Nešto sam vidjela na TT, ako je istina. Izglasano da se za svako novorođeno dijete dodaje godina staža i navodno od 1.8. Veće komplikacije.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Nešto sam vidjela na TT, ako je istina. Izglasano da se za svako novorođeno dijete dodaje godina staža i navodno od 1.8. Veće komplikacije.
Stalno to govore, nadam se da bude tako. Prvo je bilo s 1.6. pa s 1.7., sad je već s 1.8.😂
Je. Isla sam gledat konacni prijedlog i pise da stupa na snagu 1.8. Ako se sutra izglasa. Mamu im njihovu bezobraznu pohlepnu 🫣
Ja sam malo zatrpana. Lose spavamo zadnjih dana,danas sam u bolnici isla sebi dic nalaze stitnjace,tati sam pratnja jer mora raditi biopsiju kostane srzi,a spavala sam nocas 2,5 sata,rekli su da ce bi pusten tek iza 11 pa tu camim po Vinogradskoj 🫣 nadam se da ste dobro sve
Nikkitta javi ako bude pregleda danas i saznaš nešto konkretno. Dok nema svježe krvi dobro je znači da je stalo i sada izlazi ta stara krv. Nadam se da se držiš koliko ti okolnosti dopuste i da će se konačno saznati nešto konkretno
Ma strašni su više s tim svojim izglasavanjem, odugovlače bespotrebno. Sram ih može biti sve skupa.
Nikkitta nadam se da si ok 🙏💕💪
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Luna23 meni je CRP povišen cijelu trudnoću (kao i leukociti), LOM mi kaže da je to normalno. Svakako provjeri sa svojom ginekologinjom, mislim da ako je do 10 nije razlog za brigu.
Nikkitta kako se držiš? Ja sam imala često krvarenja u prvom i početkom drugog tromjesečja, za sve su rekli da su bili hematomi, makar se nekada nisu vidjeli na uzv.
Za sve cure koje trebaju raditi ogtt, a imaju problema sa venama, ja sam svoj odradila jutros. Tekućina nam je svima koje smo bile tamo bila fuj, pogotovo što se treba popiti u roku 5 minuta, ali preživi se. Mene su bockali 4 puta, ništa od braunile. Na trećem vađenju krvi je zaštekalo, jer mi nije mogla naći venu u desnoj ruci već je samo gurala i kopkala s iglom pa se prebacila na lijevu i tu je uspjela izvaditi. Uglavnom, drago mi je da je gotovo, sad još samo da nalazi budu dobri
Sretno svima koje rade ogtt
Ja sam počela osjećati u 17-18 tjednu. Vele da žene koje drugi put rode da ranije osjete bebu i od tad mi se javlja uvijek u isto vrijeme Haha.
Inače, netko me pitao da koju dozu Utrogestana pijem, dobila sam standardnu dozu, ali dobila sam one koje se mogu i piti. Zanima me jel imaju isti učinak kada se koriste oralno i kada idu vaginalno? Iritira me konstantno to stavljat i iscjedak onda nakon toga🥲
Vezano za serklaz, danas sam išla na vađenje krvi, CRPa i urina. CRP mi je 10, ne znam jel ima razloga za brigu?
U petak idem na kontrolu opet u bolnicu pa ću znati 100 posto jel treba serklaz ili ne. Zasad stoji da ne jer nije veliko odstupanje, ali provjerit će još jedan doktor tamo
Meni ti je CRP dan prije serklaza bio 23,7 i sad je 22 kad mi rade krvnu sliku, jednostavno je tako nekih trudnicama cijelu trudnocu povisen.. nisu se nesto previse obazirali na to..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Dobro sam cure drage, hvala vam što mislite i pitate ❤️. Krvarenje je napokon prestalo, ali držat će me još 2 dana dok ne dođu nalazi UK za koju sam jutros dala urin, jer su tako tražili. Meni to malo nema smisla, jer sam pila antibiotik kuru 7 dana i tek je 4 dana od zadnjeg popijenog, a znam da bi se inače trebalo čekat barem 2 tjedna do kontrolne UK, jer može bit lažno sterilna. Ali oke, napravila sam, pa bumo vidli. 🤷🏼♀️ Anyhow. Očekujem konkretan pregled tamo u četvrtak prije nego me puste doma. Krvarenja u 1 tromjesečju su prilično učestala radi implantacije, hematoma ili manjka progesterona radi insuficijencije žutog tijela do 12 tt, ali krvarenja u 2 tromjesečju vele mi da su puno rijeđa i time ozbiljnija i zato kad sam vidjela krv u 19 tt, bila sam izvan sebe. Navodno ako nisam do sad imala hematom, male su šanse da se sad pojavi. Ma da se razumijemo, vidjeti krv u bilo kojoj fazi trudnoće je užasno stresno i svaki put kad bih tu čitala vaša iskustva s krvarenjem radi hematoma, pretrnula bih.
Inna_92 i ja stalno mislim o tebi i tvojoj bebici, nadam se da je sve okej. 🙏🏼🍀❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Drago mi je da si dobro koliko možeš biti.
Nadam se da je to to sto je iz nekog razloga moralo izaći i da ste sad opet na sigurnom, ja sama to nazivam doslovno krvavim stresom tako da te razumijem.
Ja sam bez krvi 2 tjedna, iako sam znala razlog, stres od doma do bolnice dok potvrde da je bio hematom koji nije ništa poremetio uvijek ostavi traga. Navijajte da prekosutra kažu da vise nema nijednog je…..g hematoma.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji