Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lendoxia
    07. Srpanj 2025. 20:17

26+3 sam danas 🥰 ima mrcina vjerojatno vec preko 900 g sto ce bit kad oteza ovih tjedana ne znam al vec si zalim unutarnje organe 😂 meni se ne da placst aplikacije pa sam nasla neki najjednostavniji besplatni bit ce dobro za ono sto mi treba.
    Sto se tice razgovora s osobljem ja sam od onih sto su oni zivcaniji ja sam finija i u rukavicama i ne dam se isprovocirat jer to obicno eskalira situaciju. Probam i probit nervozu nekim humorom pa se obicno svi smeksaju. Nisam konfliktan tip u zivotu opcenito mozda ponekad i na svoju štetu 

38 hipo hasi
    +03.02 Decko na putu <3

Nala48
    07. Srpanj 2025. 20:43

Hej cure, da se i ja malo javim, čitam naš forum uglavnom, ali sam pobjegla par dana na more pa nisam stigla tipkati. Nadam se da svima sve napreduje dobro 🥰
    Moja gimnastičarka i dalje standardno mlati, najviše navečer kad legnem. Baš sam dala frendici da osjeti, lupila ju je ravno u dlan, pa je komentirala kako ne može vjerovati da je tako mala, a da toliko jako lupa. Inače mene sad čeka isto OGTT, ali najviše od svega odbrojavam napokon prestanak rada, dosta mi je više posla i sve me živcira, valjda i hormoni rade 😅

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

• Jana1993
    07. Srpanj 2025. 23:06

Ja sam skužila da se bebač češće javlja popodne, ali kad mirujem. Još uvijek ne osjetim baš lupkanje dok sam u pokretu. Danas sam dosta bila na nogama pa ga skoro nisam ni osjetila, sve dok nisam malo lupkala po trbuhu jer sam se već zabrinula, onda mi je vratio 🥹 ali nisam sad primjetila neki određeni ritam. Kako koji dan. Mislim da dosta ovisi o tome što jedem, koliko se krećem.. A što se tiče stvari za bebu, dobila sam dosta robice koju nisam počela razvrstavati, ali mislim da ću krenuti uskoro čisto da znam što će faliti. Kolica gledam i polovna ako bude kakav dobar deal a i nova.  Nekako bi iskreno htjela kupiti što manje toga, i uvijek sam za proslijeđivanje bebinih stvari. Mislim da je ipak malo previše svega odjednom za kupiti, i da oni to tako sve brzo prerastu i pol tog se ne iskoristi. Nosiljku ću dobiti, baby bjorn, krevetić, kadicu. Kupila bih novu izdajalicu i madrac za krevetić 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Jana1993
    07. Srpanj 2025. 23:09

Nikkitta mislim da si ti spomenula kapilare na lijevoj nozi/boku, meni isto popucale. Čak i na desnom, ali manje. Baš se vidi sad dosta.

A inače me sinoć ulovio grč u nozi, tijekom spavanja🥲 čitala sam da može biti od manjka magnezija. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Ana_
    08. Srpanj 2025. 07:23

Jana1993 da, grčevi su česti zbog nedostatka magnezija. Cure koje imate problema sa grčevi a, možda bi vam pomogao i magnezij u sprej. Ja sam si ga kupila jer od sumeceg magnezija i ma probavnih smetnji, i moram priznati da mi je stvarno ok.

Ovo moje bebce svako jutro kad se probudim i ležim u krevetu lupa li ga, lupa. Okrenut je na glavu, noge su mu na lijevoj strani pa se tu najviše osjeti 😂
    I dosta osjetim kad me po cerviksu odalami, a to očito baš voli 😅 Dosta neugodan osjećaj, kao mini strujni udar svaki put 😂

• Jana1993
    08. Srpanj 2025. 09:29

Baš ću uzet danas u ljekarni, evo i sinoć me probudio grč u listu. Skroz neugodno 🥲

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• PuPo24
    08. Srpanj 2025. 09:44

Ja uzimam magnezij od pocetka , ne samo da je potreban zbog grceva u nogama nego je i jako djelotvoran za maternicu koja raste. Tako da preporuke svima da ga stalno koriste biti ce vam lakse. 

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

deepblue
    08. Srpanj 2025. 09:50

Pozdrav svima 😊
    Koliko vidim svi dobro napreduju, bas mi je drago 🤗
    Ja sam obavila ogtt, sve super proslo (srecom stavljaju limunsku u otopinu, pa je bilo skroz ok), rezultati dobri. Malac je sve aktivniji, jucer na pregledu je bio glavom prema dolje 🙃
    Sljedeci pregled 18.8.
    Sretno svima i jedva cekam pobjeci na more, bas je dobro u plutajucem stanju 🤭
    Btw narucila sam si onaj napuhanac/luftic za trudnice (s rupom za trbuh 🤣) - koristi li tko mozda? Bas se nadam da ce pomoci barem malo za plazu..

👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
    🧑91` normo
    04/2025 Panorama low risk, dečko 💙

• Ana_
    08. Srpanj 2025. 09:58

PuPo24

Ja uzimam magnezij od pocetka , ne samo da je potreban zbog grceva u nogama nego je i jako djelotvoran za maternicu koja raste. Tako da preporuke svima da ga stalno koriste biti ce vam lakse.

Ja ću si morati uzeti neki drugi, ovi sumeci mi nikako ne pašu. U prvoj trudnoći sam ga pila kroz cijelu trudnoću bez problema, sad shit show svaki put 🤷🏼‍♀️

Nela2105
    08. Srpanj 2025. 10:03

Ana_

PuPo24

Ja ću si morati uzeti neki drugi, ovi sumeci mi nikako ne pašu. U prvoj trudnoći sam ga pila kroz cijelu trudnoću bez problema, sad shit show svaki put 🤷🏼‍♀️

Ja od 26tt imam lazne kontrakcije, na hitnoj su mi tad rekli da si obavezno uzmem magnezij 375..
    Uzela sam mg 375 citrat sumeci i odlican mi je.. svaki dan popijem jednu, ako me previse stete trbuh popijem dvije..
    Ne znam dal taj koristis al meni pomaze

👩🏼 27
    🧔🏻‍♂️ 39
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    01.09.2025. Ajla 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI