Jana1993 meni su bas na zadnjoj kontroli rekli pošto je sve dobro, i beba, cerviks da slobodno i more i setnje i sve.. samo eto nemam u planu na more. Bila sam krajem 6og mj i kao sto su cure rekle pazila sam da mijenjam badic, bila ranije ujutro na plazi i kasnije popodne i to na maloj plazi gdje nije bilo ljudi skoro uopce…
Rozi lak ja sam pozitivna krvna grupa…
Da, tako i ja spavam s rukom ispod jastuka pa mi jos gore, ali dobro, proci ce i to 😅
Nikkitta hvala 😊 mislim da cu otici cetvrtak ili petak, da odradim to pa gotovo. Ja inace nisam fan slatkog, ni kolaca, cokolada, cak ni sokova pa se nadam da me nece satrat ta tekucina 😂
Što se tiče vježbanja, ništa kod mene.. samo šetnje i to je to, vježbam svaki dan pješke na treći kat 😂
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Nikkitta super za dobre nalaze!
Clo nadam se da ste još 2u1 i da tako potraje 🤞🏻🤞🏻
Rainbow velika bebica stiže 🤭
Suza85 super da je sve u redu!
Rozi_lak ja sam rhogam dobila 2023 nakon poroda, prošle godine nakon spontanog i sad prosli tjedan (29+4 čini mi se). Tako mi je savjetovala jedna vrhunska gin, moja se složila s time i jedna doktorica koja radi na transfuziji je rekla da si uzmem. Nakon poroda i spontanog je preko HZZO-a, a sad sam morala kupiti (cca 50€).
Sad samo moram provjeriti s mojom gin idem li vaditi opet IAT u 32tt ili ne treba 🤷🏼♀️
Ja sam danas imala redovan uzv u bolnici, sve je u redu ali bebac ima glavicu skoro 3 tjedna veću 🫣
Bit će glavonja kao i stariji brat 😂
Ja uopće nemam nijedan babybonus kupon, ne znam zašto. Pričekati ću koji dan pa ću vidjet, taman bih obavila shopping ali cekat ću kupone 😅
Kad krenem u TA na kontrole moram vidjeti hoće li me na carski pa ću u skladu s time kupiti Frida bok se 😶
Hvala Ana

Sortiraj odgovore
Najstariji