Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala48
    01. Srpanj 2025. 19:54

Kad već nabrajamo... Ovaj sam vikend popila dva gutljaja gemišta, bili smo na roštilju i toliko sam ga mjerkaka, pa sam uzela dečku malo i jela sam pizzu s pršutom 😁 Plus, danas sam užasno umorna pa sam pokleknula i popila tri one 2u1 kave (time se baš ne ponosim) 🙈

Piva bez alkohola mi nikako ne leži, baš mi je nekako bljutava, ali zato mi je onaj 0.0 Somersby odličan. Također uzimam Hidru, to mi je super kad sam u kafiću jer ima pola litre pa ju ne popijem za sekundu. 

👩‍❤️‍👨 32/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Jana1993
    01. Srpanj 2025. 22:07

Nala48

Kad već nabrajamo… Ovaj sam vikend popila dva gutljaja gemišta, bili smo na roštilju i toliko sam ga mjerkaka, pa sam uzela dečku malo i jela sam pizzu s pršutom 😁 Plus, danas sam užasno umorna pa sam pokleknula i popila tri one 2u1 kave (time se baš ne ponosim) 🙈

Piva bez alkohola mi nikako ne leži, baš mi je nekako bljutava, ali zato mi je onaj 0.0 Somersby odličan. Također uzimam Hidru, to mi je super kad sam u kafiću jer ima pola litre pa ju ne popijem za sekundu.

I meni hidra odlična. Ja ujutro maluuu kavicu, i otkad je pijem migrene nestale. A sad, možda može biti i jer sam u drugom tromjesečju pa se sve nekako smiri.

Inače od ovih nezdravih stvari još, paše mi cola zero😅pa si nekad priuštim, ali ne sad prečesto.

A od hrane pohana piletina ajmeee, mogla bi je svaki dan jesti. 

Jaja ne mogu vidjet, prije sam bar 3 puta tjedno jela ujutro za doručak. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Blondy
    01. Srpanj 2025. 22:45

Upadam sa zimskih beba. Vec sam pitala na ljetnicama, ali mozda i ovdje ima netko tko se kontrolira u Gineko i ima info kad doktorica ide na godisnji?
    Hvala

rozi_lak
    01. Srpanj 2025. 22:54

Somersby 0.0 spašava na ove vrele dane, uvijek pokupujem sve bazge s police 😅 jagoda mi preslatka
    A znam da se tolerira deci vina, ili čaša piva, ali ja imam ipak neku blokadu tako češće popiti, pa se zadovoljim s 1-2 gutljaja piva tu i tamo. U biti vino ni prije nisam pa mi ono ništa ne znači, ali pivo mi baš utaži žeđ.
    Kola me spašavala isto kad sam mučnine imala, znala sam cijeli dan biti na koli i kruhu

Nikkitta
    02. Srpanj 2025. 00:17

Ja ne pijem alkohol još od zadnje operacije 2021., odvikla se totalno, a u trudnoći tek nema teorije. 😬 CDC je 2023. objavio da ne postoji sigurna količina alkohola, osobito u trudnoći. Alkohol lako prolazi posteljicu, a beba nema razvijen enzim za njegovu razgradnju što donosi razne rizike za njeno zdravlje. Naravno, kužim i gulity pleasures i svaka od nas će sama odlučit koje rizike je spremna preuzeti, samo sam osjetila da je bitno na forumu koji mnogi čitaju i čitat će, naglasiti da se ne preporuča baš nikakav alkohol u trudnoći. 🤭😅 A sad moram zzzzz, no sutra ću razmislit koji su moji guilty pleasures, pa da i ja priznam da nisam savršena, i to ni ne tvrdim. 😂🥰

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.