Ja bi potpisala trudove u 35.tt 🙈🙈🙈 bez stresa samo opusteno biti ce sve to dobro veliki su to tjedni 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Eto mene cure doma.. pustili me jutros..trudova nocas nije bilo, kaze koliko sad dalje izdrzis izdrzis..
Usla sam u 35ti tt tak da vise nisu ni zabrinuti ni nista.. curka ima 2100g tak da kazu da s tom tezinom otpustaju bebe doma pa nema brige.. za pluca je dobila tak da kad krene krene..
moglo bitl to bit super. frendica je rodila blizance u 35tt, bili su kratko na neonatologiji jer su bili nesto manji - ipak blizanci jelte. Al nije bilo nikakvih intervencija posebnih i sve je bilo super. Ona kaze da se spasila sto se ranije rijesila :)
3/2024 💙
Nela2105 hvala ti, da ročkas je bio jučer. 🙏🏼❤️ Ne mogu vjerovat da si završila opet u bolnici, i da su te otpustiliu vikendom. Neka su, Bogu hvala, bolje da si doma u svojoj komociji. Bebica ima lijepu kilažu. Dobila si, pretpostavljam 2 injekcije Dexamethasona? Nisu te spojili na tokolizu? Znam da to kapa min 48h. U svakom slučaju, sretno i mirno do kraja! Još koji tjedan da izdržiš! 🙏🏼🥰😍🍀😘
Cure koje se pikate radi GD, znači čitam i divim se, kakva je to muka, zvuči baš teško ovo što Clo opisuješ. Ja sam 24 tt u utorak, tako da planiram OGTT tek krajem tjedna; maybe friday ili onaj idući tjedan.. pomisao da ne budu dobri nalazi i da se opet negdje moram pikat, evo ne znam, jeza me hvata. Svaka čast kako se vi nosite s time! ❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nela super da ste doma i da nema trudova, nek jos potraje tako bar 2,3 tjedna 🤞
Clo kako ide? Ja sam sad ovu trecu napunila samo tako, mislim da bi i onu vecu epruvetu iz laba napunila kako je krv tekla, morala stavit flaster na prst da zaustavim krv.. Mozda zato jer se pikam u isti prst 🤷🏼♀️😁
Nikkitta pa onda happy brzdej, da se ostvari kaj god si pozelis 🎉🥂🎂 i nadamo se da ogtt bude dobar kad dode vrijeme za njega
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Nikkitta- sve najbolje i od mene, neka ti se ispuni sve kaj u ovom trenutku želiš ❤️ i nadam se da guk profil nećeš morati raditi...nez meni je muka al vidis da nekima nije sve ruke me bole i kod mene to ne teče tako al ebiga...
plavuša - ajme divim ti se da kod tebe to tak lako ide, daj i meni posudi hahaha ja sam tek sad ručala tako da cu za 2h pikati, al sama pomisao mi je muka. al smjesno mi je bilo jer kad je bila ta edukacija cinilo mi se ma iziii ajde budem to, al kak to u praksi nije baš tako osim kad se porežeš pa ne možeš zaustavit krv a sad nikako napunit
ne pamtim kad sam bila tako nervozna i živčana i jadna... sinoć isto kak mi muž aplicira u rodnicu tu neku kremu, jos to ide u neki aplikator plastični tako je ostro i boli, treba udboko nagurati a ne ide baš lako, baš mi mučenje sve to svaku noć da mi se plače od muke...
morala sam se očito danas pojadati jer mi puna kapa ovaj guk mi bio očito još okidač ahahha
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Nela2105 hvala ti, da ročkas je bio jučer. 🙏🏼❤️ Ne mogu vjerovat da si završila opet u bolnici, i da su te otpustiliu vikendom. Neka su, Bogu hvala, bolje da si doma u svojoj komociji. Bebica ima lijepu kilažu. Dobila si, pretpostavljam 2 injekcije Dexamethasona? Nisu te spojili na tokolizu? Znam da to kapa min 48h. U svakom slučaju, sretno i mirno do kraja! Još koji tjedan da izdržiš! 🙏🏼🥰😍🍀😘
Cure koje se pikate radi GD, znači čitam i divim se, kakva je to muka, zvuči baš teško ovo što Clo opisuješ. Ja sam 24 tt u utorak, tako da planiram OGTT tek krajem tjedna; maybe friday ili onaj idući tjedan.. pomisao da ne budu dobri nalazi i da se opet negdje moram pikat, evo ne znam, jeza me hvata. Svaka čast kako se vi nosite s time! ❤️
Ma kod mene nema smisla vise tokoliza, to su tjedni da ako krene porod, oni poradaju trudnice jer je beba vise manje spremna skroz..
Jesam da ono prosli put kad sam bila sam dobila inekcije..
A cekalo se Zlopasu da dode (on mi vodi trudnocu privatno) i da kaze dal mogu ic doma.. jer se spustila skroz dole i sad jbg kaze kolko bude bude.. mene jedino sad sav drzi da ne krene porod, ali eto i uz to sam otvorena za prst sto ne mora nista znacit
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
plavuša - update, sad treće pikanje jos gore...ja ne znam al meni to nikako ne ide...aparat pokazuje 4.4, tak da ja aparat def nosim sutra sa sobom jer ovaj niti jedan neće biti dobar a ponovno pikanje ne dolazi u obzir kad vidim da ne ide...nemam uopće apetit od sveg ovog, koliko muke za ništa...
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
plavuša - update, sad treće pikanje jos gore…ja ne znam al meni to nikako ne ide…aparat pokazuje 4.4, tak da ja aparat def nosim sutra sa sobom jer ovaj niti jedan neće biti dobar a ponovno pikanje ne dolazi u obzir kad vidim da ne ide…nemam uopće apetit od sveg ovog, koliko muke za ništa…
Joj bas mi zao da se tako mucis s time 😔
Nek samo uvaze sutra mjerenja s aparatica i sve bude ok
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Nela2105 nadam se da će sve biti ok, sad su to već lijepi tjedni tako da će sigurno sve biti dobro i ako beba malo požuri 😊
Cure ako koja planira kupovinu spavaćica za dojenje, imate u većim Offertissimama po 13,50€, turski pamuk. To mi se nekako čini najpovoljnije u odnosu na sve online shopove koje sam gledala.
👩❤️👨 32/34
4.11. termin 🩷🐤
plavuša - update, sad treće pikanje jos gore…ja ne znam al meni to nikako ne ide…aparat pokazuje 4.4, tak da ja aparat def nosim sutra sa sobom jer ovaj niti jedan neće biti dobar a ponovno pikanje ne dolazi u obzir kad vidim da ne ide…nemam uopće apetit od sveg ovog, koliko muke za ništa…
Joj bas mi zao da se tako mucis s time 😔
Nek samo uvaze sutra mjerenja s aparatica i sve bude ok
ma i ako ne uvaže iskreno boli me pipi ja sam dala sve od sebe...sve u svemu možda se vidimo sutra
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji