Nala48 suuuuper vijesti, jedna briga manje. 😍
Clo samo laganini dan po dan i doći ćemo sve do cilja. Slušaj doktore, ali i svoje tijelo. To je po meni best policy. 😊
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Odlicno pupo, al i dalje samo lagano 🫶
Ja sam jucer vadila krv za preeklampsiju, sve je ok.. U nedjelju cu si raditi guk pa onda u pon nosim na VV, nadam se da ce i to biti dobro.. Poslao me gin vadit proteine u urinu i to bilo negativno..
Drzim se prehrane 1800cal full, ali npr.u utorak slavim rockas, pojest cu normalno i uz to komad torte, pa imamo svadbu jednu, nista se nece dogoditi ako 2 dana u mjesecu pojedem "normalno"..
A tocno na rockas imamo termin za 4D (7.8.) nadam se da cemo uspjeti nesto vise vidjeti jer ove slikice 2D nisam dobila vec zadnja 3 pregleda..
I tako, nadam se da ste sve dobro, vi koje ste na moru uzivajte 🍹🍦
jooj i ja sam isla na tu edukaciju za guk profil, i planiram u nedjelju se pikati i u pon furati njima. Jel jako pazis na hranu? ja moram priznati da baš ne kako piše u smislu po obrocima al namirnica se držim, i nekako sam općenito sve gladnija i gladnija tako da mi je to sve slabo i premalo, rekla mi je na pregledu doktorica da je beba u dan veličine tako da mi je to bitno pa nebi rekla da mi je šećer tako problematičan jer nije velika beba… naravno ne kljukam se slatkim iako mi se nekad traži al preživi se..
I ja se planiram u nedjelju pikati i odnijeti u pon.. i u utorak, odnosno i pon se najesti ko covjek.. 🙈 Bas sam jadna, kad pojedem tih 60g kruha najbolje mi se apetit otvori, a kad ono dosta.. 😅
Ja sam stalno gladna, to kolicinski je koma, gladna se budim, gladna idem spavati..
Nama je rekla da donesemo inace u cetvrtak, ali ja sam joj rekla da sam vec 2 tj skoro na toj dijeti i onda je rekla da mogu..
Nase mjere su isto u dan i nije abnormalna velicina, makar tek sad pocinju full rasti, ali i u prvoj trudnoci sam pojela normalno..
Za slijedeci guk se opet malo pripazi s tim da se izmedu ne mislim bas prejedati i sve bude ok..
Nala super za ogtt 🎉
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Nikkitta - apsolutno slusam svoje tijelo jer do sad općenito u životu ono samo nam daje signale ako nešto nije oke i previše. nekako sam u glavi skroz posložena i složena da se ne brinem da neće biti oke
plavuša - ma ja sad ću nositi u 32 tjednu guk i rekla je da je vjerojatno to to za mene, da neću više trebati, zadnjih 4 tjedna te ne diraju kao po pravilu. imam aparat jos doma pa ću si sutra malo provjeriti koliki je šećer. al iskreno nije baš ovaj program hrane oke po meni, nije isto ako netko ima 50 kila i 100 kila, tipa bazira se na 1800 kalorija, a toliko mi i bez turdnoće nije bazalni metabolizam znači da već u startu gladujem a gdje je to jos sad ovaj period u kojem baš tijelo traži malo i veće količine, ja koji god obrok pojedem sam gladna a to mi stvara i muku i žgaravicu i živčana postajem, pa nekako moram prilagoditi sebi i svojim potrebama. neću jesti sranja ali si povećam količine koje moje tijelo traži. na kraju mislim da je bitan taj balans i da se ne prežedravamo i ne jedemo gluposti poput fast food, slatkiša itd.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
meni je ginekologica neki dan na pregledu komentirala kako ovo moje nije pravi gestacijski da se samo drzim prehrane koja mi drzi secer pod kontrolom i da je najbitnije da mali ne ide po 2 tjedna naprijed ili nazad da je to sve ok. ja gledam ne bit gladna al da mi kilaza stagnira pa racunam da i mali nece onda dobit previse, zasad sam samo jednom ulovila da mi je secer bio previsok i krivim kruh najvise, sreca toliko ga rijetko jedem da nije problem izbacit
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Clo, Plavuša potpuno vas razumijem, ja sam isto prva dva tjedna bila stalno gladna i živčana od gladi, ali onda se tijelo nekako priviknulo, sad možda neke dane pojedem i manje... Kako sam ja padala na težini na toj dijeti, nakon mjesec dana mi je doktor rekao da se ne držim strogo kalorija, ali da izbacim šećer i bijelo brašno, pogotovo jer sam i radila, nisam mirovala. Tako da si ja sad napravim i pizzu s integralnim pirovim brašnom, jedem integralni kruh, tjesteninu, rižu, umjesto sladoleda, napravim si frozen yogurt, a sad već nakon 33 tt malo i prekrdašim, ali zato što je beba točno u mjerama, a ja sam sve češće padala u hipoglikemiju i jedino mi onda slatko digne šećer.
Nikkitta istina je da je s drugim djetetom sve nekako opuštenije, ali ovo je za mene puno previše opušteno 😂😂😂 sve mi je raskopano, užas, nadam se da ćemo u sljedećih tjedan dana sve posložiti pa da sam onda malo mirnija
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Clo, Plavuša potpuno vas razumijem, ja sam isto prva dva tjedna bila stalno gladna i živčana od gladi, ali onda se tijelo nekako priviknulo, sad možda neke dane pojedem i manje… Kako sam ja padala na težini na toj dijeti, nakon mjesec dana mi je doktor rekao da se ne držim strogo kalorija, ali da izbacim šećer i bijelo brašno, pogotovo jer sam i radila, nisam mirovala. Tako da si ja sad napravim i pizzu s integralnim pirovim brašnom, jedem integralni kruh, tjesteninu, rižu, umjesto sladoleda, napravimsi frozen yogurt, a sad već nakon 33 tt malo i prekrdašim, ali zato što je beba točno u mjerama, a ja sam sve češće padala u hipoglikemiju i jedino mi onda slatko digne šećer.
Nikkitta istina je da je s drugim djetetom sve nekako opuštenije, ali ovo je za mene puno previše opušteno 😂😂😂 sve mi je raskopano, užas, nadam se da ćemo u sljedećih tjedan dana sve posložiti pa da sam onda malo mirnija
Ma stici ces sve.. Ja isto gledam kolica, trebala bi ih oprati ali nikako da se pokrenem, a i svaki drugi dan kisa pada hahah pa mi je i to izgovor..
Ja sam vec cca 3 tj na dijeti i tijelo se nije priviknulo, mislim da ni nece jer mi je to kalorijski premalo, ja na vagi pala 4kg, to je za mene cak i dobro, svaki dan par skg manje 🙈
Sutra rijesim guk, i sanjam o utorku, pizza ispod peke i bijeli egipat 😅🙈 a onda sve dalje isto 1800 standard 💪💪
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Imam uređaj za mjeriti secer i čisto me zanimalo da sama bacim oko koliki je.
I evo natašte 4.1, 2h nakon obroka 4.1. Tako da nikako nebi rekla da sam ikako blizu šećera nekom. Ja jedem isto normalno i voće i rižu i tjesteninu samo sve integralno jer je bolje za našu situaciju. Da mi dodje pojest nes slatko uffff da al spasi voćka 🤣
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji