Artemiss, uzela sam isto bokserice, maramice i još pjenu, pa ćemo vidjeti.
A na kraju nisam mogla naći aparatić pa ništa od mjerenja ipak. Sad si kuham neki zdravi ručak i juhicu 😂
Nikkitta, Frida mom proizvode i imaš samo online. Naruči dok je još aktivan kupooon ☺️
Bokic cure, evo i mene malo 😊
Martina cestitke na bebici ❣️
Clo drzim fige da sto duze izdrzite ❣️
Vidim prica se o ogtt, mene isto to ceka, nekad ovaj tjedan ili sljedeci..
ja se isto malo bojim, ali vadjenja krvi zbog svojih vena, inace se moram doslovno natankat vodom prije svakog vadjenja da bi jedva nasli venu pa me malo strah kak ce to sad izgledati kad ne mogu toliko vode pit, plus i da mogu mislim da mi nebi sjelo sve skupa s tom tekucinom 😅
Nikkitta javi kako je proslo, ja isto planiram u Synlab.. imam uputnicu za DZ, ali zadnji put kad sam bila bilo je milion ljudi u malom prostoru bez klime, a zagusljivo tako da mislim da mi je privat najsigurnije 😃
Prica se i o natecenosti, meni stopala nekad nateknu zbog vrucina, ali ruke svaku noc, ujutro kad se probudim ne mogu saku zatvoriti, uhvatio me onaj sindrom karpalnog tunela i bas mi je to uzasno, sve mi ispada iz ruku 😅
Ja nemam trudnicki jastuk, ja sam sebi narolala poplun plus dodatni jastuci i super mi to funkcionira 🥳
Prije tjedan dana sam bila na kontroli, curka raste, napreduje, sve je u skladu, sljedeci pregled za 3 tjedna… do tada samo ogtt i morat cu odraditi onaj test senzibilizacije… i dobila sam zeljezo napokon i puno se bolje osjecam od kad pijem… zeljezo mi bilo jadnih 8,3 a feritin 15 🙆🏻♀️
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Hvala cure na savjetima i podršci za OGTT. 🙏🏼😍Vadila jutros u Synlabu KKS, prošireni panel štitnjače, drugi test senzibilizacije (IAT), OGTT i dala urin za UK. 🥳Sve je prošlo okej, u par navrata mučnina i vrtoglavica, osobito prvih 1h nakon vode sa šećerom. Sad sam tek legla, baš me sve satralo od obveza. Stigla mi je većina nalaza, sve uredno (malo snižen hemoglobin, eritrociti i hematokrit), čekam još IAT i UK.
OGTT nalazi:
GLUKOZA NATAŠTE: 4.4 mmol/L
GLUKOZA 60 MINUTA: 7.6 mmol/L
GLUKOZA 120 MINUTA: 5.4 mmol/L
Rozi_lak s obzirom da idem na CR, moram vidjet što bi mi actually trebalo od njih, ali kupon mi vrijedi do 18.9. (valjda jer sam se jučer učlanila u baby club). Inače se i dobije neki poklon, ali to se baš mora u DM, poklon je navodno duda.😂
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cure ja zaboravila na taj drugi IAT 😬😬😬 a kontrola mi je tek za 2 tjedna, kako se vodim privatno, treba mi njegova napismena preporuka da dobijem uputnicu od socijalne. Ne plaća mi se još i to 50€🫨 nadam se da nije kasno.
Cotton, meni ruke po noći trnu često, je li to isto simptom tog karpalnog tunela? Kaj s tim da radim, je li vrijedno spomena doktoru ili ne mogu ništa po tom pitanju?
Nikkitta, super nalazi i super info za dm kupone ☺️ imaju oni i gaćice baš za carski, ali frendica je nakon carskog koristila bokserice koje su kao za vaginalni, ali veli da su joj super bile i za carski tako da eto 😀
Hvala cure na savjetima i podršci za OGTT. 🙏🏼😍Vadila jutros u Synlabu KKS, prošireni panel štitnjače, drugi test senzibilizacije (IAT),OGTT i dala urin za UK. 🥳Sve je prošlo okej, u par navrata mučnina i vrtoglavica, osobito prvih 1h nakon vode sa šećerom. Sad sam tek legla, baš me sve satralo od obveza. Stigla mi je većina nalaza, sve uredno (malo snižen hemoglobin, eritrociti i hematokrit), čekam još IAT i UK.
