Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rozi_lak
    30. Lipanj 2025. 08:19

Nikkitta, nadam se da ćeš danas dobiti više odgovora i da će dan proći bolje. Drži se, stalno ste mi u mislima.🫂
    Ja sam jučer slabije osjetila svoju malu pa sam se isto uspaničila iako znam da je to normalno u ovim tjednima, ali kiseli gumeni bomboni su odradili svoje pa mi se javila navečer ☺️ koje olakšanje je to sad.
    A ja sam isto RH negativna, IAT mi je isto negativan. Preporuka je odraditi test još u 6mj i 8mj trudnoće, iako moj dr smatra da nema potrebe jer sam primila rhogam nakon zadnjeg spontanog, ja ću odraditi zlu ne trebalo i da sam mirne glave. 

Nikkitta
    30. Lipanj 2025. 08:30

Cure za RH- je jedna forumašica na Ljetnim bebama napisala par korisnih postova da se te neke injekcije primaju više puta, sad ne znam točno, možda da uguglate RH faktor Ljetne bebe 2025 da nađete tu stranicu. Pošto sam ja RH+ onda nisam detaljno upratila, ali ostalo mi je u glavi da je cura pisala specifične informacije, i praksu iz vana. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nela2105
    30. Lipanj 2025. 09:05

Nikkitta

Cure za RH- je jedna forumašica na Ljetnim bebama napisala par korisnih postova da se te neke injekcije primaju više puta, sad ne znam točno, možda da uguglate RH faktor Ljetne bebe 2025 da nađete tu stranicu. Pošto sam ja RH+ onda nisam detaljno upratila, ali ostalo mi je u glavi da je cura pisala specifične informacije, i praksu iz vana.

Mozes primiti vise puta ako krvaris kroz trudnocu..
    Moj prvi gubitak je bio jer sam ja bila RH- a beba RH+ i tijelo ju je na kraju odbacilo..
    Krvarila sam u 10. I 13.tt i oba puta dobila rogham.. takoder sam ga dobila iza spontanog..
    Sad bi ga dobila opet da mi senzibilizacija nije bila neg, sad cemo vidjet u 8mj trudnoce dal ce bit opet neg ili poz.. svakako cu ga dobit opet kad rodim

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

rozi_lak
    30. Lipanj 2025. 09:27

Hvala Nikkitta, našla sam nešto od 189.str do cca 195. Ima par korisnih postova pa pogledajte ☺️

• Mateil
    30. Lipanj 2025. 09:33

leia

Baš mi je žao Nikkittada to prolaziš. Kao da nije dovoljan stres kad vidiš krv, a onda još i taj njihov pristup .. nadam se da će brzo stat krvarenje i da si uskoro doma 🙏🏻

Curke, jel ima koja Rh negativna trudnica koja planira primit profilaksu već u trudnoći?

Upadam kao padobranac, ali ja sam prošli tjedan dobila profilaksu (živim u Njem), daje se inače između 28 i 30 tt. I onda naravno opet nakon poroda. 

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

+27.12 🌸

Nikkitta
    30. Lipanj 2025. 10:09

Rozi_lak promaknuo mi je tvoj prvi post gore, ma nikakve odgovore danas nisam dobila, sve opet nejasno, jedino pozitivno je kaj sam jutros imala samo smećkastu krv, Bogu hvala znači pomalo staje. 🙏🏼🍀💙

Drago mi je da si našla te stranice s Ljetnica, korisne su info! 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

lea25
    30. Lipanj 2025. 10:18

Super, smeđa krv je stara, oksidirala uz koju nema opasnosti…

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

• leia
    30. Lipanj 2025. 10:25

E da, ja tako planiram kao Matei1. U trudnoći i nakon poroda opet 💪🏼
    Slažem se da Rh negativne cure bace oko tamo, ima korisnih info, mene uz moje samostalno istraživanje potaknulo na profilaksu već u trudnoći

Drago mi je Nikkitta da nema svježe krvi više 😊

• leia
    30. Lipanj 2025. 10:31

Nela2105

leia

Baš mi je žao Nikkittada to prolaziš. Kao da nije dovoljan stres kad vidiš krv, a onda još i taj njihov pristup .. nadam se da će brzo stat krvarenje i da si uskoro doma 🙏🏻

Curke, jel ima koja Rh negativna trudnica koja planira primit profilaksu već u trudnoći?

Ja sam RH-.. zar nije da ju mozes dobit prije poroda samo ako krvaris, ili ako test sinzibilizacije pokaze da si pozitivna?

Ja sam kod privatnog ginekologa i u razgovoru s njime sam dogovorila već u trudnoći. Vani je praksa davanje profilakse svakoj Rh negativnoj trudnici već u trudnoći i onda na porodu “nadopuna”. Sama ću platit injekciju kod njega. Kada sam pričala na transfuziologiji s doktorima, pitala sam ih šta savjetuju, oni se slažu sa smjernicama vani i jedna doktorica mi je rekla “da ste moja kćer, ja bih vam je dala.” Meni je prva trudnoća i voljela bih ako Bog da još djece, ne bih voljela riskirat da se senzibiliram u zadnjem tromjesečju ili netom prije poroda. Ako ti je IAT pozitivan, već je kasno za profilaksu, to znači da si već razvila protutijela. 

• leia
    30. Lipanj 2025. 10:33

Ana_

I ja sam RH-, jedna gin kod koje sam bila privatno mi je preporučila rhogam u 28tt. Rekla je da se to tako inače u svijetu radi ali kod nas vrijede stara pravila pa se daje nakon poroda 🤷🏼‍♀️
    Ja ću vidjeti hoću li tražiti ili ne, jer ovo mi je zadnja trudnoća, ne planiram više, a rhogam zapravo "štiti" sljedeću trudnoću.

Drago mi je da je ona preporučila, voljela bih da više ginekologa to zna, a ti odluči za sebe naravno. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.