u Zadru. Dr. Matak ga radi. 

Pozdrav s ljetnica🙋🏻‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.