Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    31. Srpanj 2025. 08:20

Luna ja ti vodim trudnoću kod dr. G. u Zaboku u domu zdravlja, a od 37 tt krećem u TA na Bračak, tako sam i u prošloj trudnoći, tako ću i sad. S 36 tt imam zadnji pregled kod njega, uzme mi bris za streptokok i napravi CTG.
    Jedino sam privat išla na anomaly scan, to on preporučuje da se obavi još dodatno jedan osim što on napravi ili u bolnici ili privat. Ima 4D UZV pa kod njega sve odmah riješim.
    Clo nadam se da se cerviks neće nastaviti skraćivati, dobro je da nema trudova i neka ti sad samo polako guraš prema terminu 💪

Što se tiče priprema, ja evo 34 tt i još imam majstore u kući 🙈🙈🙈 Sad sam već polagano nervozna, ali od stvari većinu većih imamo od male (kolica, jaje, krevetić, prematalicu i sl.), a ostalo smo većinski kupili, ali je još po kutijama sve. Jedva čekam da se do kraja tjedna nadam se radovi privedu kraju, složi namještaj i da mogu onda oprati robicu i spakirati torbu za rodilište. S malom sam u ovim tjednima već imala sve spremno 🙈

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• PuPo24
    31. Srpanj 2025. 09:59

Evo me s pregleda , cervix mi je porastao na 4.2 tako da sam sigurna sad ali opet moram mirovati jer su 2 bebe, vec velike 850 i 900g . Sad sam se smirila tako cure sa skracenim cervixima mirujte i sve ce biti dobro 🫶🏼🙏🏼🙏🏼 iduci tj imam fetalnu eho juhuu

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

plavuša
    31. Srpanj 2025. 11:30

Odlicno pupo, al i dalje samo lagano 🫶
    Ja sam jucer vadila krv za preeklampsiju, sve je ok.. U nedjelju cu si raditi guk pa onda u pon nosim na VV, nadam se da ce i to biti dobro.. Poslao me gin vadit proteine u urinu i to bilo negativno..
    Drzim se prehrane 1800cal full, ali npr.u utorak slavim rockas, pojest cu normalno i uz to komad torte, pa imamo svadbu jednu, nista se nece dogoditi ako 2 dana u mjesecu pojedem "normalno"..
    A tocno na rockas imamo termin za 4D (7.8.) nadam se da cemo uspjeti nesto vise vidjeti jer ove slikice 2D nisam dobila vec zadnja 3 pregleda..
    I tako, nadam se da ste sve dobro, vi koje ste na moru uzivajte 🍹🍦

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

• Jana1993
    31. Srpanj 2025. 13:32

Išla sam i ja na 4D privatno i nismo baš ništa mogli uloviti 🥲 na svakom UZVu stavi rukice na glavu kao da mu smeta, sad sam već i odustala od tih čestih pregleda. Išla sam privatno i u DZ. Sad odem jednom mjesečno u DZ kod svoje gin. 

Pupo baš mi je drago radi tebe i da se situacija popravila. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Nikkitta
    31. Srpanj 2025. 13:36

Lea25 drago mi je da su ti rezultati OGTT uredni, onda ta tvoja žeđ je jednostavno trudnička. 😂 Hvala na čestitkama za viability week, sve smo sad prešle 22 tt. 🥳 Ja sam ipak skužila da moje sve app vode 1 dan unaprijed moju trudnoću, a kad god dođem na uzv tu fali taj 1 dan i sad sam odlučila prilagodit trakicu i sve, tako da više ne punim ponedjeljkom tjedne nego utorkom kako mi svi doktori na uzv izračunaju kad kažem datum ZM i ciao. Svakako sam ušla u 24 tt i sretna sam. 💪🏻🥳❤️
    Nela2015 valjda to ovisi od anesteziologa, tko će ga znati. Znam sigurno da nisam morala s ruku ništa skidat, nego sam imala na nogama nokte ful bez ičega i ciao. Vidjet ću kako ću sad za CR. 
    Ana_ZK za sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼‍♀️
    Rainbow to se zove opuštenost drugog djeteta. 😂 Ma kaj te briga, pa imaš sve od prije ili kupljeno po kutijama. Budeš sve stigla. 😎
    Pupo24 meni još nijednom nitko nije mjerio cerviks u cm, kako to mjere, vaginalnim ili abdominalnom uzv? Super da je porastao i oporavio se, možda i ne dolaziš onda u ZG tako skoro. 🤭
    Plavuša jel to vađenje krvi za preeklampsiju standardna procedura? Drago mi je da je sve ok. Još jedna kolegica lavica na temi. Normalno da ćeš si dozvolit hranu i slatko na ročkas ili special occassions. 🥰

Cure kod mene 2 nove boljke:
    1. Odmah ispod cica, prvo trnci i žarenje bude nelagodno pa se moram ispravit dok sjedim (a često se naginjem za stolom dok jedemo), a sad je to baš prešlo u tupu bol. Mislim da je krenula bol od širenja rebara. To me frendica upozorila.
    2. Aritmije dva dana zaredom, navečer, vrlo neugodno.

I jedno pitanje. Jel normalno da mi je jedna strana trbuha na oko izbočenija nego druga? Nije od bebinih udaraca, stalno je tako bez obzira. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.