Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana1993
    15. Kolovoz 2025. 09:50

Rainbow_Hope 🌈

Janaovisi o veličini bebe, alipo mojem iskustvu broj 50 ti treba par benkica i pidžamica, isto tako i broj 56, dosta brzo to prerastu. Ja sam si sad te dvije početne veličine uzela cca 10 bodija (sve gledam da je poprečno kopčanje i da se ne oblače preko glave), 6 novih pidžamica i još imam cca toliko otprije, 10 pari čarapica, a i to je previše. Uzela sam par bodija kratkih rukava i par hlačica i dva outfita kao za van + dvije vestice. Jednostavno mi se s malom pokazalo najpraktičnije bodi + pidžamica sve dok nije počela čvrsto držati glavu. Za spavanje koristimo vreću, u krevetić ide samo plahta.

Super hvala ti puno, mislim da će tako otprilike biti i kod mene. Da ove vreće za spavanje su zakon! 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• minaaaa
    15. Kolovoz 2025. 14:06

Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
    Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle" 
    sta vi kazete

• pikulica6
    16. Kolovoz 2025. 08:57

Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurna mozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.

• minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 09:50

pikulica6

Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurnamozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.

• minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 09:57

minaaaa

pikulica6

Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurnamozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.

Ponovila sam jutros, nakon 5 dana izostanka, i opet negatovno
    Da ipak iskljucim opciju trudnoce?

• pikulica6
    16. Kolovoz 2025. 12:03

Nebih znala:) al ja bi vjerojatno iskljucila tu opciju i ukoliko menstruacija ne dode kroz tjedan dana posjetila ginekologa. Sretno! 

Nikkitta
    16. Kolovoz 2025. 12:16

Cure koje su radile OGTT u Petrovoj, mora li se doći u 7.00, jer kao drugo vađenje je u 9.00, jer lab radi do 9.00? Inače volim doći oko 8.45h. Po noći slabo spavam i ujutro mi je teško ustati. 

I leđa me ubijaju svako jutro, od pritiska na kralježnicu od spavanja na boku. Jastuk koji stavim iza nije dovoljan, a jastuk za dojenje mi nije pasao, planiram ga opet isprobat, a ako ne bude valjalo ni to, koje vi trudničke jastuke imate? Ja gledam eventualno kupit ovaj: 

https://www.dreamgenii.com/collections/pregnancy-pillows

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nala48
    16. Kolovoz 2025. 12:42

Nikkitta ja imam isto taj za dojenje, ali mi iskreno ne paše niti jedan. Imam i onaj dugački pravokutni iz Ikee. Bolje se na kraju naspavam kad ne koristim niti jedan 🤷‍♀️

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Ana_
    16. Kolovoz 2025. 13:03

https://ethereal.hr/proizvod/jastuci-za-dojenje-i-spavanje/jastuci-za-dojenje-i-spavanje-170cm/jastuk-za-dojenje-i-spavanje-170cm-s-pamucnom-navlakom/jastuk-za-dojenje-i-spavanje-170-cm-s-pamucnom-navlakom-zvjezdice-dodatna-navlaka-gratis/

Ja imam ovaj. Nisam ga koristila za dojenje, ali polovicu prve trudnoće sam prespavala s njim a i sad ga često uzmem.. 

Nikkitta
    16. Kolovoz 2025. 13:16

Nala48 ma i ja kao bolje bez toga, iako se stalno budim, ali leđa me rasturaju. Moram nešto poduzet. I ne znam kaj mi je danas, od jutra vrtoglavica, nedostatak zraka, glavobolja koja sad prelazi u migrenu. 😱 Valjda pritisak od vrućina, samo ne znam kako kad ne izlazim danas i pod klimom sam. 
    Ana_ takav imam za dojenje, identičan praktički, samo drugi brand. Isprobat ću ga opet večeras, u drugom položaju, molim Boga da pomogne. 😅

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.