Draga Nikkitaako dobro pratim danas ti je rodendan.. zelim ti sve najbolje i da ti se najveca zelja ostavi i da bebica dode ziva i zdrava 😊❤️
P.S. ja evo opet u petrovoj zbog trudova tak da vidjet cemo kak ce sad proc..
Danas sam tocno 34+1, sav jos drzi ali su trudovi bili postojani..
Moguce da je od sirenja maternice ali nekako nisu sigurni u to..
Drzite nam fige 😊
Držim 🤞🏻da sve bude ok i da beba još malo pričeka ❤️❤️❤️
Javljaj situaciju ❤️
Nela2105 - držim fige i javljaj kako stigneš, bude dobro to sve
plavuša - ja ne znam kako je kod tebe ovo pikanje za guk profil al ja sam si sva jadna nekako. aparat natašte pokazuje 2.8, muka mi hoću ići jest al prvo moram pikati, eeee plače mi se od muke pa to ne ide i ne ide i ne ide, 3 prsta sam pikala da bi neki k uspjela skupiti jer treba minimalno 400 ali ne vjerujem uopće da je ovo moje bilo uspjesno jer rekla je unutar jedne minute to skupiti ja sam se mučila 40 min sigurno...pa se krv zgrusa na prstu, sve skori pa perem ruke opet pa novi prst znači pomagaj ako imas uspjesnu taktiku jer ja evo nez kaj cu sad za 2h -.-
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Nela2105 -držim fige i javljaj kako stigneš, bude dobro to sveplavuša - ja ne znam kako je kod tebe ovo pikanje za guk profil al ja sam si sva jadna nekako. aparat natašte pokazuje 2.8, muka mi hoću ići jest al prvo moram pikati, eeee plače mi se od muke pa to ne ide i ne ide i ne ide, 3 prsta sam pikala da bi neki k uspjela skupiti jer treba minimalno 400 ali ne vjerujem uopće da je ovo moje bilo uspjesno jer rekla je unutar jedne minute to skupiti ja sam se mučila 40 min sigurno…pa se krv zgrusa na prstu, sve skori pa perem ruke opet pa novi prst znači pomagaj ako imas uspjesnu taktiku jer ja evo nez kaj cu sad za 2h -.-
je li prvo dooobro ugrijes ruku pod vrucom vodom ja to negdje od lakta do prstiju da lagano koza pocrveni, osusi i onda se bocnem i onda to dobro ide. Ovo sto si cijedila 40 min ti sigurno nece bit dobro. meni je prosli put uzorak koji sam malo dulje kapala bio zgrusan. sreca imala sam mjerenja glukometrom pa su znali po ostalima da se to poklapa
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
a jesam, jos mi se i ruka cijela znoji koliko sam se namučila, ja sam isto s uređajem izmjerila pa ću ga uzeti sutra za svaki slučaj. Vidjet ću kako će ova 3 pikanja ići al ovo me toliko razjebalo da nisam ni mogla normalno pojest :/ a i jos mi taj ujutro bio 2.8 jer sam i duže spavala i sinoć nisam baš mogla neš pojest...nadam se da neće to srati..
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Clo, kako kaze i lendoxia, ugrijes ruke, ja vadin uz lijeve s time da samo saku ugrijem, bocnem na sredini jagodice i samo cijedim iz tog prsta, od korijena prema vrhu.. Prva je potrajala par min, ali nije se grusala, pokapala sam sve okolo valjda bilo vise krvi na podu i ormaricu nego u epruvetici... Ako ti teze ide probaj da ti ruka visi dolje pa kapaj u epruveticu, tako sam ja sad drugi outa i dosta brzo se napuni, samo moras dobro "ciljati" da ne bude krvi svuda okolo i opusti se, ako si u grcu i pod stresom slabije ce ti krv ici...
Mebi su dosad ove dane seceri bili nataste 4,6 do 4,8, ajde danas je bio 4,8, a poslije dorucka nikad nije isao preko 5, danas je 5,7, jer od stresa il cega boze dragi, a sve dane jedem isto ko i danas 🙈
Znam jedino da ce mi jagodica poplaviti do kraja dana, oba puta do sad sam iz iste i to cijedenje, jaoo uzas..
