Pozdrav cure, evo da prijavim, danas je na svijet stigao moj mali djecak💙
Porod je bio predivan, sve pohvale za osoblje Vinogradske. Indukcija amniotomijom, drip i epiduralna, tako da nisam puno patila jer je sve bilo brzo. Maleni je super, 3300g, mazimo se, cicamo i uzivamo🥰🥰
Čestitke novopečenoj mami i sretno i zdravo djetinjstvo bebici ❤️.

Cestitke maravillosa, brz oporavak a bebi sretan i zdrav zivot ❤️❤️❤️💐
Hvala cure i vama na cestitkama za deckica, ja sam iskreno ostala sokirana na stolcu heheh, nadam se da se nece predomisliti vise, kao pokaze mi eto ovdje se vide testisi, i trazim da mi isprinta tu sliku i sad dodem doma i pokazujem muzu i outa on a gdi je masina 🙈 reko ne znam, nisam se sjetila ni pitat ju 😅
Pupo bas si i ja mislim pa kud te stavila na dijetu, em sto ih je dvoje, odnosno dvije, em sto su ti vrijednosti sasvim u redu..
Ja zbilja mislim da su poceli pretjerivati sa tom dijagnozom GD, al ozbiljno, pa skoro svaka druga trudnica ga ima

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Leia evo poslali su mi da ne moram vaditi IAT jer sam primila rhogam. Čekam pregled pa da vidim kad ću onda vaditi i hoću li uopće do kraja 🤷🏼♀️

Porod je bio predivan, sve pohvale za osoblje Vinogradske. Indukcija amniotomijom, drip i epiduralna, tako da nisam puno patila jer je sve bilo brzo. Maleni je super, 3300g, mazimo se, cicamo i uzivamo🥰🥰
Bas je lijepo cuti da si imala takvo pozitivno iskustvo!☺️ Cestitke mama i samo se mazite i uzivajte!🥰

ajme čestitke od srca da je sve dobro i sretno u svemu dalje
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙
Hej cure, ja obavila pregled, sve je ok, slijedeci je 12.09. Aliiii kako stvari stoje stize nam ipak decko 🙉🩵
Od 19tt nitko vise nije vidio spol, zbog polozaja i danas zamjena mog gina, dr koja radi u privatnoj poliklinici kaze da je 99 posto sigurna da je decko..
Okrenuo se na glavicu lijepo i nadamo se dalje da sve bude dobro..
hahah nadam se da imate ime spremno haahh čestitam na pimpaču ehehhe
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙
Joooj super čestitam ti 💙💪🫶 brz oporavak želim
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Maravillosa čestitke mamici i brz oporavak, mazite se i uživajte! 🥰
Plavusa baš vas je iznenadio, ja sam inače do poroda trebala biti dečko pa eto 🤭🤭🤭
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Maravillosa čestitke na dečkiću, nadam se da je sve dobro prošlo 🥳💙

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji