Clo nadam se da će sve dalje biti ok, držim palčeve❤️
I ja sam polako u pripremama, kolica imam samo jaje još fali. Krevetić ću dobiti, al razmišljam da si uzmem malu kolijevkicu za boravak, pošto dosta tamo boravimo a imamo i malog peseka koji voli tu i tamo skoknut na kauč🙈
A baš razmišljam ovo o laku za nokte, na nogama isto ne smijemo imati nalakirane za vrijeme poroda ili, zna li netko?
Hvala ti ❤️ Ma ja nekako mislim da će biti to sve dobro, nema panike za sad
Koliko je meni rečeno, bitno je da se na jednom dijelu vidi bilo to na rukama ili nogama zbog dotoka kisika i onda preporučuju na rukama imati bez ili prozirno a noge smijes imati, njima je u praksi dovoljno jedan nokat da je vidljivo što njima treba al to ti isto ovisi na koga ćeš naletiti i koja bolnica
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Što se tiče laka na noktima (bilo kojeg) bar jedan prst na desnoj ruci (palac ili kažiprst) ostaviti bez zbog oksimetra ako idete na carski (mene su to tražili i kad sam išla na aspiraciju pod anestezijom). Za običnu porod je dovoljno da je prozirno.
Mi smo danas došli s mora i sad prvo malo odmora od puta. U četvrtak u ZG sa starijim djetetom u Klaićevu kod okuliste i danas mi Facebook izbaci info da je onaj mimohod u ZG i da će biti kolaps 😵💫😵💫😵💫😵💫.
U petak ću ići riješiti OGTT 😶🌫️.
Sljedeći tjedan će mo polako krenuti sa sređivanjem sobice. Moramo izbaciti sve gluposti koje smo navukli unutra 😁 i onda lagano popravci zidova i krečenje. Pa da mogu skinuti kolica i sve iz potkrovlja da se prolufta i opere, posloži.
Idemo sada to rješavati dok mi je lakše se kretati, a i da nebi opet bilo kakvih zezancija pa da ranije odemo na odmor u bolnicu. Želim si sve sama posložiti 🫣.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
E tako i ja razmišljam, voljela bih si posložiti stvari malo ranije, jer je kasnije sigurno i teže 😅 I sad se nekad umorim brzo🙈
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nala48 i ja sam danas primijetila da se udarci vide na van, a bome i zadnja 2 dana udara još jače nego prošli tjedan. Valjda je prešao 500 g mali sportaš. 😍 Sretno sutra na OGTT! 🍀
Blu00 nadam se da ti se neće ponoviti, a ako i bude, znaš da su BH i da je sve ok. Malac već pola kilice. 😍
Clo a jesi ti i inače planirala roditi u Merkuru? Žao mi je čuti da ti se toliko cerviks skraćuje, jesu li te natjerali na strogo mirovanje? Glavno da je bebica dobro. ❤️
Ana_ZK jesu te to tražili u Petrovoj? Jer ja sam išla pod opću tamo na aspiraciju normalno s trajnim lakom. Za operacije 2009. i 2013. se nemrem sjetit, bilo je to davno, a zadnja op. u FR isto nisam morala skidati, koliko se sjećam. Naravno, sve to ovisi o bolnice, možda je bolje skinut. Idete uređivati posebnu sobicu za bebu? Neće biti sa starijim u sobi? Da, mimohod je u četvrtak, ne znam zakaj taj dan baš. 🧐
Jana1993 pa i ja bih voljela ranije posložiti, ali sad me drže na strogom mirovanju pa mi to zvuči kao nemoguća misija.🤓 Nadam se da će se situacija stabilizirati kroz mjesec dana, pa da i ja krenem s kupovinom stvari za bebicu, kindać, next to me, prematalicu, komodu, AS, jaje, gnijezdo, the list goes on, a di je još robica. U to se tek ne kužim, ali mislim da će mi taj dio biti najjednostavniji, naručim online i ciao.🙃
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ja isto pitam jer sam do sad sve ginekološke zahvate koji su bili pod anestezijom obavljala s noktima, a u bolnici su mi na anomaliju rekli da skinem uskoro. Znam da je totalno nebitno u ovom svemu, ali meni nokti bez gela pucaju doslovno po pola, sve nakon puknuća je traumatičan proces i zato ću stavit prozirni pa kako bude, naravno skratit.