Jedva cekam da to sutra odnesem i nadam se da ce sce bit ok, da se nece zgrusati a na kraju krajeva i nalazi isto tako..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Clo, kako kaze i lendoxia, ugrijes ruke, ja vadin uz lijeve s time da samo saku ugrijem, bocnem na sredini jagodice i samo cijedim iz tog prsta, od korijena prema vrhu.. Prva je potrajala par min, ali nije se grusala, pokapala sam sve okolo valjda bilo vise krvi na podu i ormaricu nego u epruvetici… Ako ti teze ide probaj da ti ruka visi dolje pa kapaj u epruveticu, tako sam ja sad drugi outa i dosta brzo se napuni, samo moras dobro "ciljati" da ne bude krvi svuda okolo i opusti se, ako si u grcu i pod stresom slabije ce ti krv ici…
Mebi su dosad ove dane seceri bili nataste 4,6 do 4,8, ajde danas je bio 4,8, a poslije dorucka nikad nije isao preko 5, danas je 5,7, jer od stresa il cega boze dragi, a sve dane jedem isto ko i danas 🙈
Znam jedino da ce mi jagodica poplaviti do kraja dana, oba puta do sad sam iz iste i to cijedenje, jaoo uzas..
Jedva cekam da to sutra odnesem i nadam se da ce sce bit ok, da se nece zgrusati a na kraju krajeva i nalazi isto tako..
aaaa evo ja javim za pol sata svoje dojmove hahaah znači toliki mi je stres da ne mogu uopće jest kad nosis to sutra? mene svi prsti bole kad sam za prvi taj ubola se u 3 prsta od muke kak nije islo haha ak me budu zajebavali rekla je da ako ćemo pomoću vlastitog uređaja da treba 2 dana pikanja i dostaviti rezultate pa se ja paralelno budem i na uređaj i ovo odnesem ak slucajno ne bude dobro...
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Ma bude to ok, mozda ne bas taj prvi, ali nemoj onda jest ujutro pa neka ti tamo oni izvade nataste.. Ja se fakat nadam da ce uzorci bit ok, jer cu svisnut ako cu morat ponovo il nezz sta..
A ja racunam da cu oko 8,pola 9 zadnje bit na VV, jer mi teeba do bolnice cca sat vremena...
Drzim fige clo 🤞
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
a evo živa sam ovaj drugi put, muređaj pokazao 4.9, jer nakon 2.8 sam pojela snjitu kruha i delux sunke i malo jogurta i uz sve to si iscjedila jednu naranču jer je 2.8 preeeenisko. tak da ovaj drugi 4.9 je sasvim oke... isao je nekako bolje, malo sam uhvatila ritam kad upadne kapljica dvije da je gurnem dole pa nakon par promjesam al vidjet ćemo šta budu rekli sutra. Svakako sam mislila sutra doci natašte pa nek pikaju i rade kaj oće, samo razmisljam kako cu si sutra burek neki kupiti od muke ujutro kad sve završi hahaah
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Eto mene cure doma.. pustili me jutros..trudova nocas nije bilo, kaze koliko sad dalje izdrzis izdrzis..
Usla sam u 35ti tt tak da vise nisu ni zabrinuti ni nista.. curka ima 2100g tak da kazu da s tom tezinom otpustaju bebe doma pa nema brige.. za pluca je dobila tak da kad krene krene..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Eto mene cure doma.. pustili me jutros..trudova nocas nije bilo, kaze koliko sad dalje izdrzis izdrzis..
Usla sam u 35ti tt tak da vise nisu ni zabrinuti ni nista.. curka ima 2100g tak da kazu da s tom tezinom otpustaju bebe doma pa nema brige.. za pluca je dobila tak da kad krene krene..
samo pozitiva, nadji nešto da te opusta. znam curke koje su isto tako bile pa premašile termin, vjerujem da znaju šta rade i da će to biti super izdržiiii
curka lijepo napreduje i malo je nestrpljiva al možete vi to
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji