Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rozi_lak
    01. Srpanj 2025. 13:14

Alba, gdje si radila ogtt? Ja se isto grozim vađenja krvi par puta za redom🥵
    Inače, najbolje mi vade u Petrovoj 3,njima bih dala i 10x za redom 🤣🤣 (znam kako zvuči, znam)

Imam pitanje. Užaaaasno mi se jede tuna. Jel bi pojele jednu konzervu? 🙈 Baš imam želju već mjesec dana i odolijevam ali sve je teže. Inače nemam nekih posebnih cravingsa, ali za ovo mi evo sline cure.

• leia
    01. Srpanj 2025. 13:20

Nikkitta baš mi je drago da je prestalo i nadam se da će dalje proć bez krvarenja, da možeš uživat u ostatku trudnoće. 😊💛

Lea25 🙏🏻 

Baccarat jel ti doktor nešto rekao za te leukocite ili? Jesi radila dks? Meni su isto bili 13 na jednom vađenju, ali kažu normalno je. CRP mi je bio tad manji od 5, UK sterilna tako da..

Nala48
    01. Srpanj 2025. 13:42

Nikkitta nadam se da ćeš ubrzo moći doma i da će ostatak trudnoće ipak proći bez ovakvih stresova i opuštenije 😊

rozi_lak Jela sam i tuna salatu s tunom iz konzerve i tuna burger sa svježom tunom (well-done). Računam da je sve to ok dok se ne pretjeruje. Znam ženu koja je u prvom tromjesečju jela isključivo Rio mare salate jer joj jedino od toga nije bilo muka (nije znala da se ne preporučuje) i rodila je normalnog i zdravog sina. 

👩‍❤️‍👨 32/34
    4.11. termin 🩷🐤

• Alba
    01. Srpanj 2025. 14:07

rozi_lak radila sam u Domu zdravlja u Splitu

• Baccarat
    01. Srpanj 2025. 14:13

Rozi_lak ja pojedem tu i tamo tunu,bilo u konzervi bilo steak,kad mi se bas jede. To su zanemarive količine žive i ne škode ničemu. Od hrane ne jedem sirovo meso i ribu i salate iz dostave/ducana/pekare. Za sir pazim da je pasterizirano mlijeko. Biljne namaze tipa humus samo ako ga ja radim doma. Drugo pojedem kad mi dođe gušt,čak i pršut i pancetu našu domaću. Listerija se tu jako jako jaaako rijetko može naći. E da i nikako ne konzumiram bademovo ili bilo koje drugo biljno mlijeko bez da ga prokuham. Tu je listerija česta, zapravo je sirovo i neobrađeno, a na ovim popisima za trudnice se rijetko nađe.

Leia znaci i tebi je bilo tako? Ma jesam,sve drugo ok osim nekog blagog povecanja nekih neutrofila...možda mi je i od zuba ostalo malo povišeno leukocita,imala sam upalu umnjaka do prošlog tjedna.

• leia
    01. Srpanj 2025. 14:26

Baccarat

Leia znaci i tebi je bilo tako? Ma jesam,sve drugo ok osim nekog blagog povecanja nekih neutrofila…možda mi je i od zuba ostalo malo povišeno leukocita,imala sam upalu umnjaka do prošlog tjedna.

Jee, je, ne bih ti se ja brinula pogotovo ako ti je bio upaljen zub. Možeš svakako prekontrolirat za tjedan dana… Meni je za 4 dana bio već niži nalaz, doduše i dalje izvan intervala, ali u normalnom za trudnice. 

rozi_lak
    01. Srpanj 2025. 14:50

Hvala cure, sutra si odmah radim salatu s tunom :D jedva čekam ajme, i sad bih ali je muž već skuhao ručak pa da ga ne uvrijedim 🤣

lea25
    01. Srpanj 2025. 14:52

Što se tiče tune, ja od početka trudnoće imam nikad jaču želju za tunom (i pivom, nekad padne jedna čaša😄). Istraživala sam i našla da je do 200g tjedno ok. Jedem Rio Mare i onu plavu, ne znam jel se i dalje zove Eva. Kad si to preračunate u ocijeđenu količinu, možete pojesti do tri konzerve tjedno, ja osobno jednu eventualno dvije. Upozorenje je zbog žive, ali svakako treba unositi prirodnu omegu. Puno manji rizik od npr pršuta ili kulena. Jedem ju bez grižnje savjesti i ne osjećam neke probleme.

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

rozi_lak
    01. Srpanj 2025. 15:38

Super 🤗
    A za pivo, i ja nekad uzmem gutljaj - dva od muža. Baš mi paše nakon ručka 🤣
    Uzet ću si bezalkoholnu sad da popijem u miru 

artemiss
    01. Srpanj 2025. 16:43

Evo da se i ja pridružim listi kad već slažemo za guilty pleasure😀
    I meni se tako jedan dan pila baš hladna piva po onim vrućinama i nakon dugo hodanja pa sam uzela od muža jedan gutljaj- neprocjenjivo 😀
    A svekar mi je donio kupinovo vino, popila sam skroz malo i ne odgovara mi baš. 
    Iako je nama dr rekao neka slobodno popijem 1 čašu vina na putovanju🤭

👫💞 35/39
    AIH- 27.1.2025.-11 js/ICSI 7...5...1(5+)
    ET-1.2.2025.
    12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
    27.2.2025. 6tt 💗
    1.4.2025. it's a girl🌸🩷
    🩷21.10.2025.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.