Sretno svima sa ogtt, ja sam jučer pila toplu otopinu i slijedila sam svoj dječji trik kad je na stolu bilo nešto sto ne volim - udahni, zažmiri i na eks, tako osjetiš tek onaj zadnji gutljaj ili zalogaj. Samo si složiš u glavi da to moraš i da je bolje da sama sebi skratiš vrijeme muke. Jedino sto sam nakon zadnjeg vađenja krvi bila gladna kao nikada do sad, zaletila sam se u pekaru kao vuk. Rezultati su mi 5.0/9.0/6.3.
Mi ćemo sobicu rješavati nakon mora, tako ću si ostaviti vremena za nedaj Boze ponovo strogo mirovanje pred kraj, a taman ću ući u zadnje tromjesečje pa to smatram sigurnom lukom jer jedan dio mene i dalje nije 100% trudan, strah… na kraju krajeva moram svejedno čekati da prođe spomenuti mimohod, muž je u organizaciji, ako vam se gužva taj dan čini previše - ja njega vidim svakih par tjedana zadnjih mjeseci🤣
Čestitam svima viability week, svi smo tu negdje u par dana 🍀🍀🍀
Clo samo miruj, to je jedino sto fizički u trudnoći možemo osim lijekova, bit će sve dobro 🥰
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Sta se tice noktiju u Petrovoj nitko mi nije nista rekao da trebam skidat.. bila sam na serklazu i normalno su stavili oksimetar i sve.. i realno dok bi oni docekali da nokat poplavi pa oni svi uredaji na koje ste spojeni u anesteziji bi do tad pregorili od bipanja..
Tako da ih nokti nisu neki problem.. i sad kad sam dosla s trudovima niko nista nije reko..
Sad sam ih samo malo skratila zbog sebe ako beba dode prije sljd termina da mogu baratat s njom
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Ja sam 2019. U Petrovoj morala bar jedan nokat skinuti. A i sada u Beta+.
Tako da više onda ne znam. Ali lijena sam ih nekako raditi, tako da sam ih skinula prije 3 mjeseca.
Spavati će se nama u sobi sigurno godinu dana (za sada svi spavamo u našoj sobi , tako da će mo samo još kinderbet vratiti).
Sobicu sređujemo prvenstveno sada da imamo kamo sa stvarima za bebača.
Nisam nikada ni razmišljala da bi dijelili sobu jer je ta prostorija tako i bila smišljena za dječiji sobu. A i 6 godina razlike u nije baš za dijeljenje sobe, pogotovo što stariji bude sljedeće godine trebao mir kada krene u školu.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Ja isto ne vidim toliki problem jer koliko hitnih operacija se desi, prometnih…sama sam imala takvu situaciju, ne planira svatko završiti na kirurgiji pa bude sve ok, ali ne želim sama sebi stvarat presing da se borim s nekim u slučaju mog straha i tuđe nadrndanosti u smjeni pa idem linijom manjeg otpora. Svi smo bar nekad naletjeli na razne pojave u kutama 🫣 plan mi je zdrav bebač i živa ja, sve ostalo izbjegavam, a ima raznih nelogičnosti i fokusa na krivim stvarima
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Dovoljno vam je osloboditi kaziprst na desnoj ruci ako ne mozete bez gela. Ma da neki trate skroz bez ako ides tipa na ugovoreni carski znas da je op i time se nebi igraoa pod cijenu jednog trajnog laka.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
PREGLEDI
Ana_ZK_101 6.8.
Lea25 6.8.
Ana_ 11.8.
Deepblue 18.8.
TERMINI
Martinaaa_ 1.9.
Maravillosa 4.9. ⚽
Amiiina 7.9. 🌸
Rainbow_Hope 11.9. ⚽
Crox 16.9. 🌸
Marina.25 20.9. ⚽