Janaovisi o veličini bebe, alipo mojem iskustvu broj 50 ti treba par benkica i pidžamica, isto tako i broj 56, dosta brzo to prerastu. Ja sam si sad te dvije početne veličine uzela cca 10 bodija (sve gledam da je poprečno kopčanje i da se ne oblače preko glave), 6 novih pidžamica i još imam cca toliko otprije, 10 pari čarapica, a i to je previše. Uzela sam par bodija kratkih rukava i par hlačica i dva outfita kao za van + dvije vestice. Jednostavno mi se s malom pokazalo najpraktičnije bodi + pidžamica sve dok nije počela čvrsto držati glavu. Za spavanje koristimo vreću, u krevetić ide samo plahta.
Super hvala ti puno, mislim da će tako otprilike biti i kod mene. Da ove vreće za spavanje su zakon!
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
sta vi kazete
Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurna mozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.
Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurnamozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.
Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurnamozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.
Ponovila sam jutros, nakon 5 dana izostanka, i opet negatovno
Da ipak iskljucim opciju trudnoce?
Nebih znala:) al ja bi vjerojatno iskljucila tu opciju i ukoliko menstruacija ne dode kroz tjedan dana posjetila ginekologa. Sretno!
Cure koje su radile OGTT u Petrovoj, mora li se doći u 7.00, jer kao drugo vađenje je u 9.00, jer lab radi do 9.00? Inače volim doći oko 8.45h. Po noći slabo spavam i ujutro mi je teško ustati.
I leđa me ubijaju svako jutro, od pritiska na kralježnicu od spavanja na boku. Jastuk koji stavim iza nije dovoljan, a jastuk za dojenje mi nije pasao, planiram ga opet isprobat, a ako ne bude valjalo ni to, koje vi trudničke jastuke imate? Ja gledam eventualno kupit ovaj:
https://www.dreamgenii.com/collections/pregnancy-pillows
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta ja imam isto taj za dojenje, ali mi iskreno ne paše niti jedan. Imam i onaj dugački pravokutni iz Ikee. Bolje se na kraju naspavam kad ne koristim niti jedan 🤷♀️
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
https://ethereal.hr/proizvod/jastuci-za-dojenje-i-spavanje/jastuci-za-dojenje-i-spavanje-170cm/jastuk-za-dojenje-i-spavanje-170cm-s-pamucnom-navlakom/jastuk-za-dojenje-i-spavanje-170-cm-s-pamucnom-navlakom-zvjezdice-dodatna-navlaka-gratis/
Ja imam ovaj. Nisam ga koristila za dojenje, ali polovicu prve trudnoće sam prespavala s njim a i sad ga često uzmem..
Nala48 ma i ja kao bolje bez toga, iako se stalno budim, ali leđa me rasturaju. Moram nešto poduzet. I ne znam kaj mi je danas, od jutra vrtoglavica, nedostatak zraka, glavobolja koja sad prelazi u migrenu. 😱 Valjda pritisak od vrućina, samo ne znam kako kad ne izlazim danas i pod klimom sam.
Ana_ takav imam za dojenje, identičan praktički, samo drugi brand. Isprobat ću ga opet večeras, u drugom položaju, molim Boga da pomogne. 😅
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji