Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana1993
    02. Srpanj 2025. 17:54

plavuša

Ajme nikkita hrana je uzas, pa kak obi nisle s tim nahraniti trudnicu, iako za GD nije nista bolje vjerojatno, ali vecera u 16,30 i kasnije nista, bozeeee, badamo se samo da nalazi svi budu super i da ides doma…
    E a mene je danas zvala patronazna, bas sam se iznenadila jer nakon prvog poroda prije 12 gldina sam ja njih morala nazivati da li ce tko doci.. Pitala me da li ima potrebe da dolazi prije poroda, rekla sam da ne i onda je rekla ako bilo sta trebam nek zovem i da se vidimo dan, dva kad se vratim iz bolnice sa bebom 🫶

Heeej ne kužim ovo kad te patronažna zove, to svakog tak moraju nazvati tijekom trudnoće (ili ti njih)? Hoću reći, nisam nikad čula da se s patronažnom može stupiti u kontakt i prije poroda. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

plavuša
    02. Srpanj 2025. 18:27

Jana1993

plavuša

Ajme nikkita hrana je uzas, pa kak obi nisle s tim nahraniti trudnicu, iako za GD nije nista bolje vjerojatno, ali vecera u 16,30 i kasnije nista, bozeeee, badamo se samo da nalazi svi budu super i da ides doma…
    E a mene je danas zvala patronazna, bas sam se iznenadila jer nakon prvog poroda prije 12 gldina sam ja njih morala nazivati da li ce tko doci.. Pitala me da li ima potrebe da dolazi prije poroda, rekla sam da ne i onda je rekla ako bilo sta trebam nek zovem i da se vidimo dan, dva kad se vratim iz bolnice sa bebom 🫶

Heeej ne kužim ovo kad te patronažna zove, to svakog tak moraju nazvati tijekom trudnoće (ili ti njih)? Hoću reći, nisam nikad čula da se s patronažnom može stupiti u kontakt i prije poroda.

Jana nisam ni ja znala.. Cula sam prije da je znalo par cura rec da su bile kod njih i u trudnoci, ali nisam se obazirala previse. Rekla je da joj je sestra od ginekologa dala popis trudnica i svaku zove prije da se kao dogovore, a poslije poroda dolazi svakako

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Jana1993
    02. Srpanj 2025. 18:35

plavuša

Jana1993

plavuša

Jana nisam ni ja znala.. Cula sam prije da je znalo par cura rec da su bile kod njih i u trudnoci, ali nisam se obazirala previse. Rekla je da joj je sestra od ginekologa dala popis trudnica i svaku zove prije da se kao dogovore, a poslije poroda dolazi svakako

Ma daj, pa super, sigurno ne može odmoći ako dođe i u trudnoći. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Maravillosa
    02. Srpanj 2025. 19:39

Evo i moj update sa pregleda danas, mali 1800g i okrenut glavicom dolje i sve u redu, mjere za 31+5.
    Buduci da sam nocas imala  dosta bolne i ucestale BH kontrakcije koje su se smirile tek nakon sto sam popila normabel i mg, doc me za svaki slucaj poslao u Vinogradsku na ctg i provjeru plodne vode.
    Otvorena sam jedan prst sto je za trecerotku normalno, na ctg-u jedan trud, dobila th.Andolom do kraja zbog moje anamneze ( bili su ljuti sto nisam dosad uzimala Andol), povecali utrice na 2xdnevno i kontrola pocetkom 8.mjeseca kad se vratim s mora kod njih.Tamo ce mi odraditi bris na BHSB. Kazu da ne moram posebno mirovati, ali da malo usporim. Preporucuju obaveznu indukciju sa 38.tjedana zbog abrupcije u prosloj trudnoci, tako da izgleda da ce moja beba ipak biti ljetna bebica😅
    Samo se moram psihicki na to pripremiti😰

Nikkitta drz se, jos malo i doma si i kad dodjes samo odmaraj i fino papaj🥰

• Ana_
    03. Srpanj 2025. 07:10

PREGLEDI

Ana_ 4.7.
    Miškica30 4.7.
    Lea25 8.7.
    Martinaaa_ 9.7. 
    Regina 10.7. 
    Cotton 17.7.
    Rozi_lak 17.7.
    Miškica30 23.7.
    Lendoxia 30.7.

TERMINI

Martinaaa_ 1.9. 
    Maravillosa 4.9. ⚽
    Amiiina 7.9. 🌸
    Rainbow_Hope 11.9. ⚽
    Crox 16.9. 🌸
    Marina.25 20.9. ⚽
    Alba 23.9. ⚽
    Mare8080 25.9. 🌸
    Clo 5.10. ⚽
    Lendoxia 9.10. ⚽
    Mimoza17 15.10. ⚽
    Marchy89 15.10. ⚽
    Artemiss 21.10. 🌸
    Ana_ 23.10. ⚽
    Deepblue 23.10. ⚽
    Regina 31.10. 🌸
    Leia 31.10. 🌸
    Plavuša 3.11. 🌸
    Nala48 4.11.🌸
    Jana1993 5.11. ⚽
    Luna23 5.11.
    Ana_ZK_101 13.11. ⚽
    Marijamiriam14 14.11.
    Miškica30 15.11. ⚽
    Lea25 16.11. ⚽
    Baccarat 17.11. ⚽
    Pikulica6 17.11. ⚽
    Cotton 23.11. 🌸
    Nikkitta 25.11. ⚽
    Rozi_lak 26.11. 🌸
    PuPo24 🌸🌸

Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299

PORODI

Inna_92 20.6.

• Ana_
    03. Srpanj 2025. 07:30

Još jedan četvrtak i lista je tu.. Prolaze dani, prolaze tjedni, bližimo se jeseni i našim bebama ❤️

lea25
    03. Srpanj 2025. 10:29

Evo mene sa anomalija. Beba nije surađivala, za 10 dana idem na dopunu nalaza, svi organi su nam tu, fale nam segmenti tipa šaka, stopalo i to. U taj dio ne sumnjam, i sam dr je rekao da je mali lijen, nadam se da će tako spavati i kad nam stigne. Zabrinuo me dio u kojem je rekao da i dalje vidi hematom, a sad je već ovo odmakla trudnoća, faza u kojoj je svaki hematom trebao biti riješen ili nepostojan uopće. Terapija ostaje do poroda, vraćamo se mirovanju. Ne želim pametovati, ali ovaj zadnji se puno brže smanjivao dok nisam ležala na lijevom boku tjednima i plakala. Hodala sam, sređivala se i bila dobro, i on je otišao, ali poslušat ću struku…

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.