Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lea25
    27. Srpanj 2025. 21:07

Evo upravo zaboravih opet 😔😒
    Imam trajni lak godinama, planiram skinuti na idućem terminu, ne želim uopće nokte u zadnjem tromjesečju, zlu netrebalo. Sad me zanima jel to znači da na noktima ne smijem imati nikakav “materijal” odnosno sloj nečega ili je bitna samo prozirnost, pa mogu staviti nešto prozirno sto će mi zaštiti nokte od drastičnog pucanja nakon toliko godina bez ičega? 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 6.8.🔭🩺

• Regina
    27. Srpanj 2025. 21:37

lea25

Evo upravo zaboravih opet 😔😒
    Imam trajni lak godinama, planiram skinuti na idućem terminu, ne želim uopće nokte u zadnjem tromjesečju, zlu netrebalo. Sad me zanima jel to znači da na noktima ne smijem imati nikakav “materijal” odnosno sloj nečega ili je bitna samo prozirnost, pa mogu staviti nešto prozirno sto će mi zaštiti nokte od drastičnog pucanja nakon toliko godina bez ičega?

Koliko je meni poznato,prozirni lak može 😊

• Ana_
    28. Srpanj 2025. 10:43

PREGLEDI

Lendoxia 30.7. 
    Ana_ZK_101 6.8.
    Lea25 6.8.
    Ana_ 11.8.
    Deepblue 18.8.

TERMINI

Martinaaa_ 1.9. 
    Maravillosa 4.9. ⚽
    Amiiina 7.9. 🌸
    Rainbow_Hope 11.9. ⚽
    Crox 16.9. 🌸
    Marina.25 20.9. ⚽
    Alba 23.9. ⚽
    Mare8080 25.9. 🌸
    Clo 5.10. ⚽
    Lendoxia 9.10. ⚽
    Mimoza17 15.10. ⚽
    Marchy89 15.10. ⚽
    Artemiss 21.10. 🌸
    Ana_ 23.10. ⚽
    Deepblue 23.10. ⚽
    Regina 31.10. 🌸
    Leia 31.10. 🌸
    Plavuša 3.11. 🌸
    Nala48 4.11.🌸
    Jana1993 5.11. ⚽
    Luna23 5.11.
    Ana_ZK_101 13.11. ⚽
    Marijamiriam14 14.11.
    Miškica30 15.11. ⚽
    Lea25 16.11. ⚽
    Baccarat 17.11. ⚽
    Pikulica6 17.11. ⚽
    Cotton 23.11. 🌸
    Nikkitta 25.11. ⚽
    Rozi_lak 26.11. 🌸
    PuPo24 🌸🌸

Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299

PORODI

Inna_92 20.6.

• Ana_
    28. Srpanj 2025. 10:48

Ja čekam pregled 11.8. pa da se dog s gin za željezo, da nastavim piti. Ili možda da odmah krenem sa ferrumom opet, ne znam ni sama.. 
    Još uvijek mi je nepojmljivo da sam već u trećem tromjesečju, brzo mi je proletilo. Trebalo bi polako početi pripremati stvari, za 2-3 tjedna ću krenuti i to.
    Kad planirate vi krenuti? 

• Ana_
    28. Srpanj 2025. 10:58

U prvoj trudnoći sam bila baš dosta rano, možda već u ovim tjednima (cca 28tt). Sad ipak mislim malo kasnije krenuti 😅

• pikulica6
    28. Srpanj 2025. 11:48

Evo i mene s ogtt, proslo je skroz okej, isla sam u synlab da dobijem sto podnosljivije iskustvo i stvarno su mi proletila ta 2h..dobila sam tu tekucinu za popiti skroz hladnu pa nije bio takav problem i dali su mi da zalegnem tamo u njihovu stolicu pa je sve proslo super!☺️ Bas su mi dosli nalazi i zadnja vrijednost mi je samo povisena za 0,1 pa sam bas proslijedila nalaze svojoj gin pa cekam daljnje upute..pripazit cu na prehranu svejedno, al nadam se da me nece puno gnjaviti.🙈
    Vadila sam i kks da vidimo i zeljezo i snizeno mi je, sto sam i ocekivala jer se osjecam malo umorno a i pila sam ga u prvoj trudnoci.
    Obje pretrage su 26 eura, pa eto ako koga zanima i moze si priustiti, da znate. Stvarno skroz ugodno iskustvo.☺️

• pikulica6
    28. Srpanj 2025. 11:50

pikulica6

Evo i mene s ogtt, proslo je skroz okej, isla sam u synlab da dobijem sto podnosljivije iskustvo i stvarno su mi proletila ta 2h..dobila sam tu tekucinu za popiti skroz hladnu pa nije bio takav problem i dali su mi da zalegnem tamo u njihovu stolicu pa je sve proslo super!☺️ Bas su mi dosli nalazi i zadnja vrijednost mi je samo povisena za 0,1 pa sam bas proslijedila nalaze svojoj gin pa cekam daljnje upute..pripazit cu na prehranu svejedno, al nadam se da me nece puno gnjaviti.🙈
    Vadila sam i kks da vidimo i zeljezo i snizeno mi je, sto sam i ocekivala jer se osjecam malo umorno a i pila sam ga u prvoj trudnoci.
    Obje pretrage sve skupa 26eura, pa eto ako koga zanima i moze si priustiti, da znate. Stvarno skroz ugodno iskustvo.☺️

• Ana_
    28. Srpanj 2025. 12:23

pikulica6

Obje pretrage su 26 eura, pa eto ako koga zanima i moze si priustiti, da znate. Stvarno skroz ugodno iskustvo.☺️

Super nalaz, mooozda će te malo zezati za tih 0.1 ali nadajmo se da neće 😁
    Dosta nas ima s niskim željezom, bebe nam pokupile 😅

• Ana_
    28. Srpanj 2025. 12:25

Jao, hladna tekućina 😍😍
    Ja sam u lokalnom domu zdravlja dobila mlaku prema toploj, znači ne sobne temperature nego baš baš topla tekućina i bilo je za izbljuvat se. Bila je još jedna trudnica pa smo pricale u čekaonici I stvarno je brzo prošlo vrijeme.. 

• pikulica6
    28. Srpanj 2025. 12:42

Super da ti je brzo bar proslo i da si imala drustvo. ☺️ Nadam se da ce biti sve okej kod tebe.🤞🏼
    Evo bas me zvala gin i uvela mi zeljezo (kendural c), pila sam ga i u prosloj trudnoci pa znam da ce mi okej sjesti. A za ogtt mi je rekla da nije strasno, nek pripazim na prehranu i odem slobodno na more jer bas planiramo ici za vikend na 3 tjedna pa kad se vratim da napravim guk. Imala sam povisen secer i u prosloj trudnoci pa sam vec bila spremna i znam sve upute,pa sam sad happy jer sam bar dobila jedan mjesec pikanja manje i jer nije tak visok.☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.