OGTT nalazi:
GLUKOZA NATAŠTE: 4.4 mmol/L
GLUKOZA 60 MINUTA: 7.6 mmol/L
GLUKOZA 120 MINUTA: 5.4 mmol/L
Rozi_lak s obzirom da idem na CR, moram vidjet što bi mi actually trebalo od njih, ali kupon mi vrijedi do 18.9. (valjda jer sam se jučer učlanila u baby club). Inače se i dobije neki poklon, ali to se baš mora u DM, poklon je navodno duda.😂
Top nalaz ogtt, super nikkitta 🎉 a i ovo ostalo se bude popravilo, sad lezi i odmori..
Leia jadni muzevi s nama, sano cekam da mu bis peocuri jer se prehladio heheh..
Meni cak ne oteknu ruke toliko, ajde i noge su dns i jucer malo bolje, ali kad se probudim ne mogu saku stisnut do kraja hahah.. I ne mogu vise dugo hodat nikako, a u subotu se spremamo u soping, moram malu obuc za skolu.. Mislim da cemo obilazit 2 po 2 ducana 😅
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Evo da javim,imala danas fetalni ECHO sve je u redu hvala Bogu. Mali lijepo napreduje,težak je 1850g i svi nalazi su uredni.😌
Razmišljam o pohrani matičnih stanica iz pupčane vrpce,imam tu opciju u bolnici u kojoj ću roditi pa si mislim zašto ne,jer evo nikad se nezna.
Jel koja od vas to radila?
Šta mislite o tome?
Nikkitta čestitke na dobrim nalazima.
Cotton i ja imam problem s venama,jucer su mi vadili iz sake drugo i trece vađenje, svakako im reci nek ti vade iz sake ako je ne budu mogli nac i ne daj da te mrcvare. Puno ugodnije a njima svejedno.
Nikita savrsen nalaz,uzivaj bez restrikcija🤣progovara zavist nakon sta sam rucala pecenu suhu piletinu i leso tikvicu🤦♀️
Ja isto nisam jos otekla,ali me leđa i rebra noću bude. Računam tu pomoći nema,izdržat ću još 2 ipo miseca.
Nikkitta super za nalaz!
Mene moja gin iz DZ naručila za IAT, ali je rekla da odem između 30. i 32. tjedna, a sad zašto baš tada nez🙈 Curke, što mislite o kupanju u moru u 29. tjednu?
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nikkitta bravo za ogtt! Super nalazi, nadam se da ce i moji biti takvi 😏
Rozi lak ja sam isto dobila od privatnog da vadim IAT, napisala mi je da izmedju 28-32tt odradim tako da nije kasno vjerujem… jos moram kod svoje soc da mi pusti uputnicu za to, ja sam se isto prebacila privat sve jer je moja na go sto godina plus nis nemrem odradit kod nje…
Pa meni je receno da se kod sindroma karpalnog javljaju trnci, Bol, utrnulost i slabost u ruci i prstima tako da moze biti, a da ce to proci nakon poroda, do tada ne mozemo nista jer je uzrokovano fizioloskim promjenama u trudnoci.. tako da za sada mozemo jedino pretrpiti 🤷🏻♀️
Baccarat hvala na savjetu, inace im odmah napominjem, ali dosta njih izignorira i misle valjda da pricam bezveze. Sad posto je vise vadjenja napomenut cu im i sto puta prije ako treba 😅
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Clo kakvo je stanje? Nadam se da ćete ipak još malo izdržati u komadu 💪💪💪
Nikkitta nalazi su ti odlični, blago vama s urednim OGTT-om 💪💪💪
Artemiss meni je od Frida mom proizvoda spas bila bočica za ispiranje perineuma, pjena i ulošci, a sad sam uzela i njihove bokserice. Dakle, nakon epiziotomije bih platila to olakšanje od pjene i 1000 kuna 🤭 Tako da apsolutna preporuka za vaginalni porod 💪
Curke s trnjenjem ruku, ja sam to imala u prvoj trudnoći, užasan je osjećaj, ali prošlo je čim sam rodila, dotad nije pomagalo ništa 😢 U ovoj trudnoći toga nema, kako je to sve fascinantno, dvije trudnoće toliko različite kao da sam druga osoba...
Ja sam danas obavila prvi pregled u TA, CTG i UZV uredni, nema trudova, bebač je na 3300 tako da me opet očekuje velika beba
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji